• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidecik supurgesine kiyamadi

Ya tam diyorum ki su kadincagiz sevdigim adamin annesi opup basima koyuyum, iyi gecinelim iyi bi gelin oluyum zaten kizi da yok beni kizi gibi gorsun, ama yok !

Dun aksam nisanlimla oturmaya gittik, nisanlimin babaannesi yatalak. Yanina gittim uyumus, iki kere uyandirmak icin seslendim durttum uyanmadi. Bende zorlamadim. Salonda otururken uyanmis. Tam gidecek vkit bi bakayim uyandi mi dedim ama kadin elini bile vermedi yuzume bile bakmiyo :KK43: bende kayinvalideme neyi var dedim sen mi geldin diye sorduydu da girmedin ya yanina ondandir dedi gulerek. Tabi ben bozularak iyi geceler deyip ciktim. Madem beni sordu bi soylesen olur musun yani ben anlamadim ki huyunu da biliyo...

Neyse yarin kendi evimi silip supurcektim. Annemler ceyiz yastiklarinj dikiyolar ben gelemem kayinvalidene soyle dedi. Bende nisanlima dedim aradi once mirin kirin etti sonra yarim saat sonra arayip ben gelemem dedi. Nisanlimda tamam biz cillibombom la yapariz sabah supurgeyi verirsin sadece dedi. Telefondan duydugum cumleyi aynen yaziyorum "siz kafaniza gore is yapamazsiniz. Onlar annesiyle temizlicekti. Hem iki bucuk milyarlik supurgeyi de veremem istiyosaniz kucugu goturun"

Nisanlimda teli kapattiktan sonra aynen boyle dedi dedi. Bende istemiyorum supurgesini falan getirme sakin dedim.

Her seyin fiyatini bilen ama deger bilmeyen insanlardan nefret ediyorum. Siz daha onceki konularimdanda bilirsjniz. Ne zaman dugun desek bana aileme benim oglum kucuk (24 yasinda bu arada) bes sene evlenmeyecekti de cillibombom la tanisinca evlenecem dedi der...

Sizce dugunden sonra ve bu supurge bencilliginden sonra nasil davranayim ne yapayim of iyi olayim dedikce olmuyo olmuyo olmuyo :KK43:

bence burdaki sorun süpürgeden daha vahim, siz kafanıza göre iş yapamazsınız o annesiyle yapcaktı derken, bence oğulcuğu iş yapcak diye üzülmüş, yandın valla, kıskanç kaynana kaprisleri seni bekliyor bence

Ben kadinin iki supurgesi oldugunu bile bilmiyorum :)) sok oldum bagira bagira ple diyince ben sadece "supurge" istemistim yani sabah kullanip oglen teslim edecektim ki keske dilim kopsaydi da istemeseydim ahh ahh gir gir gonderse memnun kalirdim yani...

Canım mesele süpürge değil zaten. Seni kıskanıyor olabilir, oğlunu paylaşamıyor olabilir, bir sürü ihtimal var. Tavrı kötü eyv ama sende isteme bir şey. Ayrıca yukarıda bir üye demiş neden temizliğe çağırıyorsun diye, doğru demiş. Tut bir temizlikçi yapsın, ya da nişanlınla yap.

Bu arada evlenirken maddi destekte bulunacaklar mı size?

evlendikten sonrası çoook uzun bi dönemi kapsıyo...
nereye kadar bi süpürgenin kinini tutacaksın...
bu kadar takılmak yerine taviz verme ona...
mesafeli durduğun sürece ne kaynanan ne eşin bişey diyemez sana baskı kurmaya çalışamazlar...
yada bi laf ettiğinde uygun bi dille ver cevabını seni yiyeceğine onu yesin...
bir konuşur iki konuşur cevabını alınca susar...

Kimse sizinle ev temizlemeye mecbur değil.Süpürgeyi
de vermeyebilir.Siz de kendi annenizden isteyin
süpürgeyi.O da vermezse gidin alın bir tane.1 liralık tabak
bile olsa vermez vermez.

Bu arada temizlikçi tutun neden koca kadın sizin evinizi temizlesin ki? Burda kaynanası temizliğe çağıran gelinlere nasıl ki gitme temizlikçi tutsun diyoruz sizinki de o hesap.

O sana gel bayramdan önce evimi temizle dese gider misin?

Hayatim simdi olay soyle oldu ben tadilattan sonra kadin tutup temizlettim kayinvalide ogluna temizlige geleyim yardima ihtiyaciniz olur gelseydim iyiydi deyip temizlik gunu uc kere arayinca su soyle silinsin faln diye perde avize taktirdik onun tozu pisligi temizlencek bj sefer cagirayim gonlu olsun diye dusunmustum de yanlis dusunmusum

doğrusunu ben de veremem, niye kv çağırıyorsunuz ki, eşinizle temizleyin ya da anneniz müsait olduğu zaman beraber yapın. zaten kv yaşlı yatalak babaanneyle berabermiş, işten bıkmıştır.
insanlarla geçinmek için bazen kör sağır dilsiz olmak gerekir, atamazsınız satamazsınız, orta yolu bulun.

Hayatim simdi olay soyle oldu ben tadilattan sonra kadin tutup temizlettim kayinvalide ogluna temizlige geleyim yardima ihtiyaciniz olur gelseydim iyiydi deyip temizlik gunu uc kere arayinca su soyle silinsin faln diye perde avize taktirdik onun tozu pisligi temizlencek bj sefer cagirayim gonlu olsun diye dusunmustum de yanlis dusunmusum
O zaman kayınvalide temizlik yapmayı değil temizlik yapılırken çavuşluk etmeyi istemiş demek ki.

Ne kadar az muhatap olursan o kadar iyidir benden sana abla tavsiyesi. Ben kayınvalideyle altlı üstlüyüm fena kadın da değildir kayınvalidem kaynanalık hiç yapmadı allah var ama iki gün üstüste gidip de evine oturmam. Ne gerek var bırak sen bildiğin gibi yap bi beklentiye de girme yardımcı olursa sevinir olmazsa üzülmezsin.

ben kendi anneme bile kıyıp da gel evi temizleyelim diyemezdim...

süpürge de annemin bile olsa başına bir iş gelir diyip o teklif etmedikce de istemezdim.
zaten ceyizde elektrikli süpürge olmuyor mu...?

kv. hayli hayli öyle davranır. haklı bence.

madem 2500 ün bir onemi yok, 100-200 kıyın paraya bir temizlikci tutun. hem baskalarına da is olarak desteginiz olmus olur.

Kesinlikle mesafe.. mesafenizi koruyun yoksa daha cok uzulursunuz. Burda sa is nisanliniza dusuyor ailesiyle sizin arasinda da o dengeyi tutmasi gerek.icli disli olmadiktan sonra biseycikler olmaz.boyle kaynanalari gorumceleri olsun hic anlamiyorum. Ne gerek var yani kalp kirmaya.

Hmm hiç öyle bi hediyem olmadı bilemedim şimdi:KK51:

Ama biz süpürge alırken bakmıştık 1800-2000di diye hatırlıyorum. Nasıl pahalı geldiyse belki de kafamda öyle bi fiyat belirlemişimdir ona :KK51:

Eşimin yeğeni hediye etmişti, o dönem dyson satan bi yerde çalışıyordu. Muhtemelen yarı fiyatına almıştır. Biz düğünde takı yerine ihtiyaçlarımızın alınmasını istemiştik. O yüzden baya pahalı hediyemiz var ;)

annenin evınden süpürge goturmelisin,niye başkasına minnet edıyorsunki..

kımseden Bi beklentın olmazsa,basın hiç ağrımaz..

aldıgım ıkı supurgeyı de yeni tasınacagım evi temizlerken bozdum,agır temizliği kaldıramıyor makınalar..normal ev temızlıgı ıcın kullan elektrık supurgesını,baska yerde hiç etme..

Back
X