• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidecik supurgesine kiyamadi

evet malesef gerçekten öyle komşum.artık çok sıkıldım ama kimseyi geri çeviremiyorum.
sadece eşya olarak değil yapamadığı her şeyi istiyor.
durumu olup almaması beni deli ediyor.benimle ortak almış gibi sanki üzerinde hakkı varmış gibi.
verdiğim şeyler aynı şekilde geri gelmiyor.bir keresinde maşamı verdim kutusunu yırtmış öyle vermiş.
benim kayınvaldem de sağolsun kimseye muhtaç olmayayım diye herşeyimi fazla fazla almış.
ben hiçbir şey almasam da herşeyim tam olurdu.
arkadaşın kayınvaldeside belki verirdi ama başka bir şeye tepkisini böyle belli etti bence.
olabilir valla kv psikolojisi başka bişi :cool:

gelının annesı gıtmelı dıye dusunuyorum ben.evıme mısafır gelecek ve yetıstıremedım yardıma ıhtıyacım var dıyelım annemı cagırırım kvalıdemı çagırmam.aynı sekılde kvalıdem de bayram temızlıgıne benı degıl kızını cagırsın dıye dusunurum.benı çağırsa kızı evinde yatsın bana iş yaptırsın diye düşünürüm yalan yok:)
kayınvalıdemede hıc bır zaman gel de temızlıgıme yardım et dıyemem,denmesini de garipsiyorum.
herkesin kendi görüşü tabii
o yuzden koca kadınlara zaten temızlık yaptırmasın en guzelı bayan tutmak bencede...

Bana sorarsanız ben de annemle yapmaktan keyif alır onunla daha da rahat ederim. Sanki kayınvalidem temiz yapıyor mu ya da iyi siliyor mu diye inceleyecek gibi gelir. Ama temizliğe kızın annesi gider diye genellenmesini rahatsız edici buluyorum. Ev işlerinin bile kadının görevi olmadığını iddia eden ben bunu da yapacaksa kız annesi yapacak yaklaşımından rahatsız oluyorum sadece.

Bana sorarsanız ben de annemle yapmaktan keyif alır onunla daha da rahat ederim. Sanki kayınvalidem temiz yapıyor mu ya da iyi siliyor mu diye inceleyecek gibi gelir. Ama temizliğe kızın annesi gider diye genellenmesini rahatsız edici buluyorum. Ev işlerinin bile kadının görevi olmadığını iddia eden ben bunu da yapacaksa kız annesi yapacak yaklaşımından rahatsız oluyorum sadece.
sizinle aynı noktadayım ev işleri de kadının tek gorevı degıldır tabii ki,ben de bahsettiğiniz sebepten oturu annemı cagırırdım ama evlenme donemı hassas olabılıyor bu durumlar.ha sen ha ben aıleyız dıyebılsek keske karsı tarafa da kımse yüksünmese bir şey yaparken ama maalesef öyle değil.konu sahıbınınde anlattıklarından kvalıdesının bu sekılde yaklastıgını dusunuyorum.belli ki uzerıne düşmeyen temızlıgı neden ben yapayım diyor.yoksa kız anneleri köledir erkek annesı temızlık yapmaz gıbı bır yaklasım degıldı kastettıgım yanlıs anlattıysam kusura bakmayın

sizinle aynı noktadayım ev işleri de kadının tek gorevı degıldır tabii ki,ben de bahsettiğiniz sebepten oturu annemı cagırırdım ama evlenme donemı hassas olabılıyor bu durumlar.ha sen ha ben aıleyız dıyebılsek keske karsı tarafa da kımse yüksünmese bir şey yaparken ama maalesef öyle değil.konu sahıbınınde anlattıklarından kvalıdesının bu sekılde yaklastıgını dusunuyorum.belli ki uzerıne düşmeyen temızlıgı neden ben yapayım diyor.yoksa kız anneleri köledir erkek annesı temızlık yapmaz gıbı bır yaklasım degıldı kastettıgım yanlıs anlattıysam kusura bakmayın

Yok ben ilk yazdığımda tabi ki senin annen gelecek kayınvalidenin işi değil bu diye yazanlaraydı. Yoksa anladım sizi.

Ben kadinin iki supurgesi oldugunu bile bilmiyorum :)) sok oldum bagira bagira ple diyince ben sadece "supurge" istemistim yani sabah kullanip oglen teslim edecektim ki keske dilim kopsaydi da istemeseydim ahh ahh gir gir gonderse memnun kalirdim yani...
Senin ceyizinde yokmu süpürgen. Acip kullansana nie istion kimsenin malını... vermez vermez yapcak bisey yok...

benim o fiyata süpürgem olsa, ben bile çalıştırmazdım ayol, bırak geline vermeyi, salon yer yapardım sergilemek için :KK48:

Keşke istemeseydin evler mi yakın birbirine o yüzden mi öyle düşündün ki sizinle nişanlınızın o An telefonda konuştuğunu biliyor muydu bilmiyor muydu eğer ki biliyorsa bence terbiyesizlik yapmış yani kocaman insan öyle demek istemem ama sizide düşünmesi gerekirdi telefonda duyacak kırılır vs onu geçtim ayıp diye yani hakkınızda hayırlısı olsun süpürge pahalı olabilir ama insanlık malesef parayla alınmıyor.

Ya tam diyorum ki su kadincagiz sevdigim adamin annesi opup basima koyuyum, iyi gecinelim iyi bi gelin oluyum zaten kizi da yok beni kizi gibi gorsun, ama yok !

Dun aksam nisanlimla oturmaya gittik, nisanlimin babaannesi yatalak. Yanina gittim uyumus, iki kere uyandirmak icin seslendim durttum uyanmadi. Bende zorlamadim. Salonda otururken uyanmis. Tam gidecek vkit bi bakayim uyandi mi dedim ama kadin elini bile vermedi yuzume bile bakmiyo :KK43: bende kayinvalideme neyi var dedim sen mi geldin diye sorduydu da girmedin ya yanina ondandir dedi gulerek. Tabi ben bozularak iyi geceler deyip ciktim. Madem beni sordu bi soylesen olur musun yani ben anlamadim ki huyunu da biliyo...

Neyse yarin kendi evimi silip supurcektim. Annemler ceyiz yastiklarinj dikiyolar ben gelemem kayinvalidene soyle dedi. Bende nisanlima dedim aradi once mirin kirin etti sonra yarim saat sonra arayip ben gelemem dedi. Nisanlimda tamam biz cillibombom la yapariz sabah supurgeyi verirsin sadece dedi. Telefondan duydugum cumleyi aynen yaziyorum "siz kafaniza gore is yapamazsiniz. Onlar annesiyle temizlicekti. Hem iki bucuk milyarlik supurgeyi de veremem istiyosaniz kucugu goturun"

Nisanlimda teli kapattiktan sonra aynen boyle dedi dedi. Bende istemiyorum supurgesini falan getirme sakin dedim.

Her seyin fiyatini bilen ama deger bilmeyen insanlardan nefret ediyorum. Siz daha onceki konularimdanda bilirsjniz. Ne zaman dugun desek bana aileme benim oglum kucuk (24 yasinda bu arada) bes sene evlenmeyecekti de cillibombom la tanisinca evlenecem dedi der...

Sizce dugunden sonra ve bu supurge bencilliginden sonra nasil davranayim ne yapayim of iyi olayim dedikce olmuyo olmuyo olmuyo :KK43:
Bu daha hiçbir şey canım.
Kayınvalide mevzuuları genelde daha sinir bozucu ve destansıdır. Seninkinin yaptığı devede kulak misali. Varsın vermesin süpürgesini. Ne olacak? Hem bence hazırlıklı ol kayınvalide çemkirikliklerine. Daha şimdiden böyle "ne yapmalıyım:(" moduna girme.

Back
X