Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bundan kolay ne var?arkadaşlar 6 yıllık evliyim kayınvalidemin oturduğu şehre gelin geldim ve çalışıyorum 3 yaşındad a bir oğlum var,iş hayatımda sıkıntılar yaşıyorum ve ailemin yanına (5 saat uzaklıktaki bir şehre) tayin istemek istiyorum eşim ikna oldu ancak kayınvalidemlere nasıl söyliyeceğimizi bilemiyoruz ailemin yanına gidersem 2.çocuğu da doğurabilicem ama burda bu şartlarda çok zor sizce napmalı nasıl anlatmalıyız gideceğimizi onlara?
arkadaşlar 6 yıllık evliyim kayınvalidemin oturduğu şehre gelin geldim ve çalışıyorum 3 yaşındad a bir oğlum var,iş hayatımda sıkıntılar yaşıyorum ve ailemin yanına (5 saat uzaklıktaki bir şehre) tayin istemek istiyorum eşim ikna oldu ancak kayınvalidemlere nasıl söyliyeceğimizi bilemiyoruz ailemin yanına gidersem 2.çocuğu da doğurabilicem ama burda bu şartlarda çok zor sizce napmalı nasıl anlatmalıyız gideceğimizi onlara?
birde onları ikna etsek bile başkalarının ne diyeceğine de çok takılıyorlar şimdi kesin onuda sorun edicekler..![]()
birde onları ikna etsek bile başkalarının ne diyeceğine de çok takılıyorlar şimdi kesin onuda sorun edicekler..![]()