Arkadaslar bende anladim ki siz iyiyseniz iyi gozukuyorlar. Yine de genelleme yapmak istemem ama 8 senelik evliyim. Suana kadar hic problem cikmadi. Arada gordugunuz seyler oluyor ama, iyi niyetli oldugunuz icin kotu dusunmuyorsunuz. Bi arkadasin dedigi gibi benim kv.lerde heryerde beni overler. Benim gelinim soyle iyi, boyle iyi bi tanedir. Ama niye ben iyiydim. Esime hep ailenin şusu eksik alalım, busu eksik alalım,tatile goturelim... Vs.. Taki bu seneye kadar... Esim ailesine devremulk tarzı tatil ayarliyacakti, bende kızımı ozel okula yazdirmak istedim. İkisine yetisemem dedi, bende tatili iptal et dedim, ve iptal ettik. Sonrasinda tavirlar tamamen degisti. Simdi yine baska bir konuda bana misilleme yaptilar. Benim istemedigim birseyi, istemedigimi bildikleri halde esime yaptirdilar. Yani sen kimsinki durumuna getirdiler. O kadar iyi gelindim ben niye ogluna once esinin gonlunu yap demediler.. Siz siz olun sizi ovmelerine yine de kanmayin, mutlaka arada bi resmiyet olmali. Tamamen kendi cocuklarina yaranmak icin o ovguler.Ben simdi birsey soylesem esim kendi ailesini tutuyor. Onlar bana cok deger veriyormus, ben boyle kotu dusunuyormusum...