saç falan çıkmış olabilir mi? malesef benim de boyle bi huyum var. birinin yaptığı yemekten bişey çıkınca o insan temiz olsa bile midem almıyor.
belki kaynanan pasta vb. sevmiyordur, benim kaynanam sevmez mesela, çekirdek vs yiyior demişsin benimkide yer ama pasta kek vb. aç olsada yemez sevmez tadına bile bakmaz. böyle birşey olablirmi. eğer kasıtlı yaptığını düşünüyorsan sende onunkilerden yeme. mesela evine giderken bir tabak kek al git ikram et yemesse hepsini bitir ohhh şiştim :) de. o yemek falan koyarsa akşam çok doydum bana tabak koyma de.
Ben de pek takmam açıkçası, ister yesin ister yemesin.
Çocuk gibi bir derdi var da, sıkıntısını yemeklerinizden çıkarıyorsa, uğraşmaya değmez.
Siz üstünüze düşen hizmeti fazlasıyla yapmaya çalışmışsınız, daha ne yapacaksınız.
Yok illa yemeli ya da nedeni ne derseniz, kendisinden öğrenmek dışında yapacak pek birşey yok.
yok hanı boyle her geldıgınde kucumser bır tavrı var evımı ıncelıyor.hol e gırdıgı gıbı saga sola bakıyor.bır keresınde mutfagıma baktı ne oldu nıye bakıyorsun dedım yemek var mı dıye baktım dedı.bende ıcerı esımın yanına gırdı arkasınan gırdım yok dedım yemek yapmadım .
ben aç degılım zaten dedı...
Cnm ben konunu okudum ilk aklıma gelen şu oldu
Dedin ya misafirler varken geldi diye,yada misafirler gidince çağırmışsın ya oğlunun doğum günü için
Acaba misafirler varken davet etmediğine falan mı kırılıyor içten içe?
Ya da onların yanında rahat mı hissetmiyor kendisini
Sonuçta hep yemiyor değilmiş bak yemem diyormuş ama silip süpürüyormuş tabağını bazen
Bence bu kadar takılı kalma kasıtlı yaptığı bişeyde olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?