- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 32
+1000 yani saygılı davranmak yeterli samimi olmak samimiyet kurmaya çalışmak gereksizKızı sayılırsınız, kızı değilsiniz.
Arkadaşın anlatmak istediği de bu.
'Hiç bir şeyi değilsiniz' diye bakmıyorum ben olaya ama ne siz onun kızı olabilirsiniz,
ne de o sizin anneniz olabilir.
Eş ailesiyle olan ilişkide, sevgiden çok,
saygı ve mesafeye odaklanmak gerektiğini düşünüyorum.
25 yıllık evliliğimde çok yararını gördüm bu bakış açısıyla hareket etmenin.
Benim kv kizinin çocuğu olmuyor diye bir iğne iş yaptirmaz ben kaç kere risk atlattım gebeligimde evine gittiğimde kalkma kızım demez yada kızına kalk yardım et demez oda hiç yardıma gelmez gelinler hiç bir zaman kızı gibi olmaz ....

Gelin felan ortada yokken bile benden kıymetli umrumda mı değil keşke uzak olsalar da uzak olunca özlesek yakın olunca (bizde aynı apartmandayız) birbirimizi yiyoruz sürekli hep gelcek olan gelinden bahsediyo daha ortada kız yok kaynım kimseyle görüşmüyor bile ama onlara daha uyumlu olacağından bahseder kendi evlerini onlara verip kendileri memleketine yerleşcekmiş evlerinin herşeyini sürekli yeniler (bende hiç bişey yapılmadı küflü kapıya gelin ettiler) düşünün yani çokta önemli değil huzurum varsa ona bakarım çağırmazsa görüşmezsek daha memnun olurum o da aynı şekilde bence artık beni aramayı bırak eşimi ararsa arar mevlitte çocuğuma gelen kıyafetlerin hepsini giydirmememi millete hediye götüreceğini söyler hatta takı takarken bizden de para ister ki kendi torunlarına delikli para bile takmadılar yani vermek yerine elimizdekini almaya çalışırlar bende vermem bir kere giydirip içimde kalmasın diye sonraki olcak çocuklarıma ayırdığım vardır kıyafetleri