• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem Bana Her misafir geldiğinde gelmek zorundamı?

benim kaynanamda aynı ben baslarda cagırmıyordum sonra benım taraf cıg kofteye gelecektı eşim mesaj atmıs annemi mutlaka cagır her mısafır geldıgınde annemde gelecek dıye bende mecburen cagırdım ama her mısafırde ıstemıyorum annesını uffff nolcak yaa bu boyle iş eşlerde bitiyor yine..
:53:
Allahım ben evlilikten korkmaya başladım..
Ben dik başlıyım ezdirmem kendimi kolay kolay..Sonrada al sana, kavga al sana huzursuzluk..
Allahtan şuan birlikte olduğum insan çok yumuşak başlı ama bakalım evlenebilecekmiyiz..Nasip sonuçta..

Kayınvalide ile birlikte veya aynı apartmanda oturmak yasaklanmalı !

Sorunun cevabı HAYIR canım.Gelmek zorunda değil tabii ki.
Ve sakın ama sakın işten ayrılma.

Kesinlikle.

Yeni evliler de kayınvalidelerinin "Bizim oturduğumuz apartmanda bizim bir dairemiz daha var. Hem kira da ödemezsiniz, birbirimize yardım ederiz. Çocuğun olursa ben bakarım vs" gibi teklifleri kabul etmemeli.

Bırak aynı apartmanı, Kayınvalide ya da Kayınpedere ait olup fakat uzakta olan bir evde de oturulmamalı. Yeri gelir yaptıklarını kafana kakarlar, burası bizim evimiz istediğimiz zaman geliriz muhabbetlerini döndürürler.

Kira vermemek çok cazip tabi ama az maaş da olsa rahat kafayla sürdürülen bir evliliğe değişilmemeli.

Son düzenleme:
benim kaynanam da gelirdi, bize 30km uzakta olmasina ragmen mutlaka gelirdi ama yaninda birde kendi görümcesini yani esimin halasini da getirirdi.
Nefret ederdim, gelirlerdi bide evime teftise cikarlardi, toz var mi diye. Hatta bi keresinde hala yatak odama girmis ve yatagin altina bakiyordu.
Esimle birlikte gördük. Ama benim esim her zaman ailesini tuttu.

yok artık bence evdeki tozları biriktir yastık doldur kaynana hediye et sizin için özel yaptım dersinnnn:47:

Kesinlikle.

Yeni evliler de kayınvalidelerinin "Bizim oturduğumuz apartmanda bizim bir dairemiz daha var. Hem kira da ödemezsiniz, birbirimize yardım ederiz. Çocuğun olursa ben bakarım vs" gibi teklifleri kabul etmemeli.

Bırak aynı apartmanı, Kayınvalide ya da Kayınpedere ait olup fakat uzakta olan bir evde de oturulmamalı. Yeri gelir yaptıklarını kafana kakarlar, burası bizim evimiz istediğimiz zaman geliriz muhabbetlerini döndürürler.

Kira vermemek çok cazip tabi ama az maaş da olsa rahat kafayla sürdürülen bir evliliğe değişilmemeli.

kesinlikle katılıyorum.
o teklıflerı kabul etmeyin.onların evınde oturmayın.
bu sefer problem cıktııgnda evden çıkmanız zorlaşır.
evi bırak kiraya cık olmaz..

eğer onların evınde oturursan biizm evımız deyıp gelırler lafını yaparlar sürekli.

yaptıklarını kakarlar kafana bu gerçek.
kirada otur tek derdin kira ödemek olsun.

ahh ahh.aynı apartman cok zor.
ayakkabıları görür,seslerini duyar, kapıyı dinler şeytan gibidir onlar bilirler mısafır geldiğini.

bi arkadasın dediği gibi yaşıt arkadaslarınız geldıgınde dertleşeceklermiş falan dıyebılırısnız.
ama çoluklu çocuklu onunda tanıdıgı kişiler gelince bişey diyemessiniz..

senle aynı durumdayım tekerlerk seni kimse anlamamış ama ben anladım.
ah tekerlek bende sende aynı durumdayım daha önce yazdıgın bir yazı vardı işte ayrı eve cıkmak istiyom 70 yasında vs yazmıstın herkes sana kötü şeyler söylemiş ama çeken bilir tabi.
hatta birisi yazmış gidiyorum temizliğini yapıyorum sende yap eline mi yapışır yazmış. sinir oldum ona bende uzakta olsam (benimki alt katta) bende gider işini görür gelirim ama sonunda da kendi evime çıkar gelirim ayrı kapım olur.
şimdi alt katımda ama kapım ayrımı oluyor hayır. her eve geldiğinde uğra selam ver kendisi yalandan yukarı cıkar meyve getirim şu yemegi yaptım diye
güya bana iyilik yapıyor ama istemiyorum istemiyorum
hm benimkide yangıl yungul konusuyor misafir çağıramıyom rezil olurum diye.
seni kimse anlamıyor sadece ben anlıyorum kardeşim. Allah kolaylık versin.

bir arkadaşın eşi misafir geldiğinde annemide çağırcaksın o da gelcek falan demiş.sıç...m onun keyfine.ay kusura bakmayın ama sinirim kaldırmıyor artık bazı şeyleri insanın saygısı sevgisi varsada bırakmıyorlar.ben herşeyi,n açıkça konuşulması taraftarıyım.sonuç ne olursa olsun.yeter artık beee o alınmasın bu küğsmesin kötülük olmasın yetti beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :95: :95:

senle aynı durumdayım tekerlerk seni kimse anlamamış ama ben anladım.
ah tekerlek bende sende aynı durumdayım daha önce yazdıgın bir yazı vardı işte ayrı eve cıkmak istiyom 70 yasında vs yazmıstın herkes sana kötü şeyler söylemiş ama çeken bilir tabi.
hatta birisi yazmış gidiyorum temizliğini yapıyorum sende yap eline mi yapışır yazmış. sinir oldum ona bende uzakta olsam (benimki alt katta) bende gider işini görür gelirim ama sonunda da kendi evime çıkar gelirim ayrı kapım olur.
şimdi alt katımda ama kapım ayrımı oluyor hayır. her eve geldiğinde uğra selam ver kendisi yalandan yukarı cıkar meyve getirim şu yemegi yaptım diye
güya bana iyilik yapıyor ama istemiyorum istemiyorum
hm benimkide yangıl yungul konusuyor misafir çağıramıyom rezil olurum diye.
seni kimse anlamıyor sadece ben anlıyorum kardeşim. Allah kolaylık versin.

BEN DİREKMAN KÖTÜ BİR durumun içine girdiğim için şuan ayrı kapı bana çok cazip gelıyo.
altlı üstlüye bıle razıyım yani o derece....
(gerçi altlı üstlüde zor oda bi nevii aynı ev gibi sürekli berabersin offf)

Allah hepmıze kolaylık sabır versin.
neyse ben evimi aldım seneye yaz başı çıkıyorum eviime... eşim saolsun..

Back
X