kayınvalidem bayramımı zehir etti......

umarım başarırım alltan almayı yanibunları bi kaç kereye mahsus yaşasam sineye çekerim düşünüyorum bu sürekli hayatımzda olucak ve aynı şehirde ikamet ediyoruz kayınvaldiem sürekli böyle davranır bende sürekli alltan alırsam eşim kayınvaldiem görümcelrmimutlu ve ben sürekli mutsuz olucam ve alltan alacağım içnde bu benim asli görevim haline gelicek ve gençlğimn en güzel yıllarını (bir buçuk yıllık evliyim bu arada) her şeyimi içime atmakla içten içe kızarak yüzlerine hiç bişey söylemedn her şeyi içimde tutarak geçircem sonrası mı 35-40 yaşına gelicem eşim belki her şeyin fakına varıcak 10-15 yllık evlilğimi geride bırakıcam ve üstine sinir hastalığı belki dahaciddi benimle ölene kadar kalan hastalıklar ve hayattan bıkkınlık fikirlerniz için çok tşk ederim arkdaşlar alltan almaya çalşıcam ama bu durumlar oluşr diye de çok tedirginim...

umarım başarırım alltan almayı yanibunları bi kaç kereye mahsus yaşasam sineye çekerim düşünüyorum bu sürekli hayatımzda olucak ve aynı şehirde ikamet ediyoruz kayınvaldiem sürekli böyle davranır bende sürekli alltan alırsam eşim kayınvaldiem görümcelrmimutlu ve ben sürekli mutsuz olucam ve alltan alacağım içnde bu benim asli görevim haline gelicek ve gençlğimn en güzel yıllarını (bir buçuk yıllık evliyim bu arada) her şeyimi içime atmakla içten içe kızarak yüzlerine hiç bişey söylemedn her şeyi içimde tutarak geçircem sonrası mı 35-40 yaşına gelicem eşim belki her şeyin fakına varıcak 10-15 yllık evlilğimi geride bırakıcam ve üstine sinir hastalığı belki dahaciddi benimle ölene kadar kalan hastalıklar ve hayattan bıkkınlık fikirlerniz için çok tşk ederim arkdaşlar alltan almaya çalşıcam ama bu durumlar oluşr diye de çok tedirginim...
benim öyle bi arkadaşım var kaynanası gebermiş kaynanamdan hediye kalan dedi sinir hapıymış!arkadaşım kendi işini kurdu şimdi eşini o eziyor zamanında annesine ezdirdiği için

benim öyle bi arkadaşım var kaynanası gebermiş kaynanamdan hediye kalan dedi sinir hapıymış!arkadaşım kendi işini kurdu şimdi eşini o eziyor zamanında annesine ezdirdiği için

canım sen verdiğin örnekteki gibi de yaşananlar hiç unutlumuyor ve evlilğin gidişatını ciddi manada etkiliyor ben sustuğumda herkes mutlu olucak belik de en fazla eşim eee sonuçta annesi bir buçuk yıllık evllğimde şunu öğrendim ki seni senden başka kimse düşünmez evlendğin insan bile çoğu zamanda farkında olarak yada olmayrak bencillk yapar onun için bi şeye bi kere alltan aldın mı hayatın boyunca alltan alırsın ben alltan almıcam ileride bende onarılmaz yaralar açılmasın diye....varsın kötü gelin olayım sevmesinler istemesinler......

kötü davranırsan bayram günü,ya da ertesi işte neyse,eşinlke kötü olursun bu sefer,belki de kadın istediğini elde etmiş olur...yine büyüklük sende kalsın,bi hoşgeldin de..ama konu açılır ve yine seni ya da eşini suçlarsa,ben değil de bizdiyerek,eşinmle hakkınızı koru..o zaman sırf sana yüklenemez,sen de eşini yanına çekmiş olursun...aynı şehirde yaşamak diyosun...ya aynı sokakta yaşasaydın benim gibi,ya aynı evde?herşey gönlünce olsun...

kötü davranırsan bayram günü,ya da ertesi işte neyse,eşinlke kötü olursun bu sefer,belki de kadın istediğini elde etmiş olur...yine büyüklük sende kalsın,bi hoşgeldin de..ama konu açılır ve yine seni ya da eşini suçlarsa,ben değil de bizdiyerek,eşinmle hakkınızı koru..o zaman sırf sana yüklenemez,sen de eşini yanına çekmiş olursun...aynı şehirde yaşamak diyosun...ya aynı sokakta yaşasaydın benim gibi,ya aynı evde?herşey gönlünce olsun...

saol canm yorumlarnz için gerçekten de aynı şehirde yaşamak zorken aynı evde çok daha zor haklsın zaten kadının amacı alenen söylemiş eşime boşanmmızı istedğimi eşim hep der ki eğer bir gün çok büyük sorunlar yaşar boşanmak istersem onlar dünden razı kayınpederim hariç ama allah korusun o da vefat ederse bu kadın herkesi birbirine düşürür.....

canim simdi evine gelince kotu davransan zaten kotu gelinsin iyice kotu olursun, iyi davransan onu da kendinden bilir. iyiligi hakkettigini sanicak, tabiki yapicak diycek. herhalukarda zarardasin.. o yuzden esinle aranin acilip acilmayacagina gore haraket et.

Ben bu eşinle aran açılmasına lafına gıcığım açılırsa açılsın kadınlar erkeğin kölesi değil erkeğin ailesinede gitmezsin sevmiyorsa zaten ne işin var orada

Ben bu eşinle aran açılmasına lafına gıcığım açılırsa açılsın kadınlar erkeğin kölesi değil erkeğin ailesinede gitmezsin sevmiyorsa zaten ne işin var orada

yani hep bunu kadınlar mı düşünecek aman kocamla aram açlımasın neden böyle çünkü biz kadınlar erkeklerin eline bu kozu veriyoruz bnede dahil tabii kendime çok kızsamda bende bu düzene kendimi kaptırıyorum maalesef.....erkek de düşünmeli aman karımla aram açılmasın sanki kadın her daim bulunan ama erkek hiç bulunmayan bi varlık muamelsi görülüyor alltan aldığımda tekrar aynı şeylerin olmasından çekinyorum alltan almadığımdan da herş eyin sarpa sarmasından büyümesinden çekniyorum ki hiç akrabam dostm yok çünü burda bakalım bugün çağırcam diyo du eşim gönlünü alıcakmış gidip gönlünü yapcakmış.....bizmik nede olsa gönül değil anneni ki sadece gönül....

yani hep bunu kadınlar mı düşünecek aman kocamla aram açlımasın neden böyle çünkü biz kadınlar erkeklerin eline bu kozu veriyoruz bnede dahil tabii kendime çok kızsamda bende bu düzene kendimi kaptırıyorum maalesef.....erkek de düşünmeli aman karımla aram açılmasın sanki kadın her daim bulunan ama erkek hiç bulunmayan bi varlık muamelsi görülüyor alltan aldığımda tekrar aynı şeylerin olmasından çekinyorum alltan almadığımdan da herş eyin sarpa sarmasından büyümesinden çekniyorum ki hiç akrabam dostm yok çünü burda bakalım bugün çağırcam diyo du eşim gönlünü alıcakmış gidip gönlünü yapcakmış.....bizmik nede olsa gönül değil anneni ki sadece gönül....

canim kocan bastan senle kotu olmamak icin annesine gelme demis ya. daha napsin? ayrica bu sebeple kocanla arani acsan, olur ya kocan da artik bundan bunalsa tmm bosanalim dese napcaksin? ya da evinde huzurun kalmasa??? senin derdin her halukarda kazancli cikacagin bir davranis bicimi olmali.. sonucunda senin canin yanacak olduktan sonra kaynana laf oturtmussun, surat asmissin. ne faydasi var???:1ninca:

ha gerekirse kocami da silerim, arkami doner giderim diyebiliyorsan kapidan bile iceri almayabilirsin. ya da onlar gelsin sen cik evden..yani bu sartlarda seytan azapta gerek diyip her turlu kotu muameleyi yapabilirsin.

Ya bırak keyfi bilir kötü olan sen olma.

bilimyorum canım daha ne kadar kötü olucam ama zaten emin ol ben onların gö<ünde çok öktü bi gelinm ki bunların derdi en başta yani beni istememerinde onlar kendi isealrına göre gelin istediler oğlularının idealine göre belki de 60 yaşındaki kadında bekledğim ama göremedğim olgunluğu ben göstermelyim ama eşim tarafından taktir görmem çünkü onlar cahil ben ü niverste mezunym daha olgun olmam lazım yani yine 25 yaşındaki ben btün aileyi idare edicek olgunluğu göstermek zorundayım bu kadar yük sorumlulk fazla umarım altında ezilmem.....

Back
X