kayınvalidem beni bekliyor...

buusrae

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
82
6
13
İstanbul
arkadaşlar benim erkek arkadaşım askerde ve 15 gün sonra 1.senemiz dolucak. o yokken ben aramam gerektiği zamanlar aradım annesini hep yanlış düşünsün istemedim. şuna bak sevgilisi gittikten sonra ne aradı ne sordu desin istemedim aslında öyle biri de değil ama insanın içi rahat etmiyor işte. bayramın ilk günü aradım en son. bayramlaştık sohbet falan derken ben de kısa zamanda yanına geleceğimi söyledim. aa çok iyi olur kızım bu hafta gel hatta falan dedi. ben de ne zaman geleceğimi haber vereceğimi söyledim. az önce aradı. gelicek misin diye sordu. ben de uyku sersemliğiyle yarın yada öbür gün gelicem size haber veririm gelmeden önce dedim. tamam kızım dedi öyle kapattık. hiç bir hazırlığım yok. dolabımda giyicek bir şeyim kalmadı. (bunu gerçekten söylüyorum annem çoğunu kimsesizlere bağışladı) ne giyeceğimi saçımı nasıl yapıcağımı bilmiyorum. bu arada daha önce de iki kere gitmiştim ama erkek arkadaşım da yanımdaydı o yüzden rahattım. yardımcı olabilirseniz çok sevinicem :18:

Son düzenleme:
arkadaşlar benim erkek arkadaşım askerde ve 15 gün sonra 1.senemiz dolucak. o yokken ben aramam gerektiği zamanlar aradım annesini hep yanlış düşünsün istemedim. şuna bak sevgilisi gittikten sonra ne aradı ne sordu desin istemedim aslında öyle biri de değil ama insanın içi rahat etmiyor işte. bayramın ilk günü aradım en son. bayramlaştık sohbet falan derken ben de kısa zamanda yanına geleceğimi söyledim. aa çok iyi olur kızım bu hafta gel hatta falan dedi. ben de ne zaman geleceğimi haber vereceğimi söyledim. az önce aradı. gelicek misin diye sordu. ben de uyku sersemliğiyle yarın yada öbür gün gelicem size haber veririm gelmeden önce dedim. tamam kızım dedi öyle kapattık. hiç bir hazırlığım yok. dolabımda giyicek bir şeyim kalmadı. (bunu gerçekten söylüyorum annem çoğunu kimsesizlere bağışladı) ne giyeceğimi saçımı nasıl yapıcağımı bilmiyorum. bu arada daha önce de iki kere gitmiştim ama erkek arkadaşım da yanımdaydı o yüzden rahattım. yardımcı olabilirseniz çok sevinicem :18:

kaynana adayının nasıl bir insan olduğuna bağlı mütevazi bir insansa bence sende o şekilde giyinip, saçını sade bir şekilde toplayıp git, giderken bi kutu çikolata al belki, ama uzun uzun oturmanı tavsiye etmem, belki bir arkadaşınla gidebilirsin

Canım önce kendine aklında bi kombin yap derim.
Sonra Avmlerde ohh serin serin dolaş:1:
İkramlıkta pasta fln götürebilirsin bence tatlı tatlı yer konuşursunuz:21:

Ortada resmi bir adim yokken gidip gelmeye karsiyim lise ogrencilerinin nedir bu acelesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
bencede resmiyetsiz boyle seyler sonra SIKINTI yasatiyor...

carsiya gidip alirsin..farkli gozukmeye calisma normalde ne giyiyorsan o...sacinada bi fon cektir ya da at kuyrugu sacinin modeline gore iste...

giderkende ya tatli ya da yas pasta al..bu kadar...

Son düzenleme:
Ayni durumdayiz canim benim benimde sevgilim askerde sevgilimin ablasi sehir disinda gelecek bayram icin hatta gelmis olabilir goruselim dedi ama ben yarin ise basliyorum ondan yok dedim bir kot uzerine guzel bi gomlek saclarini guzel topla az makyaj yap canim oldu bitti bakk :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence gitme daha soz yok nisan yok Nereden kayinvaliden oluyor ki..
Kizma ama kayınvaliden falan degil sadece erkek arkadasinin annesi o kadar......

Kayinvalide aday adayi, bence telefon yeterliymis...

Gideceksen de bi'elbise giy git giderken de tatli ya da cikolata alabilirsin.

yanlış anlaşılsın istemiyorum fazla samimiyete bende karşıyım ama erkek arkadaşımı tanımadan önce annesini falan tanıyordum. uzaktan bir tanışıklığımız var. önceden görüşürdük. ortada resmi bir şey yokken böyle şeyleri bende doğru bulmuyorum yoksa.

Evlenmeden once sevdigin adamin ailesini tanimak cok onemli bence..uzaktan taniyamazsin. Birlikte vakit gecirmek sohbet etmek onemli.. bir imza degildir resmiyet.. birbirine verilmis sozler de degerler de resmiyettir. Eger sevgilinin ailesi tutucu ya da bu tur seyleri on yargiyla ksrsilayan bir aile degilse bence olabildigince cok vakit gecir iyice tani

Back
X