Merhaba arkadaşlar cuma evime döndüm döndüğüm günden bu yana sersem gibiyim.Dediğim gibi kayınvalidem perşembe gecesi oglumu görmeye geldi.Eltimle konuştugumuzu anladığı için gergindi ama ben hiç belli etmedim güler yüzle hoşgeldiniz diyerek karşıladım. Baska misafirlerimizde vardı gencleri bir yere aldık bebegimi emzirmek için baska odaya geçtim eltimde geldi. Kaldıgımız yerden devam ettik... Kayınvalidem benım arkadasımla kendine baska gelınler aramıs demiştim ya o olayın aslı beni cok yıprattı
Eşim saglıkcılardan hoşlanmaz ben o bahsettiğim arkadası evlendikten sonra akrabalık nedeniyle tanıdım.O arkadas daha önce benım eşime talip olmuş eşim saglıkçı iştemediği için olmamış daha sonra eşimin amcasının ogluyla evlenmiş. ben bu olayı perşembe günü öğrendim. Her bayram görüşürüz internettede samimiyizdir.Kız bana gayet yakındı derdimi dinler oda sorunlarını anlatırdı ve kayınvalidemle çok içli dışlıdır bazen derdim ben değilde sen gelini gibisin sanki diye...
Neyse bu arkadasım benım mobilyamdan tutunda elbiselerime kadar her şeyi karşılaştırırdı.Eşlerimizin maddi durumlarıda dahil... ama ben bu durumu hafif kıskançlık olarak düşünmüştüm.Eltim bu durumu bana dostunu düşmanını bil diye anlattı ben ne dersem ikide katıp aldıgınız gelin böyle diyerek kv dolduruyormuş.Beni almadınız bak ne oldu hesabına
Ben bu durumu gelince eşime anlattım kıyameti kopardı duyulmasın diye benimde öyle bir fikrim yoktu zaten ama eşim çok sert çıktı. kv bu arada muska işleriylede ugrasıyormuş bayramda yemeklerimize bişeyler katıyormuş bunlarıda söyledim eşim çıldırdı yapmaz annem diye olabilir ama sen genede bi konuş böyle seyler yapmasın dedim.
Konusamam 3 yıldır evliyiz hep aynI kavgalar ben bıktım artık dedi.Bende annen beni her defasında rahatsız etmese kavgada olmaz dedim istesem ona cevap veririm senınde ruhun duymaz ama saygımı bozmuyorum derdimi sana acıyorum dedim. Olay dahada büyüdü eşim gitti arabada yattı bana bitsin bu iş dedi tamam dedim bitsin
sabah yanıma uzanmış gün içinde de karıcım karıcım diye döndü durdu etrafımda kimseye birşey şöylemedim söylemeyide düşünmüyorum ama moralim gercekten çok bozuk