• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem bizi 3 sene oynatmışta oynatmış...

çamura taş atma, üstüne sıçrar diye bir ata sözümüz var. tam da bu konuya cuk oturdu. evli değilim ama, böyle bir sıkıntıyla karşılaşsam bakacağım kişi sadece ve sadece eşim olur. kırgınlığımı, hayal kırıklığımı paylaşırım fazla da üzerine gitmem. nihayetinde annesi. kimse ailesini mükemmel diye sevmiyor. ya da ailemizi seçme şansımız yok canım. madem eşin gerekeni yapacağını söyledi, bırak ne isterse onu yapsın. o sana sonucu anlatmadan sorma bile. cahille hele hiiiiç uğraşma. k.v çok cahil bir kadın. kazadan bile kendi erenliğine pay çıkarıyor pes diyorum sadece

boş ver ALLAH ar damarını kırsın derler ya ettiğini çeker sen sineye çek çünkü onun kişiliğini değiştirmiş olamazsın ona laf söylemekle aynı huyundan vazgeçmez sanırım

kayınvalidene olanları sorabilirsin ama bu çirkin olaylar için bile asaletini bozmazsan eşin de memnun olacaktır bu durumdan, ve senin yanında olacaktır hep...

yakın olsanız hesabını sor derdim ama zaten uzaksınız değmez boşver zaten sık görüşmüyosunuz mesafeni koru..eltine karşı da kor ama bence mesafeni sen özelini anlatma derim

Merhaba arkadaşlar cuma evime döndüm döndüğüm günden bu yana sersem gibiyim.Dediğim gibi kayınvalidem perşembe gecesi oglumu görmeye geldi.Eltimle konuştugumuzu anladığı için gergindi ama ben hiç belli etmedim güler yüzle hoşgeldiniz diyerek karşıladım. Baska misafirlerimizde vardı gencleri bir yere aldık bebegimi emzirmek için baska odaya geçtim eltimde geldi. Kaldıgımız yerden devam ettik... Kayınvalidem benım arkadasımla kendine baska gelınler aramıs demiştim ya o olayın aslı beni cok yıprattı

Eşim saglıkcılardan hoşlanmaz ben o bahsettiğim arkadası evlendikten sonra akrabalık nedeniyle tanıdım.O arkadas daha önce benım eşime talip olmuş eşim saglıkçı iştemediği için olmamış daha sonra eşimin amcasının ogluyla evlenmiş. ben bu olayı perşembe günü öğrendim. Her bayram görüşürüz internettede samimiyizdir.Kız bana gayet yakındı derdimi dinler oda sorunlarını anlatırdı ve kayınvalidemle çok içli dışlıdır bazen derdim ben değilde sen gelini gibisin sanki diye...

Neyse bu arkadasım benım mobilyamdan tutunda elbiselerime kadar her şeyi karşılaştırırdı.Eşlerimizin maddi durumlarıda dahil... ama ben bu durumu hafif kıskançlık olarak düşünmüştüm.Eltim bu durumu bana dostunu düşmanını bil diye anlattı ben ne dersem ikide katıp aldıgınız gelin böyle diyerek kv dolduruyormuş.Beni almadınız bak ne oldu hesabına

Ben bu durumu gelince eşime anlattım kıyameti kopardı duyulmasın diye benimde öyle bir fikrim yoktu zaten ama eşim çok sert çıktı. kv bu arada muska işleriylede ugrasıyormuş bayramda yemeklerimize bişeyler katıyormuş bunlarıda söyledim eşim çıldırdı yapmaz annem diye olabilir ama sen genede bi konuş böyle seyler yapmasın dedim.

Konusamam 3 yıldır evliyiz hep aynI kavgalar ben bıktım artık dedi.Bende annen beni her defasında rahatsız etmese kavgada olmaz dedim istesem ona cevap veririm senınde ruhun duymaz ama saygımı bozmuyorum derdimi sana acıyorum dedim. Olay dahada büyüdü eşim gitti arabada yattı bana bitsin bu iş dedi tamam dedim bitsin

sabah yanıma uzanmış gün içinde de karıcım karıcım diye döndü durdu etrafımda kimseye birşey şöylemedim söylemeyide düşünmüyorum ama moralim gercekten çok bozuk

Merhaba arkadaşlar cuma evime döndüm döndüğüm günden bu yana sersem gibiyim.Dediğim gibi kayınvalidem perşembe gecesi oglumu görmeye geldi.Eltimle konuştugumuzu anladığı için gergindi ama ben hiç belli etmedim güler yüzle hoşgeldiniz diyerek karşıladım. Baska misafirlerimizde vardı gencleri bir yere aldık bebegimi emzirmek için baska odaya geçtim eltimde geldi. Kaldıgımız yerden devam ettik... Kayınvalidem benım arkadasımla kendine baska gelınler aramıs demiştim ya o olayın aslı beni cok yıprattı

Eşim saglıkcılardan hoşlanmaz ben o bahsettiğim arkadası evlendikten sonra akrabalık nedeniyle tanıdım.O arkadas daha önce benım eşime talip olmuş eşim saglıkçı iştemediği için olmamış daha sonra eşimin amcasının ogluyla evlenmiş. ben bu olayı perşembe günü öğrendim. Her bayram görüşürüz internettede samimiyizdir.Kız bana gayet yakındı derdimi dinler oda sorunlarını anlatırdı ve kayınvalidemle çok içli dışlıdır bazen derdim ben değilde sen gelini gibisin sanki diye...

Neyse bu arkadasım benım mobilyamdan tutunda elbiselerime kadar her şeyi karşılaştırırdı.Eşlerimizin maddi durumlarıda dahil... ama ben bu durumu hafif kıskançlık olarak düşünmüştüm.Eltim bu durumu bana dostunu düşmanını bil diye anlattı ben ne dersem ikide katıp aldıgınız gelin böyle diyerek kv dolduruyormuş.Beni almadınız bak ne oldu hesabına

Ben bu durumu gelince eşime anlattım kıyameti kopardı duyulmasın diye benimde öyle bir fikrim yoktu zaten ama eşim çok sert çıktı. kv bu arada muska işleriylede ugrasıyormuş bayramda yemeklerimize bişeyler katıyormuş bunlarıda söyledim eşim çıldırdı yapmaz annem diye olabilir ama sen genede bi konuş böyle seyler yapmasın dedim.

Konusamam 3 yıldır evliyiz hep aynI kavgalar ben bıktım artık dedi.Bende annen beni her defasında rahatsız etmese kavgada olmaz dedim istesem ona cevap veririm senınde ruhun duymaz ama saygımı bozmuyorum derdimi sana acıyorum dedim. Olay dahada büyüdü eşim gitti arabada yattı bana bitsin bu iş dedi tamam dedim bitsin

sabah yanıma uzanmış gün içinde de karıcım karıcım diye döndü durdu etrafımda kimseye birşey şöylemedim söylemeyide düşünmüyorum ama moralim gercekten çok bozuk

gerçekten zor bir imtihandan geçiyorsunuz etrafınızdaki insanların hiç birine güvenmeyin ama eşinizede bu durumları çok aksettirmeyin bol bol ayetel kürsi felak nas okuyun evinizde cevşen duası var onu okuyun ve bu olaylardan kendi aileniz başta olmak üzere kimseye bahsetmeyin eşinizle aranızın açılmasına izin vermeyin başkalarının istediği bu anladığım kadarıyla düşmanların sevinmesine izin vermeyin lütfen çocuğunuza eşinize ve kendinize dikkat edin maddi manevi zararlar gelmesin hiç birinize.....

eltin istediğini elde etmiş:50:

canım kusura bakma ama eltine gıcık oldum hatta yaptığı şey midemi bulandırdı şu anda..bu ne kadar dedikoducu bir insan ya! ona güvenme sakın,bak yuvan dağılıyormuş neredeyse.

Canım neden eltine bu kadar itimat edip üstüne susuyorsun. Madem ona inandın, Kayınvalidenin ters bir davranışını görünce güzelce konuşursun, rahatsızlığını belli edersin. Kulağıma birşeyler geliyor dersin.

Eşinin canına okuyarak, kendine bu kadar acı çektirerek sadece evliliğine zarar verirsin. Eşin yakında senin dır dır ettiğini düşünüp ters tepmeye başlayacak. Annesi sonuçta vazgeçemez ki. Restleşin böyle böyle şeyler var nedir işin aslı diye. Ya kaynanaya ya da eltiye dur demenin zamanı geldi artık bence. Bu kadar vesveseyle ömür geçmez arkadaşım

Böyle bir sülale ile yaşayıyacağıma 10 tanede çocuğum olsa basar giderim,bu nasıl bir kalitsizliktir ya nasıl br aileymiş bu,hiç mi Allahtan korkuları yok,hiçmi utanmazlar yazıktır ya

yani evlilik,koca uğruna böyle işlere katlanmayın,yelkenleri hemen suya vermeyin sizde insan evladısınız öyle susmakla ömür geçmez,alttan almakla başa çıkılmaz bu işlerle, azcık dişli olun,hakli olduğunuza inanıyorsanız-kabahat sizde değilse eğer sesinizi çıkartmayı bilin YUKARDA ALLAH var Allahın en sevmediği işlerle uğraşanların kölesi olmayın :47:

bence kadınlar arasında geçen mevzular erkeğe aksettirilmemeli sizin yapacağınız eltide dahil kimseye güvenmemek aynı ortamda havadan sudan konuşun etrafınızda dertleşecek insan yoksa kadınlar kulubune anlatır rahatlarsınız eşinizlede böyle şeyler için tartışmayın anlatmayın kimsede size birşey anlatmasın. Bilmeyin bazen bilmemek daha iyidir

Canim 12 yillik evliligimde tek huzursuzlugumuz esimin ailesiydi. Asagi yukari ayni seyleri yasadik yalan dolan somuru AMA bu kadar zaman sonra kendimi ve esimi bosuna yiprattigimi anliyorum. Bir kere esinle tartismak yerine problem in kimleyse onunla cozuceksin . Kocalar anasindanda karisindanda gecemiyor. Tavir koy ve arkasinda dur. Terbiyeni bozma asaletini kaybetme AMA hic altta kalma. Elti gemisi yurumez derler dogruymus. Sen kusersin o konusur dert yanip senide gaza getiren o dur. Kocanida uzme aksine iyi ol guleryuzlu ol. Yuvani fitne fesata kurban etme canim

Back
X