Kayınvalidem borcumuzu ödememize yardım etmedi

iyilik yap denize at desene.o zamanlar keseleri birdi hepsinin.borçları ödüyolardı.benim beklentim yok.haksızlığa kızıyorum ben.öbür oğlunun evini yaptırdı binayı yaptırdı.şimdi eşime sıra gelince hoppala kendiniz ödeyin biz çekliyoruz işimiz bittimi oluyo.olurmu böyle haksızlık.

evet canım anlamışsın beni.kızdığım nokta eşime yapılan haksızlık.ona verdikleri yük.yoksa biz ödüyoruz zaten.

evet canım anlamışsın beni.kızdığım nokta eşime yapılan haksızlık.ona verdikleri yük.yoksa biz ödüyoruz zaten.

bu borç biz evlenmeden 3-4 ay önce yapıldı ve bu borç bizim evlenmemizle birlikte paylaşılmış. böyle adaletsiz paylaşıldığını evlendikten sonra öğrendim yani.750 nin bizim ödicemizi 450 yi onların ödiceni bilmiyodum.

off haklıymışsın gerçekten de ya.o kadar ödemişsiniz zaten ne varki kalan 8.000 i ödeseler.siz kıtkanaat onların borcunu ödemeye çalışırken onlar sefa sürüyorlar.yazık valla...

off haklıymışsın gerçekten de ya.o kadar ödemişsiniz zaten ne varki kalan 8.000 i ödeseler.siz kıtkanaat onların borcunu ödemeye çalışırken onlar sefa sürüyorlar.yazık valla...

Birkaç ay karışmıcam eve.eşim geçindirsin bakalım evi.napıcak merak ediyorum.para da isteyemez annesinden.

caktirmadan nasil yapacaksin?
siz evlenince borclarini odedinizmi?
birde su var esinde farkinda bu durumun ama
evlenmeden once vazifesi olarak gordu
gonul ister yardim etsinler cunku hak ediyor esin
ama sen esin yerine evlenmeden onceki paranin hesabini yaparsan
onlarin gozunde itici gorunursun
yani bir yerde hakliyken haksiz duruma dusersin
isin kotusude esinde oyle dusunecek
"sana ne oluyor ben yardim etmistim karsilik beklememistim" diyebilir
o zaman senin zoruna gider

eşinle aran bozulmasıona fazla yansıtma canım.en kızdıgım şey evlat ayırımı yapan aileler

Eşime bu düşündüklerimi söylemedim söylemem de şu anda zaten.tabiki aramız açılır.kötü düşünceli sanır.onu düşündüğümü anlamaz.onun için bunları sölemeye gerek yok.

şimdi kaynın tek maaşla siz çift maaşla e haliyle siz ödersiniz gözüyle bakılıyor çift maaşlı olunca para basıyon sanki ama insanlar öyle görüyor..

biz eşimle herşeyi borçla aldık ve yaklaşık 30 bin civarı ödedik ve hala 10 bin var onun üstüne 160 bin ev borcuna girdik kimsenin yardımı olmadan ne benim ailem ne de onun ailesi kimsenin katkısı yok zaten durumları da yok ne benimkilerin ne onunkilerin..eğer o evde siz de oturuyorsunuz boşverin ödeyin nolcak keşke benim de 750 tl kredi borcum olsa:) aylık şuan hem konut hem de diğer kredilerle 2800 tl ödüyoruz allah sağlık versinn ödenir

takılmayın bu kadar hayat baştan adil değil ki kimseye..

zaten kayıvalideniz 3 katlı ev almış yani oturacak evi varmış.ve tekrar ev alıyor..siz o üç katlı evde mi oturuyorsunuz eğer öyleyse ödemeniz çok abes bir durum değil..ama durum öyle değilse evet sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…