kayınvalidem çok fena

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
35
Merhaba kızlar lafı uzatmadan dört yıllık evliyim kayınvalidem dün geldi ilk kez hiç beklemiyorduk oldum olası bana yapmadığı kötülük kalmadı neyse eşim iki gün kalıpları gider dedi bende tabi içime doğdu sıkıntı daha gelmeden beni bastı neyse akşam geldiler dün akşam gelir gelmez yatak odasına girdi bizim tabi ki ben asla sevmem kimsenin yatak odasına girmeyi aynı şekilde girilmeyi bugün gitti benim yatağımda yattı sabah beri odada tabi neyse yemekte demesin mi senin hiç komşun yokmu bende pek gitmem bir tane komşum var dedim ara dedi çaya gidelim neyse aradım kız müsait olmadığına söyledi kaynanan ne zaman gidecek bende sordum bir hafta daha burdayım demesin mi sinirden elim ayağım titredi eşimle kavga ettik neyse eşimin arkadaşları geldi bide döndü birine demesin mi k... Beni yarın akşam filan yere götür eşim gözümün içine baktı şuan sinirlenme ölmek üzereyim

Daha once ne yasadiniz ki? Oglunub evidir illaki gelirde yatak odasina girmesi guzel olmamis. İnadina kapat sende kapini :) kilitle falan hatta

bu kv.ler ne yapıyo bu kadar 30 yıllık evlilerde 4 yıllık evlilerde 5 aylık evlilerde şikayetçi. hepsimi gelinine kötülük yapar :KK70: bu kadar sinirden ölcek bi durum yok ama bide yaptıklarını neden istemediğinizi anlatırsanız daha anlaşılır olur

esiniz korkudan 2-3 gun demistir :KK66: neler yasandigini bilmiyorum ama abes bi durum goremedim ben(yatak odasi disinda ) belki de iyi anlasmaya calissaniz siz kalmasini isteyeceksiniz ? denediniz mi hic ?

Merhaba kızlar lafı uzatmadan dört yıllık evliyim kayınvalidem dün geldi ilk kez hiç beklemiyorduk oldum olası bana yapmadığı kötülük kalmadı neyse eşim iki gün kalıpları gider dedi bende tabi içime doğdu sıkıntı daha gelmeden beni bastı neyse akşam geldiler dün akşam gelir gelmez yatak odasına girdi bizim tabi ki ben asla sevmem kimsenin yatak odasına girmeyi aynı şekilde girilmeyi bugün gitti benim yatağımda yattı sabah beri odada tabi neyse yemekte demesin mi senin hiç komşun yokmu bende pek gitmem bir tane komşum var dedim ara dedi çaya gidelim neyse aradım kız müsait olmadığına söyledi kaynanan ne zaman gidecek bende sordum bir hafta daha burdayım demesin mi sinirden elim ayağım titredi eşimle kavga ettik neyse eşimin arkadaşları geldi bide döndü birine demesin mi k... Beni yarın akşam filan yere götür eşim gözümün içine baktı şuan sinirlenme ölmek üzereyim
yatak odanı karıştıyor olmasın bu kaynana..dedikodu yapacak delil arıyor olabilir..kaynananın gelinin odasında ne işi var..

1 haftacık katlanın anne yüzünden kavga etmemelisiniz.
Kaynananız için neden bu kadar agresifsiniz neler yaşadınız bilmiyorum ama ne olursa olsun 1 hafta boyunca sabırlı ve saygılı olun ki sizede eşinize de zehir olmasın bu hafta.
Huyuna gitmeye çalışın belli ki sıkıldığı için bir yerlere gidelim diyor.
Kahve yapın için, izlediği dizi varsa açın izlesin. Örgü biliyorsa herhangi bir model gösterin senin elinden gelir bu işler deyin uğraş edinsin canı da sıkılmaz uğraşır kendi halinde.

Cocuk gibi kadin yaa. Okurken guldum sacma sapan davranislar. Esinle niye tartisiyosun ki annesine git demesi saygisizlik olur zaten. Gormemezlikten gel kadini. Girsin ciksin saga sola gicikligina yapiyo belli ki. Tepkisizligin onu pes ettirebilir belki

sadece yatak odasına girmesi hoş olmamış onun dışında bende kaynanamda başka şehirdeyiz gecen bize gelip 10 gün kaldılar bende çok şey yaşadım aynı evde 4sene oturdum geçmişi geçmişte bırakamadım ama gelincede kriz geçirmiyorum bazı seyleri görmezlikten geliyorum herseyi görünce inan hayat çekilmiyo

Kızlar şöyle anlatayım bu kadın eşim ve bana evlenmememiz için elinden geleni yapmış ve bize sürekli beddua etmiş bir insan eşimle ben daha barışalı iki ay oldu kvle ve ben kimseden nefret etmedim ondan nefret ettiğim kadar kızımı doğdu On gün yoğun bakımda kaldı ne aradılar ne sordular ben hayatta zannetmiyordum eşimle ben konuşuruz onla diye ama malesef iki tarafta aynı şehirde birine git diğerine gitme olmuyor nasıl oldu anlamadım barıştık yani

sadece yatak odasına girmesi hoş olmamış onun dışında bende kaynanamda başka şehirdeyiz gecen bize gelip 10 gün kaldılar bende çok şey yaşadım aynı evde 4sene oturdum geçmişi geçmişte bırakamadım ama gelincede kriz geçirmiyorum bazı seyleri görmezlikten geliyorum herseyi görünce inan hayat çekilmiyo
Ben yapamam ya bu kin hayatta gitmez ses tonu bile batıyor

Olay bize farklı konuşuyo gelen misafirin yanında bizi eziyo bize de söyleyebilirdi sonuçta ondan hiç hoşlanmadığımı oda biliyor acaba oyun mu oynuyor benle eşimle kavga etmemi istiyor resmen aramızdaki sınır belli sonuçta ben bir başıma onunla bir hafta naparım hadi haftasonu eşimde evde ya sonra kusura bakmayın annelere saygım sonsuz ama benim çocuğumda var bende anneyim şuan dokuz aylık kızım var baştan beri hastanelerdeyiz bir kere aramayan sormayan insanlarla işim olmaz benim

Bütün çocukları arasında ayırım yapan dedikoduya bayılan beddua dilinden düşmeyen yalancı en ufak bi kavga da ayılıp bayılan hastane de bile doktor hiçbişeyin yok teyze diyor beş vakit namazonda bir kadın şaka gibi
xenforo-smilies-kk17.gif

Bence siz KV öldürmeyinde
Dört yılda bir bir hafta nazi kampındada kalsanız ölmezsiniz

X