Kayınvalidem çok meraklı, dolapları karıştırıyor. Her şeyi soruyor

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Kayınvalidem evime her geldiğimde daha ben hoşgeldiniz derken bile tavandan yere, yerden duvara her yeri inceliyor. Suratıma bile bakmıyor. Gözlerini çevire çevire evi inceliyor. Mutfağa giriyor ben iş yaparken dolapların içine, çekmecelere bakıyor.

En son geldiğinde ben bulaşıkları yıkarken döndüm baktım salona yok. Bir baktım yatak odasında bu sefer de yatak odasını karıştırıyor. Sinirle gittim hala bakmıyor suratıma karıştırıp incelemeye devam ediyor. Bir şey mi arıyorsunuz dedim yoo bakıyorum dedi. Beni sinir ediyor bir de yüzsüz. Evin hakimi, sahibi o sanki. Beni hiç saymıyor çıldıracağım.

Kayınvalidem evime her geldiğimde daha ben hoşgeldiniz derken bile tavandan yere, yerden duvara her yeri inceliyor. Suratıma bile bakmıyor. Gözlerini çevire çevire evi inceliyor. Mutfağa giriyor ben iş yaparken dolapların içine, çekmecelere bakıyor.

En son geldiğinde ben bulaşıkları yıkarken döndüm baktım salona yok. Bir baktım yatak odasında bu sefer de yatak odasını karıştırıyor. Sinirle gittim hala bakmıyor suratıma karıştırıp incelemeye devam ediyor. Bir şey mi arıyorsunuz dedim yoo bakıyorum dedi. Beni sinir ediyor bir de yüzsüz. Evin hakimi, sahibi o sanki. Beni hiç saymıyor çıldıracağım.

terbiyesiz kadın.. Demek ki o da evlenince kananası öyle yapmış ona. Bu da hırs yapmış bakıyor. Ama en saygısızca olan şey yapılması hiç hoş bir davranış değil. Eşine şikayet etsene güzel bir dille. Ya da biraz haddini bildir. De ki istersen kirli iç çamaşır sepetime de bak incele de.. Ay nasıl sinir oldum ben şimdi ya.. Terbiyesiz kadın. :53::41:

Nereye bakıyormuş peki...

cahil bir kadınsa düşünememiştir belki ,haa ama cahil değilde meraklı ise uyar ,annecim ben özelimin karıştırılmasından hoşlanmıyorum ,özellikle yatak odamın de..anlar zaten

yok daha neler. ne işi varmış senin yatak odanda ya .
ay ne kadar gıcık bir durum. sende odama girilmesinşi sevmem karıştırma falan de bari o bu yüzsüzlüğü yapıorsa sende şimdidien çizgini belli etmelisin bence

terbiyesiz kadın.. Demek ki o da evlenince kananası öyle yapmış ona. Bu da hırs yapmış bakıyor. Ama en saygısızca olan şey yapılması hiç hoş bir davranış değil. Eşine şikayet etsene güzel bir dille. Ya da biraz haddini bildir. De ki istersen kirli iç çamaşır sepetime de bak incele de.. Ay nasıl sinir oldum ben şimdi ya.. Terbiyesiz kadın. :53::41:

Eşime anlatıyorum annesini tek kelime etmiyor. Bir kere de annesine bir şey dediğini duymadım. Kayınvalidem yüzüme bakmıyor ki ben laf söyleyeceğim de umurunda olacak sanki. Nasıl hak buluyor kendinde anlamıyorum.

bigün çekmeceyi karıştırırken yanlışlıkla kapat eli kalsın arada:27:
şaka bi yana ..
ben hoşlanmam anne öyle şeylerden .bişey istiyosanız söyleyin ben veririm de..
baştan ne yaparsan öyle gider

aaa bune be. okurken sınırlendım valla. butun odaların kapısını kılıtleyın. gelıncede sorarsa soylersınız "evımın karıştırılmasından hoşlanmıyorum "dıye. onun yaptığı ayıp değilde sizin yaptığınız mı ayıp. bu ne yahu

Bir an önce önlemini al. uyar. konuş.küser tepki verirse de versin, sonra önünü alamazsın. baktın olmuyor kilitle odanın kapısını, bir dahakine açamazsa sende üstü kapalı dersin olur olmaz çoluk çocuk misafir geliyor karıştırmasınlar diye kilitledim de. kendini de o kefede bilir. Başka türlü ayıp ya. belki kirli bişeyin var çekmecede belki özel bir geceliğin var o yatak odasında ayy görüp ne yapacakmış..

annecim ne arıyorsunuz de kibarca hayır aradaığınız bişi varsa bana söyleyin ben getireyim siz tüm çekmeeceleri karıştırıp yorulmayın de, hem sizin arkanızdan ben geri topluyorum o çekmeceleri hem size yorgunluk olmasın hem bana yorgunluk olmasın de

var böyleleri malesef.hayır ne ararlar çok merak ediyorum,ne bulmayı ümit ediyorlar acaba?kibarca söyle bence.yoksa her gelişinde gerileceksin,sinir olacaksın,ayıp ya...

hadi mutfağı geçtimde yatak odasında ne işi var ya.... ayıp diye birşey var.. sizde özel şeylerinizi ortaya saçın utanır belki:27:

bizim yazdıklarımızı eşine okut belki kendine gelir...

o da olmadı yatak odanı kitle... giremesin..

Ne arıyor bilmiyorum ki açıp bakıyor işte heryere. İç çamaşırım var giysilerim var yatak odasında. Mutfağa baktığında ses çıkarmadım ama bu sonuncuda artık sinirlerim bozuldu.

Evin hangi kısımı olursa olsun hiç bir yere açılıp bakılmaz,son derece ayıp ve rahatsız edicidir..
Bunu uygun bir dille anlatın kendisine ki anlasın,tabi anlarsa kendisi..

annecim ne arıyorsunuz de kibarca hayır aradaığınız bişi varsa bana söyleyin ben getireyim siz tüm çekmeeceleri karıştırıp yorulmayın de, hem sizin arkanızdan ben geri topluyorum o çekmeceleri hem size yorgunluk olmasın hem bana yorgunluk olmasın de

hatta açıklama yap olmazsa şu çekmecede kaşıklar var şunda bıçaklar şunda masa örtüleri yeterince açıklayacı olmuştur sanırım artık tek tek bakıp yoorulmazsınız herhalde de :1::1::1:

Bakmıyor mu sanıyorsunuz kirli sepetine? Bir giriyor banyoya çıkmak bilmiyor. Banyo dolabının kapaklarını açıp kapadığını duyuyorum. Kirli sepetini de karıştırıyor çünkü ondan sonra girip açtığımda yerleri değişmiş oluyor. Özellikle belirli bir yere koyuyorum sonra bir bakıyorum karıştırılmış. Banyoyu da kilitleyemem ki.

Diğer odaları bilemem ama yatak odasını kilitleyin sorarsa da para altın vs. var ondan kilitledim dersiniz. O kadar özele de inemez. Ayrıca sakin sakin bakıyorum demesi de bir garip sanki tvye bakıyor.:47:

Ben olsam sert bir dille uyarırdım misafirin yeri misafir odasıdır.:kkk:

Kapıları kilitlesem bu sefer eşimle kavga edeceğiz anneme ne demek istiyorsun diye. Kilitlemek benim de aklıma geldi ama kavga etmek istemiyorum eşimle. Annesine toz kondurmuyor. Cahil biri de değil ki cahil olsa cahilliğine vereceğim. Ne kayınpederim ses çıkarıyor ne eşim. Herkesi kayınvalidem yönetiyor. Kendi kendime sinirlenip duruyorum beni sayan yok ki :(

Açık açık uyarmazsan hep böyle devam edebilecek bir durum bence maalesef..
Kendince `Oğlumun evi, oğlum neler almış` vs. diye düşünüyordur kesin..
Aradaki çizgiyi çekmen gerek ama uygun bir üslupla.. Eşinle aranda sıkıntı yapmasın bir de..

sende onun evine gittiğinde kalkıp gözünün içine baka baka karıştırmaya başla dolaplarını. sorduğunda da hiçç öylesine bakıyorum bakalım senin gibimi yerleştirmişim diye de. belki o zaman hatasını anlar. gerçektende terbiyesizce bi durum. heleki kirli çamaşırını sepetini bile karıştırıyormuş ya pes dedim. tövbe ya ne bulacaksa orda artık....

Back
X