Kayınvalidem covid

Kayınvalidemin testi pozitif çıkmış. Aynı sitedeyiz ama kızlarımın benim kendisiyle temasımız yok. Doktora eşinim götürdü ama maskesi varmış ikisininde. Eşimde olmuş olabilir mi? Birde bu durumda hepimizi karantinaya mı alırlar kendisi ile temas yok kızlarım ve ben açısından. Ayrıca öğretmenim okulda çok dikkat ediyorum ama onun olması ve eşimin arabada götürmesi endişe ettirdi eşimle duyduğumuzdan beri temas yok yinede anneme gidip kalsam mı diyorum ama bizi alırlarsa nasıl olur bilemedim alırlar mı yinede bu durumda
Eşiniz bir süre sizden uzak dursun yani evde maske taksın vs. Benim eşim de geçen gün iş yerinde görüştüğü kişinin covid olduğunu öğrenmişti. Maske takmış be mesafeli görüşmüş olsa da işi şansa bırakmamak için evde bir süre maskeyle gezdi, ayrı wc kullandı. Geçmiş olsun.

Virüs hakkında hala karanlıkta olan bir çok husus var bunlardan biride nasıl bulaştığı kimlere bulaştığı bakıyorsunuz "o kadar çok dikkat ettim ki hiç dışarı çıkmadım dışarıdan kimseyi eve almadım "diyor ama bir şekilde bi yerden bulaşmış.Birde kendisinde virüs olduğunu bilmeden ailesiyle içli dışlı yaşayanlar var hatta aynı yatakta yatan karı koca var birbirlerine bulaştırmamışlar tesadüf virüs olduğunu öğreniyor falan ..sanırım virüs insanda seçiyor mekanda tedbirli olmak en güzeli

Virüs hakkında hala karanlıkta olan bir çok husus var bunlardan biride nasıl bulaştığı kimlere bulaştığı bakıyorsunuz "o kadar çok dikkat ettim ki hiç dışarı çıkmadım dışarıdan kimseyi eve almadım "diyor ama bir şekilde bi yerden bulaşmış.Birde kendisinde virüs olduğunu bilmeden ailesiyle içli dışlı yaşayanlar var hatta aynı yatakta yatan karı koca var birbirlerine bulaştırmamışlar tesadüf virüs olduğunu öğreniyor falan ..sanırım virüs insanda seçiyor mekanda tedbirli olmak en güzeli
Kesinlikle öyle en başından beri dikkat ediyoruz dışarıya sayılı çıktık misafir kabul etmedim hatta eşimin ailesi de öyle diye düşünüyorum misafir sevmezler zaten ama bilemedim hiç

Eşiniz bir süre sizden uzak dursun yani evde maske taksın vs. Benim eşim de geçen gün iş yerinde görüştüğü kişinin covid olduğunu öğrenmişti. Maske takmış be mesafeli görüşmüş olsa da işi şansa bırakmamak için evde bir süre maskeyle gezdi, ayrı wc kullandı. Geçmiş olsun.
Öyle yapıyoruz şuan dün yaptığımız gibi 5 6günde septom çıkar elbet demiş doktorlar ama biz daha uzun bekleyeceğiz

şuan temaslinin temaslisi olarak annenize gitmeniz doğru bir karar değil.
esinize bulastiysa ondanda size bulas olma ihtimali var sonucta hepiniz karantina yapmalisiniz

şuan temaslinin temaslisi olarak annenize gitmeniz doğru bir karar değil.
esinize bulastiysa ondanda size bulas olma ihtimali var sonucta hepiniz karantina yapmalisiniz
Şuan öyle yapıyoruz. Benim düşüncem şuydu annemle eşim görüşüyor her sabah ondan temasıyız gibi düşündüm ama şuan evdeyiz

Back
X