Kayınvalidem covid

Eşinizin daha önce annesiyle görüşmemesi bugün annesini hastaneye götürdüğü gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca evet bence sizin de karantinada olmaniz lazim çünkü eşiniz eve geldi.

Kayınvalidemin testi pozitif çıkmış. Aynı sitedeyiz ama kızlarımın benim kendisiyle temasımız yok. Doktora eşinim götürdü ama maskesi varmış ikisininde. Eşimde olmuş olabilir mi? Birde bu durumda hepimizi karantinaya mı alırlar kendisi ile temas yok kızlarım ve ben açısından. Ayrıca öğretmenim okulda çok dikkat ediyorum ama onun olması ve eşimin arabada götürmesi endişe ettirdi eşimle duyduğumuzdan beri temas yok yinede anneme gidip kalsam mı diyorum ama bizi alırlarsa nasıl olur bilemedim alırlar mı yinede bu durumda
Annem erkek kardesimin biri pozitif cikti digeri négatif ama negatif olanin karantinasi daha uzun surdu
Dikkate almadi gizlice cikmaya calisirken yakalandi yurda koydular
Acidimmi hayir uzuldummu hayir neyse oda benim yorumummdu 🤭

Eşimle hiç temas kurmadık bulaşma riski yok denecek kadar az salona girdi çıkmadı hiç girerken maske kullandık. Kızlarım babasını isteyecek bu yüzden zor geçecek görmezlerse sorun olmaz diye anneme gitmek istiyorum
Tamam da kadin 1 gunde pozitif olmadi herhalde. Ondan onceki gunler annesiyle gorusup sizle temasi olmadi mi ? O annesine gitse siz evde kalsaniz.

Sağolun. Eşime onu söyledim ama gitmek istemedi onlarla normalde görüşmüyor zaten şuan onlarla kalmak istemiyorum dedi
binamizda komsularimizdan biri yakalanmisti geçen ay kadin ve iki çocuk pozitif ama eşi degildi.14 gun karantinada kaldılar adam maskeyle gezmis onlar maskesiz cocuklari küçük çünki eşiniz evde maske taksın ayrı odada kalsın bi zahmet.

Esiniz ayri odada kalsin. Tuvaleti banyoyu ayirin mumkunse. Yemegini kapidan verin. Temasi azaltin.

Benim eşim pozitifken ben degildim. Aynı evdeydik.
Eşimi hastaneye kardeşi ile ben götürdük, arabada maskeliydik. Kardeşine de bulasmadi.

Kendi kendinize filyasyon haritası çıkarmaya kalkmayın.

Temaslılar karantinaya alınıyor herhangi bir septom yoksa test de yapmıyorlar evinizde karantinaya alınırsınız Dün sabah haberlerinde yeni bir araştırma sonucu yayınlandı virüs bir çok eşyada 28 gün yaşayabiliyormuş yani kayınvalidenizin arabanızda dokunduğu heryer kapı kolları oturduğu koltuk vs riskli.bence okula gitmemelisiniz kendinizi karantinaya almalısınız arabanızıda defektanlattırın

ben eşinize bulaştığını düşünmüyorum arabada hepsinde maske varsa sarılıp öpüşmedilerse bulaşmamıştır bence ..bir arkdaşımızın annesi pozitifti onunla hergün beraber gelen arkadaşta yine aynı gün hem annesi hem kızla beraber geldi maskeli aynı araçta sonrası kadının testi pozitif çıktı. ama diğer arkadaşa bulamaşmadı. kayınvalideniz araçta arkada oturmuştır umarım. şuanda eğerki eşiniz pozitif değilse neden onu riske atacaksınızki kayınvalidenizde kalarak kesin alır. 5 gün evde dikkat edin çok yakın temas kurmayın zaten varsa belirti verir. bence yok çünkü biz beraber oturup aynı sofrada yemek yediğimiz arkadaşlarımız oldu yine bulaşmadı.temasın mesafesi ve maske bence cok etkili . ayrıca temas edilen vürüsünde hastalı yapacak sayıda ve güçte olmasıda önemli

Temaslılar karantinaya alınıyor herhangi bir septom yoksa test de yapmıyorlar evinizde karantinaya alınırsınız Dün sabah haberlerinde yeni bir araştırma sonucu yayınlandı virüs bir çok eşyada 28 gün yaşayabiliyormuş yani kayınvalidenizin arabanızda dokunduğu heryer kapı kolları oturduğu koltuk vs riskli.bence okula gitmemelisiniz kendinizi karantinaya almalısınız arabanızıda defektanlattırın
Yaa eşimle hiç temas kurmadık hatta o salonda bile maskeliydi çoğu zaman nr olur ne olmaz diye bugün de sağlık ekibi gelip kv yi götürdü. Eşime bizimle ilgili bir şey söylenmemiş ama biz evdeyiz okula zaten gitmem bu konuda bilinçliyim buarada kızanlar olmuş ama annem tek yaşıyor ve eşim sabahları annemi çalıştığım için bize getiriyor annem zaten bizde her gün ama duyduğumuz gibi gitti eşimle temas olmadığı için riske karşı ben gitmek istedim kızlarım içinde böylesi daha iyi diye düşünerek eşim odadab 2 kez wc için çıktı onda da eldiven maske vardı biz yanında değildik zaten ama dediğinizi söyleyeceğim eşime çaresine baksın

ben eşinize bulaştığını düşünmüyorum arabada hepsinde maske varsa sarılıp öpüşmedilerse bulaşmamıştır bence ..bir arkdaşımızın annesi pozitifti onunla hergün beraber gelen arkadaşta yine aynı gün hem annesi hem kızla beraber geldi maskeli aynı araçta sonrası kadının testi pozitif çıktı. ama diğer arkadaşa bulamaşmadı. kayınvalideniz araçta arkada oturmuştır umarım. şuanda eğerki eşiniz pozitif değilse neden onu riske atacaksınızki kayınvalidenizde kalarak kesin alır. 5 gün evde dikkat edin çok yakın temas kurmayın zaten varsa belirti verir. bence yok çünkü biz beraber oturup aynı sofrada yemek yediğimiz arkadaşlarımız oldu yine bulaşmadı.temasın mesafesi ve maske bence cok etkili . ayrıca temas edilen vürüsünde hastalı yapacak sayıda ve güçte olmasıda önemli
Arkada oturuyormuş. Eşimde öyle söyledi onlarda zaten kalmak istemiyor salonda yattı büyük banyoyu kullandı maske be eldiven kullandı wc sırasında da girip çıkarken bizimle temas yok ama bekleyelim yine de bakalım

Arkada oturuyormuş. Eşimde öyle söyledi onlarda zaten kalmak istemiyor salonda yattı büyük banyoyu kullandı maske be eldiven kullandı wc sırasında da girip çıkarken bizimle temas yok ama bekleyelim yine de bakalım
bence 5 gün bekleyin şuan test yapılsada çıkmaz salonda yatmaya devam etsin sizde evde kalın ben olmadığını düşünüyorum

Annenize gitmek istiyor ama bunun için bahane bulamıyor gibisiniz.

Back
X