Kayinvalidem esini aldatiyor lutfen yardim

Milletin işi gücü yok herhalde .hiç inandırıcı değil zaten konu da .ciddiye alıp konuya cevap verenleri keklemek nasıl bi kafadır yaaaa

aldatan kaynanalar da artış görülmekte neden acep, neden kp yerine eşi kelimesini kullandın?
baskın basanındır bence nişanlının görmesini sağla...

bu kaynana salakmı. gelininide yanına alıp sevgilisiyle buluşmaya gidiyo bence seni deniyo ilerde bi sorun yaşarsanız hemen oğluna yetişticekmisin yoksa aranızda çözebilcekmisiniz dşye

Ekşın-1: Daha nisanliyken kayinvalide ile tatile gitmek.

Ekşın-2: Kayinvalidenin kocasini aldatmasi

Ekşın-3: Mune cimbizi

Her gün de aynı senaryo
Daha geçen bir başka üyenin böyle konusu vardı sağlam reyting alıyor diye mi açıyorsunuz be

nedir bu kv fantezisi.

hayır bir de ciddi ciddi cevaplayanlar olmuş.

yakında kb bana yazdı konuları da çıkar.

Ülkemizdeki kayınvalide profili değişiyor mu? adlı sunumumla -Kk'daki örneklerle- Leylak kafede sizlerleyim bu pazar.

Bence kaynanan yan odada o adamla evcilik oynuyordur. İnandin mı ? Ben de...

Ne amacla yalan konu acabilirim sizce bana ne kazandirabilir ki? Devir gercekten cok kotu ve inanmayan yorum yazmak zorunda degil. Zor durumda kaldm diyorm nisanlima nasil anlatabilirim diyorum yardm istiyorum sadece ortalik cok bozulmus kizlar aslnda o kadar insan vardir ki bu durumda olan yalniz oldgmu sanmiyorum. Durumlar biraz farkli ben nisanlimdan once annesini taniyodum. Bu kadar cirkinlesebilecigini hic dusunmemistim zaten esiyle ayri sehirlerde yasiyolar. Anlam veremiyorum. Kimse bama bisey anlatmal zorunda degil ve lutfen sadece inananlar fikir versin ben bunu nisanlima nasil soyleyebilirim bu konuda yardim istiyorum o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…