• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem esini aldatiyor lutfen yardim

Jadore3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
4
0
1
30
Selam kizlar. Kayinvalidemle(sozde) akraba ziyareti icin sehir disina ciktik. Meger sevgilisiyle buluscakmis cook canim sikkin suan sehir disindayiz bir otelde kaliyoruz ve kayimvaldem sevgilisiyle farkli bi odada. Hem esini hemde nisanlimi aldatiyor. Bunu bile bile susmak bana cok agir geliyor. Sizce bunu nisanlima soylemeli miyim yada nasil soylemeliyim ne demeliyim??? Onuda kandirmak durumunda kaliyorum ve bu cok aşşagilik bisey.Bu bi erkek icin cok agir kafayi yemek uzereyim beni boyle biseye ortak ettigi icin kendisinden nefret ediyorum.

beni birdaha böyle şeylere karıştırmayın de ortamı terk et
nişanlına söyle ne olur ne olmaz eminsin ama belkide yanılıyorsundur sonra sana patlar

Beni ayri odaya yerlestirdiler onlar suan yan odada şaka gibi kahroluyorum şuan cikip gitmek istiyorum olcak sey degil ya..

Beni ayri odaya yerlestirdiler onlar suan yan odada şaka gibi kahroluyorum şuan cikip gitmek istiyorum olcak sey degil ya..
Sen gördün mü sevgilisini? emin misin? git odaya şimdi? uyku tutmadı başım ağrıyor ağrı kesici var mı falan diye dal odaya. adam odada ise buna inanmıyorum de ve çık git otelden.

Eşine de yarın anlat herşeyi. bu kadarı da yok artık yani!!!

Gordum tabiki hic bisey diyemedm şok oldm. Yanimda bulustular zaten. Bu saatte nereye gidebilirim ki bilmedigim bi sehirde.. Dondugumde anlaticam fakat nasil bi tepki verir bilemiyorm nasil soyleyecegimi hiic bilemiyorum.

Neden sustunuz?? ağzının payını verip sabahtan terketcektiniz orayı.. resmen gözyummuşsunuz..

Ben kvmin msjlarını yakaladım ve hem ona hem adama saydırdım.. hele o kv min ağzına ettim.. utanmaz kadın ben kafa buldum gönlümü eğledim onla.. babanı aldatmadım dedi durdu.. anladım ki hatasını kabul etmiyo eşime anlattım ve mesajları gösterdim..

Eşim şok oldu inanamadı.. ve sonuç.. hiçbi şey olmamış gibi davranmaya devam etti.. ve bana eğer ben bu kadına konuşursam ortalık karışır olay bize patlar yuvamız yıkılır.. onun yediği halt yüzünden yuvamın huzurunu kaçıramıcam dedi.. sadece telefondan görüştükleri için sineye çekti..

Ama kv benden çekinir tavrımı bildiğinden.. siz de tavrınızı belli edin yoksa ortaya çıktığında bilip de gözyuman taraf olursunuz.. kabak başınıza patlar..

Selam kizlar. Kayinvalidemle(sozde) akraba ziyareti icin sehir disina ciktik. Meger sevgilisiyle buluscakmis cook canim sikkin suan sehir disindayiz bir otelde kaliyoruz ve kayimvaldem sevgilisiyle farkli bi odada. Hem esini hemde nisanlimi aldatiyor. Bunu bile bile susmak bana cok agir geliyor. Sizce bunu nisanlima soylemeli miyim yada nasil soylemeliyim ne demeliyim??? Onuda kandirmak durumunda kaliyorum ve bu cok aşşagilik bisey.Bu bi erkek icin cok agir kafayi yemek uzereyim beni boyle biseye ortak ettigi icin kendisinden nefret ediyorum.
5 dakika orda durmazdim yarin öbür gun bu olay duyuldugunda kabak'ın büyüğü sozin basinizda patlayacak

Normalde hic bulasma kimseye soylemezdim seni kabahatli cikarir diye ama soylemezsen de mevzu sana patlayacak gibi hissediyorum

Bence al biletini cik git deki annenin bi akrabasi mi bi arkadasi mi ne vardi otelden adamdan cok rahatsiz oldum falan de sen topu at olanlara artik bi dudunsunler

Kaynanaylada arama gereken mesafeyi koyardim

Kimseye anlatmamanızı tavsiye ediyorum. Ben olsam anlatmam.

Tabii ki söyleyin. Hatta dönmeyi beklemeyin. Telefonda söyleyin. Ama kv nin yaptığı çok anlamsız. Senin onlara soylemeyecegine nasıl güvendi. Ayrıca konu sahte gibi geldi

velev ki bu konu doğru.
telefonla çek. whatsup tan gönder herkese.

Back
X