Kayınvalidem eve ayakkabıyla girdi

Ben de şey yapıyorum, dizlerimin üzerine çöküyorum, timsah yürüyüşü müdür nedir işte, ondan yapıyorum. Çok pratik oluyor:KK53: Biraz esneklik gerektiriyor tabi, ayakkabıyı halıya sürttürmemek, aynı zamanda dizleri felç etmemek kolay iş değil. :KK54:

bunu bir deneyeyim ;) ama ben yine bi sakatlık çıkarmayı başarırım kesin :KK70::KK70: burada bir arkadaş yazmıştı en mantıklısı galoş :cool:

Değil kayınvalidem hiç kimse benim evime hele ki çamurlu ayakkabılarla giremez eşimin söylemesini beklemem ben çıkar bu evde çocuk bebek yada ben yaşıyorum pis ayakkabılarınız derim

Hiç inandırıcı bulamadım.İlk kez mi evinize geliyor sanki.Bide yağmurda çıkmış iyice çamur yapıp gelip halılarda silmiş ayaklarını.

Konunuzu eşime okudum, bir an önce çamurlu, pis ayakkabılarınızla kv ziyaret etmenizi, çocukların ayakkabılarıyla koltuklarda zıplamalarını sağlamanızı önerdi..

Hatta eve gitmeden önce dışkıya bassınlar dedi de, abartmamasını rica ettim.

Evet, benim adam benden kötü :)
Bence tamda yapılması gereken bu çok tuttum :D

İyi de bu kadın çok mu pis ne alaka dışarı çıktığı ayakkabılarla özellikle gelip mutfak halısına sürtüyor ne kastı olabilir ayrıca antreye girdi ayakkabılarla demişsiniz sonra ev ayakkabısı giymiş zaten ev ayakkabısı nasıl kirli olabilir ki çarşaf berbat oldu diyorsunuz. Sonra parla gitmişler gelince tekrar ev ayakkabısını niye giymedi o zaman? evinde de mi böyle çocuk olduğuna göre yeni evli değilsiniz ama ilk kez oluyor sanırım ben anlayamadım niye şimdi yapsın bunu onca zaman evinize hiç gelmedi mi.

APARTMAN DAİRESİNE BİLE GİRERKEN AYAKKABILARIMI İYİCE SİLİYORUM ASLA EVİME AYAKKABIYLA KMSEYİ SOKMAM.... MİKROPLUK RESMEN YAA KİM OLURSA OLSUN KIZARDIMMM YATAGA ÇORAPLA BİLE YATMAZKEN BAŞKASININ ÇOCUGUMUN YATAGINA AYAKKABIYLA GİRMESİ AYYY DÜŞÜNMEK BİLE DELİ EDİYORRRR

İyi de bu kadın çok mu pis ne alaka dışarı çıktığı ayakkabılarla özellikle gelip mutfak halısına sürtüyor ne kastı olabilir ayrıca antreye girdi ayakkabılarla demişsiniz sonra ev ayakkabısı giymiş zaten ev ayakkabısı nasıl kirli olabilir ki çarşaf berbat oldu diyorsunuz. Sonra parla gitmişler gelince tekrar ev ayakkabısını niye giymedi o zaman? evinde de mi böyle çocuk olduğuna göre yeni evli değilsiniz ama ilk kez oluyor sanırım ben anlayamadım niye şimdi yapsın bunu onca zaman evinize hiç gelmedi mi.
Antrede ayakkabı giyen kocası modernleselim demiş.

Bu forumda bir çok arkadaş benim kayınvalidemlere karşı olan ezik tutumumu bilir, hatta bana kızmışlıkları vardır..
Ama bu kadarına asla müsaade etmem!!! Bu nedir yaa? Kendi evinde modernleşsin o zaman, oğlunun evi de olsa, bu kadarına hakkı yok!!!!

Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?

Ben şok :KK57::KK57::KK57::KK57: Kayınvalde akşam akşam hangi maddeden kullandı acaba kafa gidik baksana :KK45:

Bence şaka yapiyorsunuzo_Ohiç inandırıcı gelmedi. Taş olsa çatlar insan nasıl hiç birşey demediniz

Modernligi yanlis seylerde aramak... Asil sorunumuz bu olsa gerek...
Ah dusunce yapisi...
Bu tipler bi de modernlik, organiklik, saglikli yasam ayagina yok bilmem ne dogal temizlik malzemesi, deterjani, jarti jurtu kullanir ama eve b.klu ayakkabiyla girer:KK49:
Nasil bir tezatliksa:KK53:

Hahayyyy ne guldum yaaa aynen aynen b im kv nisanda eve ayakkabiyla dalmak istedi annem musade etmedi. Evlendim kv evine ne zaman gitsem yo sirke suyu kullanitim yok organik meyve yok hayvan almam iceri yok su yok bu. Yemin olsun bohazima kadar dayaniyor laf.

Madem bu kadar titizdin ne diye bizimeve sulalecek sokak ayakkabisiyla dalmaya calistin dicem de denmiyo iste neyse komik yaaa cidden sonradan gorme o yuzden mi ne anlamadim ki hey Allahimmm :KK48:

Ben anlamıyorum bu modernleşmeyi bizim dizilerde de yaygınlaştı ayakkabı ile girmek
Kore dizilerine bakıyordum adamlar eve girerken terliklerini giyip dolaşıyorlar.
Kayanananız size gıcıklığına yapmıştır büyük ihtimalle
Bence uyarmalısınız.
aynen koreliler ve terlikleri ev bakarken bile çoğu ayakkabısız giriyor ama hinliler direk daliyo acaba kaynanası hintlilerimi örnek almış

düğün evlerine gelen bazı garip kişiler ayakkabı ile dalıyorda bu kadının ana kart yanmış sandımca bizim eve gelen ayakkabısını çıkardığı yere basınca tepem atıyor bu daha fena her yere mikrobunu iyice yedirmiş gel beni gebert der gibi

Back
X