Kayınvalidem eve ayakkabıyla girdi

ben de ayakkabıyla eve giriyorum bu aralar :)
daha doğrusu boy aynası yatak odasında. kıyafetim o ayakkabıyla oldu mu diye giyip orada bakıyorum
sonra çıkarmıyorum ayakkabıları
genelde eşyalarımı unuttuğum için de kaç defa dönüyorum öyle geziyorum işte 5 dk falan evde
bu da böyle bi itirafımdır

evi şu an b... götürüyo afedersiniz, o yüzden saldım çayıra modundayım

daha doğrusu boy aynası yatak odasında. kıyafetim o ayakkabıyla oldu mu diye giyip orada bakıyorum
genelde eşyalarımı unuttuğum için de kaç defa dönüyorum öyle geziyorum işte 5 dk falan evde

Bende çok yaparım da, o ayakkabılarla girdiğim cıktığım yerleri düşününce yapılacak son şey bile olmadığını düşünüyorum.
Acayip pis bi durum, çözümü,kapı önune ayna koyarak ve unuttuğum eşyalarımı almak içinde galoş kullanarak buldum.
Üşengeçliğin gözü kör olsun:KK45:

Böyle bir durumda tepki vermeyecek kadar ketum hatta rahatsınız olan olmuş akıl verin diyorsunuz. Baştan saygılı bir şekilde uyarmalısınız olmadı evinize almamalısınız birde üstüne üstlük eşinizde giymiş ayakkabı bu durumda ne söylenirki yapılan terbiyesizlik o kadar!!bidahaki sefere kayın valideniz gelince kapıda karşılayın ve çıkarmasını rica edin ayrıca o halıları ve kirlenen tüm eşyaları eşinize temizletin öğrensin emeğe saygıyı........

Bu da hoyle bir itiraf burda dursun diyorsun ay çok güldüm:KK48:ben tek ayagimla cikarip sekerim bisey unutunca:KK70:

Nasıl sustunuz bu duruma şaka mı bu:KK57:
Kv koca dinlemem ellerine bez verip temizletirdim.
Pisliğin adı ne zaman modernlik olmuş!

Konunuzu eşime okudum, bir an önce çamurlu, pis ayakkabılarınızla kv ziyaret etmenizi, çocukların ayakkabılarıyla koltuklarda zıplamalarını sağlamanızı önerdi..

Hatta eve gitmeden önce dışkıya bassınlar dedi de, abartmamasını rica ettim.

Evet, benim adam benden kötü :)
Çok tatlısınız üslubunuz şahane :) tavsiye de öyle ;)

Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?

Terbiyesiz ve gorgusuzlukten baska sey degil yaptigi. Modernlesmek mi kusura bakmayin ama millet bir tarafiyla guler boyle gorgusuzluge keske kv niz gibi cahil insanlar birazcik akilli mantikli gerekli seylere ozense modernlesmek ugruna.

Konunuzu eşime okudum, bir an önce çamurlu, pis ayakkabılarınızla kv ziyaret etmenizi, çocukların ayakkabılarıyla koltuklarda zıplamalarını sağlamanızı önerdi..

Hatta eve gitmeden önce dışkıya bassınlar dedi de, abartmamasını rica ettim.

Evet, benim adam benden kötü :)
Süper fikir :KK70::KK70::KK70:

Bu konu gercek mi?

Gercekse neden Mani olmadiniz? Sizin sessiz kalmanizda onun camurlu ayagini haliya surmesi kadar ilginc..

Oyle yapacagim kv evine gidip ayakkbiyla girip kocamida girdireceim.gicikligina yapti ya kadin sessiz bi insanim diye bu kadarda olmazki.
Bu konu gercek mi? Gercekse sen sessiz bir insan degilsin olsa olsa senden enayi olur! Annesi gelecek ayakkbiyla eve girecek yagmur yagacak o ayakkabilarla evde gezecek olmadi carsafa surtecek sen de sesini cikarmadin. Ne sacma !

Teveccühünüz efenim :KK52:

Eşim adına da teşekkür edeyim, sorup duruyor kaç kişi beğenmiş fikrimi diye, o da geriden bdv takipçisi :KK70:

ben beğenmedim fikrini, klasik erkek kafası, konuşarak çözmek yerine direk misilleme :KK11:

ha ha eşinize KKdan selamlar En Büyük KK kişisel algılamak yok :KK5:

Şaka gibi yediririm o topukları onada eşimede. Gelsin temizlesin yada pisligini. Ahırda mı yaşıyoruz sanki. Ayıp denen bişey var o ayaklarını sürttügü halıyıda katlarım koyarım kapının önüne giderken verirm bi zahmet temizleyiver pisliginide diye.. Ayıp hakikaten ya. Birisi demiş bak aynısını yap diye git cocuklarla kapida cocuklara de cıkarmayın annecim gerek yok modern aileyiz biz diye özellikle pisletin ayakkabıları

Maşallah sendeki sabır da kimsede yoktur herhalde.. Benim evimde öyle bisey olsa o topuğu ters çevirip birdir bir oynatirdim onlara net !!! Saygısız insanlar ahır mi orası da o şekilde girmişler eve sende de var canım ya böyle şeyle susulmaz ! Hadi sen temizlerim diyorsun da bebisler var evde disarinin pisliği neden eve girsin ki ??! Niye kv'dem yok diye yakinirdim iyi ki yok diyorum şimdi,demekki Allah içimi biliyor da nasip etmedi şükür mü etsem bilemedim

Back
X