Kayinvalidem evini veriyor

mihrimahdeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
210
20
36
Boşanıyorum Kayinvalidem evini vermeyi teklif etti bosanmamam karşılığında tabi ama oğluma doğumda çeyrek taktilar kaç aydır da ben calismiyorum ve ailemin evindeyim bi ihtiyacın var mı demiyorlar çocuk için de bana evini vereceği gerçekçi gelmedi bir de almam doğru değil diye düşünüyorum yanlış miyim? Yorumlarınız nelerdir?

Sorun neydi? Evini vermediği için mi boşanacaktınız? Neden bu değilse almayın ve nedene yönelik bir çözüm arayın ya da boşanın.

Neden boşanıyorsunuz?
Oğlu bir hata yaptıysa vicdan yapıp ondan evini vermeyi teklif etmiş olabilir sebep nedir?

Hayatını 3 kurusluk eve satma.
Bosanmak icin yeterince sebebin varsa evin tapusu seni omur boyu mutlu edecek mi?
Hem de bundan sonra minnet altinda kalacaksin.
Bence alma evi.

Ben bunu kvnin menfaati için teklif ettiğini düşündüm nedense. Sanki elaleme oğlum boşandı dedirtmemek için yapılmış bir teklif. Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama eğer bosandiginiza pişman olacaksaniz yani çok büyük bi sorun değilse ben olsam ev falan istemez bosanmazdim. Ama eger yapamayacaksaniz esinizle gerçekten değil ev dünyanın tüm servetini önünüze getirseler gözünüzün görmemesi lazım

Boşanmayı düşünderecek kadar önemli gördüğünüz bi sorununuz varsa, ev karşılığında bu sorun hallolacak mı yani.

Biliyorum yaşadıklarınızı, aylardır ne çektiğinizi.. Bir ev bütün bunları unutturacak mı, ya da o hayırsız eşiniz değişecek mi? Hiç sanmıyorum.

Boşanmanızdaki sorun neydi.
Kaynananız hatalı mı, eşiniz hatalımı bilmem ama. Bu yazdıklarınıza bakınca sizin boşanmama karşılığında evi almak istiyormuş izlenimini aldım. Bütün her şey hallolmuş evi verip vermeyeceğini soruyorsunuz. İlginç geldi. Bide çeyrek taktı şunu taktı bırakalım bunları. sonra bi çeyreğe huzurumuzu satıyoruz.

Sorun neydi? Evini vermediği için mi boşanacaktınız? Neden bu değilse almayın ve nedene yönelik bir çözüm arayın ya da boşanın.
Sorun eşim iddaa oynuyor yüklü şekilde ve bizi hiç düşünmüyor tüm eline avrupa geçeni oraya yaptırıyor evdeki altınları filan götürüyor para görürse hemen alıp cebe atıyor boyle

Yani gerçekçi olduğuna inansanız boşanma kararınızdan vazgeçiceksiniz öyle mi ?
Para pul , mal mülk hepsi yerine konur. Hepsi bir zaman sonra olur. Ama onur sonradan edinilen birşey değil..
Iste doğru değil bence sizce de öyle mi diye sordum ya

Sorun eşim iddaa oynuyor yüklü şekilde ve bizi hiç düşünmüyor tüm eline avrupa geçeni oraya yaptırıyor evdeki altınları filan götürüyor para görürse hemen alıp cebe atıyor boyle

Peki diyelim ki kV evi verdi size Eşinizin yarın bu evi iddaa malzemesi yapmayacaginin garantisini de verebilir mi???

Boşanmanızdaki sorun neydi.
Kaynananız hatalı mı, eşiniz hatalımı bilmem ama. Bu yazdıklarınıza bakınca sizin boşanmama karşılığında evi almak istiyormuş izlenimini aldım. Bütün her şey hallolmuş evi verip vermeyeceğini soruyorsunuz. İlginç geldi. Bide çeyrek taktı şunu taktı bırakalım bunları. sonra bi çeyreğe huzurumuzu satıyoruz.
Doğum yaptım kV eli bomboş geldi evime diğer torununun bu kaç oyuncağı getirmiş eskiden oynamadıgi 4 ay sonra dedesini ziyarete gittik (babanın babasi) çeyrek taktı bu insanların ikiside emekli 4 tane evleri var düşünün ertesi günü altınlarımi sattı oğulları sorarım size sizin hiç zorunda gitmez miydi ben bi çeyreğe huzurumu satmam benim babam dünya para ödeyip ek hesaplarını kapattı eşimin ben çeyrek için huzur kaçıracak olsam o parayla 0 güzel bi araba alırdim hamileliğin boyunca iki araçla ise gittim hiç bişi demedim bu kadar acımasız olmayin

X