• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem evliliğmdende yaşamaktan da bıktırdı..

benim şu an ayrı eve çıkma durumum yok diyo para biriktirelim eşyalarımızı almaya başlayalım çıkalım yaza diyo ama sen orda ben burda olmaz diyo bana yani ailemin evinde beklememi kabul etmiyo karı kocaayız sen orda ben burada ne anlamı var evli olmamızın o zamn diyo biraz daha beklicem beyaz eşyalaımızı almaya başlayalım hadi ödemeye başlayalım dicem bakalım ne diyecek kabul etmezse zaten hiç gönlü yok çıkmaya kabul ederse gerçekten samimi oldunu bilicem ama başka yolumuz zaten yok bu yaz çıktı çıktı çıkmadı bu iş bitecek ben bu konuda kararlıyım bu ev benm için bitti asla kayınvalidemle yaşayamam artık ama sanırım eşim inanmıyo blof oldunu sanıyo nasılsa benden geçemez bunların arası düzelir böyle gideriz diye düşünüyo sanırım ama öyle değil ayrıca önceden bi işyerleri vardı iflas ettiler çok paraları gitti ve hala borçları var eşim bu yüzden çıkamıyo bence annesini o borçlarla yüzüstü bırakmak istemiyo beraber yaptık diyo bende o borçları ödeyelim öyle çıkalım diyodum ama kaynanam iflah olmuyo hala aynı artık umrumda değil borcu var neyi var beni ilgilendirmiyo yaza çıktı çıktı yoksa bu evlilik bitecek benim hayatımı mahfettiler ya küçük yaşta çok pişmanım meğer ne kadar kör müşüm ben yaaaa

diger konuna yorum yapmistim, bitane daha konun oldugunu simdi gördüm

eltindemi sizinle oturuyordu, suanda annesindeymis ya:44:

nalancim senin isin zor , senin kaynanan yüzünden daha evlatlarinin basina neler neler gelir
oglu karisini aldatiyor, kaynanan oh olsun diyor

eltin annesine gitmis kocasi baska kizlarla fink atiyo

sende annene gidersen seninkide kardesine uymasin:2:

aman sen bari cocuk yapma ayri eve cikmadan:5:

diger konuna yorum yapmistim, bitane daha konun oldugunu simdi gördüm

eltindemi sizinle oturuyordu, suanda annesindeymis ya:44:

nalancim senin isin zor , senin kaynanan yüzünden daha evlatlarinin basina neler neler gelir
oglu karisini aldatiyor, kaynanan oh olsun diyor

eltin annesine gitmis kocasi baska kizlarla fink atiyo

sende annene gidersen seninkide kardesine uymasin:2:

aman sen bari cocuk yapma ayri eve cikmadan:5:

yok eltimin evi ayrıda bi tüelü eve gitmiyolar petek bozuk gaz yok ev soğuk şu bu kaynımında işine geliyo tabi amn yok bi tane çocuğum var bunlara çocuk mu yapılır bu aileye

Senin kayınvaliden de sopalıkmış resmen. Valla evinde huzur olmayınca insanın ne kocasını nede başka bişeyi gördüğü oluyor. Benim kv ayrı şehirde 1-2 haftalığına gelince bunalıyorum. Sen aynı evde Allah sabır versin sana.
Evlenmeden önce herşey güllük gülüstanlık geliyor. Kv yada kp ile yaşarım deniliyor ama sonradan nerden evlendime kadar getiriyorlar işi.

Ailen arkandaysa dimdik dur karşılarında bence. Eşinde bilsin ailenin arkanda olduğunu ki o zaman verdiği sözleri bir bir yerine getirir. Benim anlamadığım bir konuda şu. Nasıl ayrı eve çıkamam diyor. Benimde sadece eşim çalışıyor, birde üstüne bebeğimiz var. Onun masrafları bi hayli çok oluyor. Evimizde kira. Ama Allah yardım ediyor yetiştiriyoruz. Bence kocan kolaya kaçıyor.

dıger konunun da senın oldugunu yenı ogrendım ... bu adamdan koca olmaz cnm uzulme ama dha kardesıne dogru yolu gosteremeyen adam esıne cocuguna sahıp cıkamayan adamdan ne beklıyceksın kı ? elbette durumu yasayan sensın daha ıı bılırsın bazı seylerı bız sadece dısardan yorum yaparız ıstersen dedgın gbı bır sure dha bekle ama duzelecegını zannetmıyorum bn ne yazıkkı bu tarz ınsanlar boyle gelmıs boyle gder bnde senın gbı kucuk yasta kandım sonu kotu oldu ama smdı kendı basımayım ayrıldım kendı ayaklarımın uzerınde durablıyorum sende yaparsın bu ezıyetı cekmek zorunda degılsın

arkadaşlar bütün yorumları okuyamadım ama geneli kaynanaların bu kötülüklerinden bahsediyorlar.tamam kişilik olarak bu şekilde olabilirler. ama kimse kimseyi değiştiremez. diğer taraftan siz özgür olamaya çalıştıkça, kaynananız sizde hüküm kurmaya çalıştığından daha da kötü hal alır. çatışmaya döner. arada yine erkek kalır. nalannnnnnnn senin eşin bu şekilde yetişmiş. nasıl sen özgürlüğünü istiyorsan; yani kaynananın üzerinde kurduğu baskıyı kırmaya çalışıyorsan eşine yaptığında kaynanana yaptığından pekde farklı değil. bence daha sabırlı daha sakin birşekilde eşinin annesinin yerini almaya çalış. neye alışmışsa düzenini bozma sen devam ettir. kaynananlada aranızı düzelt. bir hafta her istediğini yap. 2. hafta senin zoruna giden şeyleri de yap. sonra yavaş yavaş sorunlarını dertleşir gibi anlatmaya çalış. ona sitem yerine ne yapman gerektiğini sor. o eğer kral ise kraliyetini yıkma bu çok zordur. devlete savaş açmaktır. devlete savaş açacağına temiz topraklarda yeni bir devlet kur derim:ı

arkadaşlar bütün yorumları okuyamadım ama geneli kaynanaların bu kötülüklerinden bahsediyorlar.tamam kişilik olarak bu şekilde olabilirler. ama kimse kimseyi değiştiremez. diğer taraftan siz özgür olamaya çalıştıkça, kaynananız sizde hüküm kurmaya çalıştığından daha da kötü hal alır. çatışmaya döner. arada yine erkek kalır. nalannnnnnnn senin eşin bu şekilde yetişmiş. nasıl sen özgürlüğünü istiyorsan; yani kaynananın üzerinde kurduğu baskıyı kırmaya çalışıyorsan eşine yaptığında kaynanana yaptığından pekde farklı değil. bence daha sabırlı daha sakin birşekilde eşinin annesinin yerini almaya çalış. neye alışmışsa düzenini bozma sen devam ettir. kaynananlada aranızı düzelt. bir hafta her istediğini yap. 2. hafta senin zoruna giden şeyleri de yap. sonra yavaş yavaş sorunlarını dertleşir gibi anlatmaya çalış. ona sitem yerine ne yapman gerektiğini sor. o eğer kral ise kraliyetini yıkma bu çok zordur. devlete savaş açmaktır. devlete savaş açacağına temiz topraklarda yeni bir devlet kur derim:ı

erkek olduğunuz için bu kadar rahat konuşuyorsunuz!!!Kimse kimseyi idare etmek zorunda değil!!!!Sizin gibi ana kuzuları varken daha çok OCAKLAR SÖNERRR!!!

bence sen kocanı i
ikna et ve bir an önce ağırlını koysun. evi falan terk etme bence. işi kocanda bitirmeye çalış

cnm
slm arkadaşlar.ben 21 yaşındayım eşim 30.yaklaşık 2,5 senedir evliyiz.1,5yaşında da oğlum var.başımdan geçen olayları kısaca anlatıyım size.15 yaşında eşimi tanıdım.ailem beni vermedi çok mücadele ettik eşim de bende sonunda evlendik.başka 2 sene falan otururuz sonra ayırırız yaşı da küçük diyerek beraber oturmayı kaul ettik.kayınbabam o zamnlar onlar bizim değil bi onların yanında kalcazfalan diyodu.neyse çok geçmeden sorunlar sıkıntılar başladı.eşimle aramda ufak tefek konular dışında hiç sıkıntı yok.tek sorun annesi oda herşeye yetiyo.arkadaşlar kayınvalidem çok bencil otoriter kıskanç iki yüzlü yalancı vicdansız bi insan.bunları kızgınlıkla söylemiyorum gerçekten öyle.evde bi otorite kurmuş kimse sözünden çıkamıyo ne oğulları ne kocası.eşim ve kayınbabm çalışıyo parayı kuruşuna kadar ona veriyolar.ne var bundA beraber oturuyomuşsunuz zaten diyenler olacak.ya ben çocuğumun bezine kendi pedime şampuanıma kadar kaynanamdan iistemek zorunda kalıyorum.o kadar cimri ki gönlü olursa alıo olmazsa yok.ama kendi boğazına gelince her türlü çeşitler giriyo eve.eşimle hiç bir sosyal hayatımız yok.akşam getiriyo annesine hesap veriyo.sabah işe giderken dolmuş parasını sigara parasını ondan istiyo.mırın kırın ederek veriyo oda.aramıza çok giriyo.herşeye karışıyo.onun istedği yenir onun istediği giyilir.en son çok büyük bi kavga yaşadık daha yeni.yine eşimle arama girdiği için çıktı kavga dayanamadım artık.birbirimize girdik.o bana ben ona bütün içimizdekileri döktük.çok büyük bi tartışmaydı ve eşime ben bunu istemiyorum bana karşılık verenle benim oğlumda evli olamaz boşa bunu al götür diyerek evden kovdu bi nebze.eşimde annesnn dediğini yaptı.ailemi çağırdım beni aldılar evi terk ettim.ve bu arada evde ilaç içip intihara kalkıştım.bu yüzden 3 gün yoğun bakımda yattım.ailemin yanına gttm asla bu eve dönmüycemi ayrı eve çıkmadan bu işin olmuycanı söyledik.20 gün eşim boşancaam ben boşa falan bööyle sürtüştük.sonunda eşim durumum yok yaza çıkcam ben şu an çıkamam ayrı eve yaza çıkarım gel para biriktirelim beraber ailemle konuşalım ben seni seviyorum şudur budur sonunda ikana etti.tabi ailemde bana bırakmıştı ama babam annem bütün ailem arkamda yani boşansamda hiç üzülmüycekler.çocuğum dışında.neyse eve geldm sonuçta ama eşimin verdiği sözle geldm.durumlar değişmedi.ne ailesiyle konuştu nede doğru düzgün para veriyo.ben eğer madem sözverdn ayrı eve çıkcaz o zamn paranın yarısını bana yarısını yine eve ver dedm.tmm konuşalım ailemle demişti.ayrıca kaynanamın o kavga sırasında bu ev bnm evm falan dedinide söyleyim.şimdi eşime diyorum hani konuşcaktın falan.sıkboğaz etme zamnı var falan diyo.yaza söz verdn çıkamazsan bu iş bitecek diyorum ve gerçektende böyle düşünüyorum.tamam çıkacam diyo.ya çıldırmak üzereyim.kaynanm evde görmey tahmmülüm yok kadını ya nefret ediyorum.yediğim yemekler boğazıma diziliyo ya.misafir gibiyim bu evde.mutsuzum.dayanamıyorum ben ne yapıcam arkadaşlar.kaynanam eşimin bana verdiği sözüde bilmediği için muhtemelen kendm gttm kendm geldm gibi görünüyo onun gözünde.acayip sıkıntılar içindeyim.bu durumdan nasıl kurtulucam.tekrar evi terk etmeyi dşünüyorum.eşim verdiği sözde durmuycaksa ne anlamı kaldı ki.offfffffffffff.offfffffffffffffffffffff.

para konusunda eşin sana biraz biraz verse annesinden gizli iyi olur.
artık yaza kadar sabret. yazında çıkmazsa kararını vermişsin. ayrı ev olmadan gelmeseymişsin iyi olurmuş babanın evinden.
Allah yardımcın olsun. kaynanan gibi insanları da Allah a havale ediyorum ne desem boş.

21lik çıtırı almış ohh bir de çocuk yapmışşş
sen orda ben burda evlilik olmaz gel birlikte yapalım demiş hani nerde?
şimdiden para biriktirmeye başlamadıysa haziranda hangi eşyayla hangi eve çıkmayı planlıyor pardon?
30yaşında bi adam hala evli olduğunu idrak edememişse kendi yuvası için bir girişimde bulunmuyorsa bu işin sonu yok üzülerek söylüyorum
bence ciddi bir şekilde yeniden konuşun somut bir adım atacaksa atsın biran önce olmadı dönün ailenizin yanına ne güzel yanındaymış aileniz
yoksa bence kocanız sizi çok güzel oyalıyor... bi gelişme olacağına hiç ihtimal vermiyorum
:50:

Evi ayırmadan dönmemeliydin bence. Ben olsam dayanamadığım yerde durmam dönerim aileme. Evi ayırana kadar da tırnağımı göremez.

Back
X