Anket Kayınvalidem gerçekten değişiyor mu?

Sevdambenimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
482
339
103
Almanya
Herkese Merhaba.. Daha önce kayınvalidem ile ilgili bir konu açmıştım, bize az çektirmedi.. yaklaşık 3 yıl beraber oturmuştuk, çok şükür artık kendi evimizdeyiz.Bana yaptıklarını unutamasamda unutmuş gibi yapıyorum eşim hatrına.Benim kaynanam zaten Oscar'lık bir oyuncuydu , başkalarının yanında sürekli benim üstüme oynardı..yapmadıgı şeyleri yapıyo gibi gösterirdi ..oyunculuk konusunda çok iyiydi.Neyse lafı uzatmayayım biz taşındığımızdan beri kadında bir haller gözümün içine bakıyo , tabi eşimde yanımda ..ama ben bana yaşattıklarını bilmesem inanıcam ..Onunla bir araya gelmek istemiyorum ama mecburen görüşüyorum aile arasinda. . Ama o kadar iyi olmuşki , demiyorum degil.Kaynananın yeni takdikleri diye ..Dogru anlatabildimmi ? Sizce gerçekdenmi iyi yada yine oyunculuğa mı soyundu benim kv?

Kv'ni ajanslara yonlendir hem ona gelir olur hem de biz kaliteli bir performans izlemis oluruz.

Insanlar değişebilir,bazı şeylerin farkına varabilir ama bunun bir değişim mi yoksa yapmacık bir durum mu olduğunu yine en iyi siz anlarsınız..
Konunuzu okuyup net yorum yapabilmek mümkün değil..

Başka gelin filanmi aldı acaba diye düşündüm yada siz uzaklasinca biraz hatasını mı anladiki

Back
X