Kayınvalidem gerçekten değişiyor mu?

Sevdambenimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
482
339
103
Almanya
Herkese Merhaba.. Daha önce kayınvalidem ile ilgili bir konu açmıştım, bize az çektirmedi.. yaklaşık 3 yıl beraber oturmuştuk, çok şükür artık kendi evimizdeyiz.Bana yaptıklarını unutamasamda unutmuş gibi yapıyorum eşim hatrına.Benim kaynanam zaten Oscar'lık bir oyuncuydu , başkalarının yanında sürekli benim üstüme oynardı..yapmadıgı şeyleri yapıyo gibi gösterirdi ..oyunculuk konusunda çok iyiydi.Neyse lafı uzatmayayım biz taşındığımızdan beri kadında bir haller gözümün içine bakıyo , tabi eşimde yanımda ..ama ben bana yaşattıklarını bilmesem inanıcam ..Onunla bir araya gelmek istemiyorum ama mecburen görüşüyorum aile arasinda. . Ama o kadar iyi olmuşki , demiyorum degil.Kaynananın yeni takdikleri diye ..Dogru anlatabildimmi ? Sizce gerçekdenmi iyi yada yine oyunculuğa mı soyundu benim kv?

ayrı kalınca, kafasına dank etmiştir belki, yaptığı haksızlıklar.
herne olursa olsun mesafeli olmakta fayda var..
boşanıyorum bende, dün kv geldi ağladı ağladı, ayrılmayın yapmayın etmeyin . vs sv hakkını helal et bana bilmem ne hiç sesimi çıkarmadım.
sanki oğlunu dolduran hiç o değilmiş gibi ..

ayrı kalınca, kafasına dank etmiştir belki, yaptığı haksızlıklar.
herne olursa olsun mesafeli olmakta fayda var..
boşanıyorum bende, dün kv geldi ağladı ağladı, ayrılmayın yapmayın etmeyin . vs sv hakkını helal et bana bilmem ne hiç sesimi çıkarmadım.
sanki oğlunu dolduran hiç o değilmiş gibi ..
Üzüldüm size Allah yardımcınız olsun

değişmiş de olabilir. temkinli olun. ama geçmişte yaşayıp kalbinizi de karartmayın. hayat kısa. güzelliklere odaklanın.

Herkese Merhaba.. Daha önce kayınvalidem ile ilgili bir konu açmıştım, bize az çektirmedi.. yaklaşık 3 yıl beraber oturmuştuk, çok şükür artık kendi evimizdeyiz.Bana yaptıklarını unutamasamda unutmuş gibi yapıyorum eşim hatrına.Benim kaynanam zaten Oscar'lık bir oyuncuydu , başkalarının yanında sürekli benim üstüme oynardı..yapmadıgı şeyleri yapıyo gibi gösterirdi ..oyunculuk konusunda çok iyiydi.Neyse lafı uzatmayayım biz taşındığımızdan beri kadında bir haller gözümün içine bakıyo , tabi eşimde yanımda ..ama ben bana yaşattıklarını bilmesem inanıcam ..Onunla bir araya gelmek istemiyorum ama mecburen görüşüyorum aile arasinda. . Ama o kadar iyi olmuşki , demiyorum degil.Kaynananın yeni takdikleri diye ..Dogru anlatabildimmi ? Sizce gerçekdenmi iyi yada yine oyunculuğa mı soyundu benim kv?
kör ölüğr badem gözlü olur.
ogluda onun evine gitmek istemez diye şimdi iyi davranıyordur.

Oscarlık oyuncuydu diyorsunuz , ozaman oynuyordur yine. Oğlundan destek görememiş şimdi sizin üstünüze oynuyor

benim kvde de böyle
muntazam rol yapar
biz ilk evlendıgımızde beni istemediğini o kadar belli etti ki,
eşime sürekli soylendı duygu somurusu yaptı vs
ama son 2 senedir çok ıyı davranıyor bana
bunların hepsı oyun
ben asla ınanmıyorum
kendısı ıle muhatap da olmuyorum
oğluna iyi görünmek ıcın uyguladıgı politika ve basarılı oluyor da.

Herkes hayatta zaten kendi savaşını veriyor
Niye bu insanlar ekstradan yorgunluk oluyorlar kendilerine de karşıdakine de anlayamıyorummmmm

benim kvde de böyle
muntazam rol yapar
biz ilk evlendıgımızde beni istemediğini o kadar belli etti ki,
eşime sürekli soylendı duygu somurusu yaptı vs
ama son 2 senedir çok ıyı davranıyor bana
bunların hepsı oyun
ben asla ınanmıyorum
kendısı ıle muhatap da olmuyorum
oğluna iyi görünmek ıcın uyguladıgı politika ve basarılı oluyor da.
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum hepsimi aynı oluyo ne.

Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum hepsimi aynı oluyo ne.
bilmiyorum ki
biz evlendiğimizde ilk , hep eşime eceye maasının tamamnını soyleme falan derdi:=)
ev almak ıstedık hep acele etmeyın dedi,ama bız evı alınca da hayattakı en buyuk ıksteğim bir eviniz olmasıydı Allah dualarımı kabul etti dedi:D

Kvalidem cok yuksek seslı konusur, ilk evlendıgımızde eşimle konusmaları hep telden dısarı gelırdı :)
Benı duymaz sanırdı tüm dediklerını duyardım :)

Ama şimdi bana karsı cok ıyı anne , yersem tabiki de.

Eğer oğulları annelerının kötü tavrını fark edıyor ve annelerıne tavır alıyorlarsa kv deler de değişiyor , aşırı sıcak samımıymıs gbi bir hale burunuyor.
Oğullarını kaybetmemek adına
Ve bi,r süre snr oğulları da iyi bir kv olduguna inanıyor , ama gelinler inanmıyor.

Back
X