kayınvalidem hayatımı zindan ediyor...

denizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
249
0
66
Ankara
mrb arkdaşlar aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum formu fikirlenirz benm içn çok önemli...
kayınvalidem o kadar cahil o kadar cahil ki artık başedemiyorum cahil ama aynı zamanda kurnaz fesat iftiracaı ve hacca gitmiş gelmiş...
ben iki ay önce evimi taşıdım gelip yardım etmeyi bırakın ne yaptınız ne ettiz diye bile sormadı tabii öncesi var bi gün bana kızım demedi akrabasılya evlenmesini istemiş eşimin bir gün yanımda olmadı eşime hep şikayet etti hatta eşime boşanın bile demiş ailem geldi şehir dışında bigün bile arayı sormadı nede ziyarete geldiler evimi taşıdığmda annmler geldiğimde yada işlerimz olduğunda zordurumlarda hi çyanımda olmaz ki benim ailem kimsem yok burda bu zamanlarda aramaz sormaz bunun dışında eşimi günde 3 kere arar size geliceğiz oturcağz torunlarını da getirir bi kaç kere tamm dedim hem beni sevmedğini açık açık söylüyor annme babama herkese söylemiş hemde sürekli evime gelmk isiyor eşimn bugüm annm aradı size geleyim dedi hayır dedim madem bizim boşanmamızı istiyor sevmiyor beni evime de gelmesin sen istedğin zaman git dedim eşime bunaldım artık...2 yllık evliym buarada...yanlış mı yapıyorum..

tipik kaynana oglu icin geliyordur seni umursamadan sende onu umursama madem kizi yerine koymuyor ne verirsen onu alirsin kaynanaaa kara kazanda kayna:52:

tipik kaynana oglu icin geliyordur seni umursamadan sende onu umursama madem kizi yerine koymuyor ne verirsen onu alirsin kaynanaaa kara kazanda kayna:52:

tamada cnm eşimn aracı var sürekli gidyor ik günde ibr bazen her gün amaç oğlunu görmekse görüyor beni rahat bırakmıyor ben ailemin yanına gititm bayramda gelir gelmez size geliceğz dedi ben irahat bırakmamak içn yapıyor sırf rahatsız olayım diye..

tamada cnm eşimn aracı var sürekli gidyor ik günde ibr bazen her gün amaç oğlunu görmekse görüyor beni rahat bırakmıyor ben ailemin yanına gititm bayramda gelir gelmez size geliceğz dedi ben irahat bırakmamak içn yapıyor sırf rahatsız olayım diye..

sende nebilim musait degilim de istenmedigini anlasinn

sende nebilim musait degilim de istenmedigini anlasinn

canım sorunda burda işte yüzsüz eşim denize bi sorayım diyor sonra işi varmış arkdşına gidecekmiş diyo dieğr gün tekrar arıyor aynı şeihrde günde 3kez 32 yaşındaki adam aranır mı ya birde normal konuşmaz her sözünde dokundurma iğneleme laf sokma kendileri kapalı ben açık olduğum içni sürekli laf vurur sevmiyorsan gelme istemiyorsan gelme ben nefret ettğim insanı görmek dahi istemem ki ben gitmiyorum uzunsüredir........

Eşinle konuş bu durumdan rahatsız olduğunu söyle kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda sizi sevmiyorsa saygı duymalı zırt pırt gidilmez öyle tavrını koymalısın bence cahilse zaten hiç anlamaz

Eşinle konuş bu durumdan rahatsız olduğunu söyle kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda sizi sevmiyorsa saygı duymalı zırt pırt gidilmez öyle tavrını koymalısın bence cahilse zaten hiç anlamaz

eş,m söylüyorum ama anlamıyor diyor cahil de anlmaz diyor yani eşim kabul ediyor cahil olduklarını ama ben dayanıyorum sırf bu yüzden boşanmayı düşünyorum....

sana eşinin yanındada laf sokuyolarsa gelsinler
sen cevap verme ama eşinin yanında
sonrada açıkça dersinki eşine bak bana neler söylüyo
benim huzurumu bozuyo gelmesin böyle olacaksa de

bazen geliyor sonra ben burda klaıcam diyor kalıyor 4-5 gün beni sevmedğini bile onunla aynı evin içinde klamıyorum eşimde sesini öıkarmıyor kalmak istedğinde kimse kendisine kal demeden kalıyor bizden,,,,

Tecrübeyle sabit sen ne yapsan oglumun evi diye cikar gelir olay esinden bitecek.Ne kadar cahil olursa olsun esin mesafe koyunca mecbur uyacak.

Sevmedigi istemedigi birinin yüzünü niye görmek isterki bi insan anlamam bosanmayi sirf kayinvalidenden dolayi düsünüyorsan onun ekmegine yag sürmekten baska bisey olmaz zaten seni istemedigi icin amacina ulasmis olacak...

Son düzenleme:
eşinden boşanma sakın canım ne kadar mutlu olduğunuzu eşinin sana değer verdiğini onu yanında anlatki çatlasın ay allahtan benim kaynanam hiç bişeye karışmaz kızı gibi beni düşünür oğlunada beni asla ezdirmez

eşinden boşanma sakın canım ne kadar mutlu olduğunuzu eşinin sana değer verdiğini onu yanında anlatki çatlasın ay allahtan benim kaynanam hiç bişeye karışmaz kızı gibi beni düşünür oğlunada beni asla ezdirmez

eşime yanımda dedi ki sen bu karını dövsen seninihiç bişeyine karşımaz benim eşim eve bazen geç gelir yeni evlendğimde dedim işte eve geç geliyo korkuyorum karışma oğluma eşime dışarda yemek yeme diyorum hem sağlıksız hem evde yemek yapıyorum beraber yiyelim diyorum sen benim oğluma ne kaşrıyosun yemek yemesine de izin vermiyorsun halbuki ben ne düşünüyorum....öyle nefret eidyorum ası bile geçtiğimde tüylerim diken diken oluyor....

bunun direk yuzune soylemektenbaşka çaresi yok arkadaşım kırılsada kırılmasada seni ırgalamaz. zaten sen iki lafı bi araya getiriyorsan o kırılmıcak bi lafada kırılır o yuzden cokda dolandırmadan direk sööle...
madem kocan bi işe yaramıyor elinden gelen bişi yok sen çekipo çevir o zaman
valla ben direk sooluyourm bişiden rahatsızsam öteki turlu sonu yok kıvran dur sevmiyorum istemiyorum diye

Kayınvaliden nasıl bir insanmış ya, bu kadar fenasını da ilk kez duyuyorum.
Bir de sen bu kadından sana yardım etmesini mi bekliyorsun, kadın sana cephe almış durumda.
Bence eşinle boşanma sakın boşanırsan onu mutlu edersin.
Size geldiğinde sen de ona laf sok ne bileyim sana ne derse alaycı bir şekilde cevap ver, küçük düşür.
Kadın seni sinir edip gidiyor, neden gelmesin ki amacı zaten seni rahatsız etmek.
Sen de onu rahatsız et, geldiğinde güler yüz gösterme, iğneli laflar söyle gelmek istemesin.

offff bir an acaba bu konuyu da mı ben açtım diye düşündüm. cahil (burdaki cehalet okumak ile ilgili değil), baskıcı, laf sokan, iğneleyen, karşısındaki insana saygısı olmayan, kendini ve ailesini dünyadaki herkesten yüksek gören insan maalesef sen ne dersen de yanlış anlayacak, seni dinlemeyecek ve kendi bildiğini okumaya devam edecektir canım.

eğer benim konumu okudu isen; ne iyilikle, ne susarak, ne de alttan alarak bu olayın çözümlenemeyeceğini anlamışsındır. çoğu arkadaşımın da dediği gibi olay eşinde bitiyor. mutlaka ki eşin annesini ve ailesini senden çok daha iyi tanıyordur ancak her ne olursa olsun senin onlara bişey demen gene eşinin zoruna gidecektir.

bu sebepten, benim sana nacizane tavsiyem kayınvaliden ile muhattap olmadan, onun eline en ufak bile bir koz vermeden olayı eşinle çözmen. eşine rahatsız olduğun durumu anlatırken şikayet tarzında değil de aynen bizimle konuşur gibi dertleşir tarzda anlatırsan inan çok daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Allahım yardımcın olsun... çeken bilir.... yaşayan bilir... çok çok çok zor....

Son düzenleme:
ben ayrı gelmelerini istemedim kapıyıda açmadım eşim yokken benimle kavgalı birisi evime nasıl gelebilir. eşim yokken kavga çıkartsa beni dövseler yada bir iftira atsalar allah korusun. eşimde annesine öyle dedi zaten ben evdeysem gelebilirsiniz artık diye. öyle olunca hiç gelmediler sadece kavga etmeye geldiler evimize. bence en iyisini yapmışsın beni istemeyeni ben hiç istemem.

Kocaman bi günaydın önce hepinize :)))
ve gülümseyerek devam edelim gunumuze . Kaynana sorunu herkezde var aşşagı-yukarı :)
ben senelerce cektim alttan aldım sustum..... neler denemedim ki :))
ama hepsi boşmus anladım
en guzeli rest cekmek miş ..
evet rest :)
kırlır, üzülür düşünmeden hemde :)
cünkü ne kadar ince düşünürsen nasıl olsa cekiyor diye üstüne binerler sen deli ol sen cahil ol e birazda onlar seni idare etsin demi :)
ben öyle yapıyorum telefonunu bile acmıyorum :) güzel Türkiyem iiki ev telefonlarında numara görünüyor :))) kaydett,m numarasını Kaynana yazıyor :)) acmıyorum
çalarken sesini dinlemek bile cok gzel inanın :)))
sonra aa senmi aradınn duymadım şurdaydım burdaydım :))) eşim biliyo kızamıyo bana bi keresinde beni böyle siz yaptınız hicc şikayet hakkınız yok demiştim :)))
neyse sana kolay gelsin ama taviz verme ;) (saygızızlık etme ama tavizde verme )

evine gelmesini istemiyorsun
ama ev taşırken yardım etmedi diyorsun
bu nasıl bir çelişkidir?
evini taşımaya yardım etmek zorundamı kadın?
o sana kızı gibi davranmıyorsa sende ona anne gibi davranma
ama evime gelmesinde ne demek
yarın birgün eşin sana bundan sonra senin annende bu eve gelmeyecek dediği zaman naparsın çok merak ediyorum
sevmiye bilirsin orası ayrı
ama eşinin annesi olduğu için onu hayatından çıkarma gibi bir şansın olamaz
araya mesafe koyarsın
görüşmeyi en aza indirirsin
ama evime gelemez dediğin an suçsuzken suçlu duruma düşersin benden söylemesi

Back
X