- Konu Sahibi denizerdem
İnan değil sana kastım, Cahille sohbeti kestim...(nasıl söz ama:)
o sohbeti kesmeyi çok isityorum ama olmuyor rahat bırakmıyor ki inadına inadına uyapıyor buda beni deli ediyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan değil sana kastım, Cahille sohbeti kestim...(nasıl söz ama:)
canım ben annmlerden iki hafta önce geldim ve eşim akıllansın diye bayramı ziyareti diye gititmi bayram dan ben toplamda bi aya yakın kaldım ama küüsp gitmedim ailemin yanına gidcektim zaten biraz fazla kalayım dedim eşim beni bırakıp evimize döndükten sonra her gün aradı gel n zaman geliyosun ailesinde kalmıyodu 20 gğün kaldım anmlerde tolamda 3 gün annsnde kaldı evde kalmış ev berbat tabii eşmie dedim annm hep size gelicem size gelicem der gelsin hem yanında kalsın hem temizilk yapsın evde çok kirlenmesin sırf deneemk için hani hep gelmek istiyor ya gelmemiş her neyse ben iki hafta öncce geldim evime geldiğmi günden beri szie geliceğiz size geliceğz kadının derdi kendi istedği bildiği olsun istiyor...ay niye gögsüm sıkıştı ondan konşurken.....
Fazla muhatap olmamaya çalış, gelmek istediğinde dışarı çıkıyorum de, seni çağırdığında işim var deyip soğuk davranabilirsin![]()
mrb arkdaşlar aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum formu fikirlenirz benm içn çok önemli...
kayınvalidem o kadar cahil o kadar cahil ki artık başedemiyorum cahil ama aynı zamanda kurnaz fesat iftiracaı ve hacca gitmiş gelmiş...
ben iki ay önce evimi taşıdım gelip yardım etmeyi bırakın ne yaptınız ne ettiz diye bile sormadı tabii öncesi var bi gün bana kızım demedi akrabasılya evlenmesini istemiş eşimin bir gün yanımda olmadı eşime hep şikayet etti hatta eşime boşanın bile demiş ailem geldi şehir dışında bigün bile arayı sormadı nede ziyarete geldiler evimi taşıdığmda annmler geldiğimde yada işlerimz olduğunda zordurumlarda hi çyanımda olmaz ki benim ailem kimsem yok burda bu zamanlarda aramaz sormaz bunun dışında eşimi günde 3 kere arar size geliceğiz oturcağz torunlarını da getirir bi kaç kere tamm dedim hem beni sevmedğini açık açık söylüyor annme babama herkese söylemiş hemde sürekli evime gelmk isiyor eşimn bugüm annm aradı size geleyim dedi hayır dedim madem bizim boşanmamızı istiyor sevmiyor beni evime de gelmesin sen istedğin zaman git dedim eşime bunaldım artık...2 yllık evliym buarada...yanlış mı yapıyorum..
kaynana gelin probleminde arada kalan hep eşler oluyor.sen eşine ne dersen de o annesini değiştiremez.benim anladığım kayınvaliden sana yıpratma politikası uyguluyor.o değişmeyeceği için sen tavrını değiştirsen.o sana gelip duracağına sen bıktırana kadar ona gitsen.
Arkadaşım lütfen hacca gitmiş onlar ,kapalı felan deme.sonuçta bütün hacca gitmiş ve kapalı insanları kötü göstermiş oluyorsun.hiç kimse dört dörtlük değil ama malesef bazı insanlar kendi hatalarını görmezden gelip, hacca giden ibadetini yerine getiren türbanlı insanların en ufak hatalarını abartıp onları sürekli suçluyorlar.kusura bakma ama hiç kimse tek taraflı iyi ya da tek taraflı kötü değildir.bence biraz da suçu kendinde ara öyle suç yok ortada diyosan da fazla görüşme muhattap alma o kadar.madem cahiller uyma onlara yaptıklarını kafana takma![]()
canm eşinin annesi tabiki gelcek ama sen de sık sık kabul etme, geldiği zaman fazla umursama yokmuş gibi davran. bide demişsin ya ev tşıdım hiç arayıp sormadı diye bende yeni taşındım 4 aylık evliyim buarada benm kayınvalidem de gelmedi hiç yardıma falan telefonda bi hayırlı olsun dedi geçti. ama severler beni sadece ilgisizler, yapı meselesi olduğunu düşünüyorum oğullarını da pek arayıp sormazlar zaten :) iyi mi kötümü bilmiorum ama ben hiç şikayetçi değilim bu durumdan:))
ya ben bütün hacca gtimşler diye bi genelleme yapmadım ki sadece kayınvalidemin yaşam şekliyle bana karşı davranışalrının örtüşmedğni ifade ettim kusura bakmayın ama siz saldıracak yer arıyorsunuz bi ibadetin hakkını vericeksen yapıcaksın yoksa yapmıcaksın kayınvaldemi de bu yönden eleştirdik ben evlendğimde bunda allah korksu vardır dedim bana kzı gibi davranır dedim ama evlendğim gün bile annme keşke kapalı kız alsaydım diyen birinin hiç de iyi niyetli olucağını sanmıyorum o gün anlamıştık ama işte olmadı devam ettik
lütfen insanların ne yaşadıklarını bilmeden yorum yapmayın ön yargılarınızla davranıp teori üretmeyin sadece yazdıklarıma odaklı yorum yaprsanız gereksiz polemiğe girmiş olmayız tşk ederim....
demişsin ya hani bi ibadeti yapacaksan hakkını vererek yapacaksın yoksa yapmıycaksın diye.İşte malesef bunda yanlış yapıyoruz.bir ibadeti hakkını vererek yapmak kime göre neye göre? Allah koymuş ibadetleri ve Yaradan değerlendirir.biz insan olarak sadece kendi yaptığımız veya yapmadığımız ibadeti biliriz ve sorumluyuz.başkasının yaptığı ibadetleri değerlendirme sonrada aman bu insan bunu yapamıyor ibadeti yapsa bile başka hatalarıyla onu örtüyor diyemeyiz böyle bir lüksümüz yok.sataşmaya yer arayan biri asla değilimdir.lüften sizde insanları tanımadan sadece bir yoruma bakarak onun hakkında değerlendirme yapmayın.bu durumda ön yargılı siz olmuş oluyosunuz.Allah herkesin gönlüne göre versin.
bakın benim beynin zaten bulanık ben o yada bunun üzerine değerlendrme yapmıyorum bu benim şahsi görüşüm ön yargıya gelincekayınvaldemin nasıl biinsan olduğunu bilmedğinz içn söyledim ön yargılı hiç değilim inanın her neyse size kendimi n kadar anlatmsmda tanımadğınz içim yine yanlış yorumlar çıkacak ortaya tşk ederim
yorumlarınz için....
ama hiç bir ibadetin içnde iftara ,yuva bozma,küfür yoktur heralde ibadetini hakkını vermek derken bunu kastettim yaşadıklarınla yaşattıkların birbiryle çelişyorsa ortada bir yanlış vardır demi?
Allah yardımcın olsun canım.kusura bakma haklısındır muhakkak.ama hac kapalı felan deyince bazen öyle insanlar oluyorki sırf ibadetlerini yerine getiriyor diye her şeyde iyi olmalarını istiyorlar.genelde böyleyiz.tabi ifitra dedikodu kötü şeyleri demiyorum.neyse Allah gönlüne göre versin tatlım hoşçakal..
Bence kaynananın arkadaşı vardır veya akrabası sana yaptıklarını onlara anlat ve ona hakkını helal etmiyeceğini onlara söyle bundan daha kötü olamaz herhalde
bugün eşim köttü bi şekilde geldi ben eş olup idare etmeliymişm onlar cahilmiş oğlunun evine gelemiceklermiş dedi...bunlar pek takmadım ama söyledği bi şey çok ağrıma gitti çocuk istemiyormuş asla boşanıcakmış ne ailesini görücekmiş ne beni başka yere yerleşiceksmiş boşanmakda kendisi için çok da sorun değilmiş ...
yani ailesini yüzünden tabii eşimnde bu tavrı yüzünden sırf çekemem diye boşanmak isityor inanın o kadar kötyüm şimdi ayrı odalrdayız...
ben hepsini allaha havale ettim....