• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem hep Rüyalarımda :((((

Kızlar kv beni hiç sevmez kapalı olmadığım için açık ve çalıştığım için hiç beğenmez beni oğluna asla layık görmedi. Halbuki bende iyi eğitimli bi insanım öğretmen bi çiftin cocuguyum ama asla ona yaranamadim. Hep kötü davrandı ezmeye çalıştı benle yaşıt bekar görümcem ile beraber..
3 yıllık evliyim özellikle izne gidişimız yaklaştı şu sin günlerde hep kv de ve gorumce yi rüyamda görüyorum bana kötü davranıp aşağıliyolar beni .. bagiriyolar filan..
Düm gece de rüyamda gördüm ikisini kv dem bana senin Allah tan korkun yokki dedi dinsizsin gibi bişeyler ima etti görümce De bağırdı çağırdı. .
Bıktım bu rüyalardan..
Sizce nedeni ne olabilir
Kendi deyiminle eğitimli bir insana yakışmayacak korkular.
Herkes yaptığıyla kalır. Sen neden altında kalıyorsun ki onlar bağırdığı zaman? O evin beslemesi misin?

Kızlar kv beni hiç sevmez kapalı olmadığım için açık ve çalıştığım için hiç beğenmez beni oğluna asla layık görmedi. Halbuki bende iyi eğitimli bi insanım öğretmen bi çiftin cocuguyum ama asla ona yaranamadim. Hep kötü davrandı ezmeye çalıştı benle yaşıt bekar görümcem ile beraber..
3 yıllık evliyim özellikle izne gidişimız yaklaştı şu sin günlerde hep kv de ve gorumce yi rüyamda görüyorum bana kötü davranıp aşağıliyolar beni .. bagiriyolar filan..
Düm gece de rüyamda gördüm ikisini kv dem bana senin Allah tan korkun yokki dedi dinsizsin gibi bişeyler ima etti görümce De bağırdı çağırdı. .
Bıktım bu rüyalardan..
Sizce nedeni ne olabilir
Aslinda ruyada tartistiginiz insanlarla aslinda gercek hayatta iyi anlasacaginiz bir doneme girebilirsiniz. Banada oluyor hatta valla dun gece ruyamda kaynanamla tartisiodum. Ne zaman ruyamda tartissak aramiz birazda olsa duzeliyor.

Eklentiler

• upload_2015-8-20_12-50-38.webp
    upload_2015-8-20_12-50-38.webp
    278 bayt · Görüntüleme: 24
Allah ve Peygamberimiz (SAV) yazarken büyümüyor yahudi yazarken büyüyor bak sen Allahın işine he he. :KK62:
ya siz hangi kafadasınız Allah aşkına belki benim pc öyle olmayan bir şeyi oluyormuş gibi gösterecek kadar gerizekalı değilim. Siz de de aynı durum varmı diye soruyorum. bunun dalga geçecek bir tarafı var mı yada neresinde görüyosunuz alay edilecek tarafını anlayamadım.

siz sebebini kendiniz söylediniz zaten. Gerçek hayatta da size böyle davrandıkları için artık bilinçaltınıza yer etmiş

20 gün önceki konunuzda eşinizin evi terkettiğindan bahsetmişsiniz,eşinizle sorununuzu ne ara hallettiniz de kayınvalideye ziyarete gidiyorsunuz.izninizi niçin başbaşa tatil yaparak geçirmiyorsunuz.eşinize kendinizi ezdirdiğinizi düşünüyorum.benim gördüğüm eşleri kıymetli erkeklerin anneleri, gelinlerini sevmeselerde hiç bir şekilde ne kötü söz nede kötü bir davranışta bulunamıyorlar,ama bir erkek karısını eziyorsa saygı göstermiyorsa ailesindekilerde saygı duymuyor.kayınvalidenin yaptığı kötülükte iyilikte erkeğin karısına olan tutumuyla paralel gidiyor, arada istisnalar olsada gözlemlerim hep böyle.kayınvalideniz cahildir ,öyle görmüştür kendine göre gelin isteyebilir,ama eşiniz annesinin bu düşüncelerini size yansıtmasına musade etmemeliydi.halen ailesi sizi istmediklerini size belli ediyorlarsa ozman görüştürmeyecek.

çok büyüyütüyoruz bu insanları gözümüzde yaa halbuki erkekler ölemi hiç büyütmüyolar ailemizi gözlerinde yiyin için resmi bi şekilde konuşun kırmadan cevaplarını verin hahahiho dönün evinize relaks ol biraz sakinleş izne gidiyosun cendereye girmeye değil

Bıktım bu rüyalardan..
Sizce nedeni ne olabilir

Kadın sana nefes aldırmayacak belli baksana uykuda bile rahat yok :):) şaka bi yana kafana fazla takmışsın bu durumu başka şeyler düşünmeye çalış umursama zilliyi

Başkasının konusunda kendimi tatmin etmiycem sizin gibi. buradaki konu sahibine haksızlık etmiycem. siz kendinizi tatmin etmeye devam edebilirsiniz benim için sorun yok. :KK24::KK24:

Bundan sonraki yorumlarınızı biraz dikkat ederek yaparsanız sorun kalmayacak zaten..Belki anlatmak istediğin yazdığın gibi değildi fakat tekrar okursan ne anlaşıldığını anlarsın.

Böyle dini konuları açarsa nasıl tepki vericem endişesi var galiba. Rahat ol bebeğim. Mesela sen de deki fil suresi nasıl yazıldı detayları biliyormusun diye merak eder gibi sor. Ne bilim yasin okumanın faziletleri neler de. Kendini eksik hissetme, oku öğren eksik hissettiğin şeyleri.
Bu kadar cahil cüheyla takılıyorlarsa zaten din onların sadece dillerindedir. Ben hiç görmedimki dinimize tam anlamıyla hakim insanların ne kalp kırdıklarını, ne hoşgörüsüz davrandıklarını, ne yargıladıklarını..
Kafa kapatmak, beş vakit namaz kılmak, oruç tutmak da böyle dinine bağlı olduğunu göstermez. Başın her secdeye gittiğinde kalbinde ne hissediyorsun, bir aç gördüğünde yardım ediyormusun, dedikodu yapıyor insanları yargılıyormusun vs. Önemli olan bunlar.
Sana psikolojik baskı yapmalarına asla izin verme. Hiçbirşey gelmiyorsa elinden tiye al gül geç. Çünkü anladığım kadarıyla lafları çok ciddiye alınacak insanlar değil.

Konuyu dine getirmeyin lütfen dini konular kapatılır çünkü.
Polemikte yasaktır.

Konu sahibesi,
kayınvalidenizin sizi sevmediği benimsemediği bilinçaltınıza yer ettiği için Görüyorsunuz bu rüyaları, yakında yanına gideceğiniz için stres ve baskı altında hissediyorsunuz bu da rüyalarınıza yansıyor, kendinizi rahatlatmaya çalışın, eşiniz sizi sevip sayıyor, gerisi Mühim değil ;)

Back
X