- 1 Temmuz 2019
- 34
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi eda88melisa
Arkadaşlar merhaba.ben 11yıllık evliyim.yaklaşık 7buçuk yıldır kayınvalidemlerle yaşıyoruz.evlendikten 1yıl sonra falan laf sokmalara arkamdan konuşmalara başladı.sonra kızım doğdu.doğum yapalı daha 3gün olmuş annemi çekemedi ve tartışma çıkardı.sırf anneme makinada çamaşır olduğunu asmasını rica ettiğim için tartışma çıkardı.olayla büyütüp farklı boyutlara getirip annemi benim evimden kovmaktan beter etti.anlıcağınız annem lohusalığımda doğru düzgün yanımda olamadı.ogünden sonra annem bi daha kaynanamla konuşmadı doğal olarak.aradan 8yıl geçti şimdi yine hamileyim ve doğum yapmak üzereyim.annem istanbulda biz kaynanamlarla tokattayız.annem doğum için gelicek.kayınpederle aralarında konuşuyolar hangi yüzle gelcek diye.çıldırıcam artık.tekrar tartışma çıkıcak diye çok korkuyorum.gerçi ozamanki yaşımla şimdiki yaşım aynı değil değiştim çocuk değilim artık.32yaşımdayım.gereken cevabı ben veririm anneme asla bırakmam bu sefer.tek olay bu olsa... ben onların parasını yiyomuşum ki külliyen yalan.her ay annem bana para gönderiyo ihtiyaçlarımı onunla karşılıyorum.onuda geçtim kaynanamın gözünde eşim için sadece ben çocuğumuz ve benim annem varmışşşşş.buda yalan.çünkü geçen kışa kadar annemle eşim görüşmüyodu hiç yoktan tokata taşındık diye.geçen kıştan beride toplam 2kere mecburiyetten görüştüler.anlıcağınız gibi kayınvalidem bu kadar cahil bi insan.daha çok mevzular var anlatsam roman olur derler ya hani...napıcağımı bilmiyorum arkadaşlar...