Kayınvalidem ile oturmak istemiyorum a rtık :((

bence yanlış yapıyorsun, size zararı olmayan , oğlunu büyütüp yetiştirip o günlere getiren şimdi de sizinle oturmak isteyen kadıncağız hakkında böyle düşünmeniz hiç doğru değil, lütfen o kadının sizin çok sevdiğiniz adamın annesi olduğunu unutmayın, o adamın üzerinde sizden çok hakkı var, bence ah almayın ileride siz de gelin sahibi olduğunuzda sizin için de aynı şeylerin düşünüleceğini unutmayın, biraz daha sabır ve anlayış tavsiye ediyorum

seni çok iyi anlıyorum karşındaki insan melekte olsa evin içinde 3. kişi oldumu olmuyor.bakmak zorundasın diyenlere kolay geliyor herşey ama inanın arkadaşlar olmuyor.
kiz biz çoğu bayan kendi öz annemizle bile çelişebiliyoruz malesef.

kayınvaliden ne diyor bu işe.
İnan önemli olan onun düşündüğü.
Eğer halinden memnunsa ve sizinle oturmayı, arada bir kızına gidip gelip sizinle yaşamayı kendince bir düzen haline getirip ,
Bu yaşantıyı kabullendiyse işiniz çok zor.
En azından aynı apartmanda iki daire alabilirseniz, eşinizde daha rahat eder, kapınız ayrı olursanız sizde daha rahat edersiniz.
Bunun için önce kayınvalidenizle konuşun, ben sizin elde çanta bir orada bir burada rahat edemeyeceğinizi düşünüyorum, böyle bir düzen kurarsak sizde rahat edersiniz , hemde bizde size göz kulak oluruz gibi birşeyler söyleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
bence yanlış yapıyorsun, size zararı olmayan , oğlunu büyütüp yetiştirip o günlere getiren şimdi de sizinle oturmak isteyen kadıncağız hakkında böyle düşünmeniz hiç doğru değil, lütfen o kadının sizin çok sevdiğiniz adamın annesi olduğunu unutmayın, o adamın üzerinde sizden çok hakkı var, bence ah almayın ileride siz de gelin sahibi olduğunuzda sizin için de aynı şeylerin düşünüleceğini unutmayın, biraz daha sabır ve anlayış tavsiye ediyorum

zaten ilk başta dayanmamın sebebi ve Allah korkum oldugu için kabullendim.İlersini düşün dediler ama emin olun ileride gelinim beni istemezse diye bir sorunum olmayacak cunku kendimi düşünüp ben rahatsız etmem onları arada kalırım sonra evime dönerim.korkudan yalnız başıma ölecek gibi olsamda kendi geçmişimi düşünürüm gitmem.

kayınvaliden ne diyor bu işe.
İnan önemli olan onun düşündüğü.
Eğer halinden memnunsa ve sizinle oturmayı, arada bir kızına gidip gelip sizinle yaşamayı kendince bir düzen haline getirip ,
Bu yaşantıyı kabullendiyse işiniz çok zor.
En azından aynı apartmanda iki daire alabilirseniz, eşinizde daha rahat eder, kapınız ayrı olursanız sizde daha rahat edersiniz.
Bunun için önce kayınvalidenizle konuşun, ben sizin elde çanta bir orada bir burada rahat edemeyeceğinizi düşünüyorum, böyle bir düzen kurarsak sizde rahat edersiniz , hemde bizde size göz kulak oluruz gibi birşeyler söyleyebilirsiniz.

evet en kısa zamanda,maddi açıdan da rahatladıgımızda güzel bir dille söyleyeceğim kayınvalideme.zaten bizde otururken yalnız kalıyor etrafta kimseyi tanımıyor canım sıkılıyor diyor nasıl bir çelişki anlamadım?

seni çok iyi anlıyorum karşındaki insan melekte olsa evin içinde 3. kişi oldumu olmuyor.bakmak zorundasın diyenlere kolay geliyor herşey ama inanın arkadaşlar olmuyor.
kiz biz çoğu bayan kendi öz annemizle bile çelişebiliyoruz malesef.

şimdi çocuk yapmayı düşünüyoruz yumurtlama dönemi hesabı falan filan o zaman bende olursa napıcam anne biz cocuk yapıcaz odamıza çekiliyoruz mu diyeceğiz??dediniz gibi kend, annemle bile çelişiyorum :)

ne kadar saçma. neden kızların da kalmıyor? kızı olmasa anlarım..

kavga etmeden halletmeye çabalayın bari :50:

ben olsam aynı apartmandan dahi olsa ev ayarlayamanın mantıklı olacağını anlatırdım eşime.
düşünsenize her ihtiyacı olduğunda koşablirsiniz. sadece annesine göre değil, evde başka biri olunca rahat olunamayacağını anlatsanız? genel konuşun.. bunu kafasına iyice oturtmak lazım, başka çözüm yok..

walla kendinin de hoşuna gtmiş belli ki. hazr düzen işte sayılıyor seviliyor, oğlumun evi die kurulmak istiyolar. ayrı olsa daha çok sayılacağından haberi yok. kendinin söylemesi lazım oğlum ben ayrı eve çıkcam hızlandır bu işi die. bir sene olcak nerdeyse sizin evde.. olmaz ama. bu tarz anlayışsızlar yüzünden insan çirkefleşiyor maalesef. sen konuşsan git die eşin çooooooooooooooooook ama çooooooook bozulur. eşin de ikna olacağa benzemiyor. zamanla kabullenrsin die düşünüyor olabilir.ona tatlı anlarınızı hatrlat başbaşayken nasıl güzel şeyler yaptıınızı ve annesinn yanında kasıldıığını hissettr. anlarsa.....

yaptığınız çok yanlış.
tabiki sizle kalcak.kadıncağızı oğlu varken tek başına bırakmak olurmu ?zaten annesini yalnız bırakırsa eşine çok ayıp...
hem çalışıyormuşsun sana zarardan çok faydası olur.bu kadar kafana takma.sende zamanla alışırsın.

Bence bir probleminiz yoksa
Dubleks mantıklı..

Eşi ölmüş sonuçta, anladığım kadarıyla da tek oğlu, size de zararı yok, arada kızlarına da gidiyor
Ama elbette normalde bi yeri olmalı..
O da en mantıklı oğlunun yanı görünüyor..
Ama bi üst kat ama dubleksin üstü, fark etmez..

Belki size yardımı bile dokunur, anlattığınız gibi iyi biriyse
Siz işteyken yemeğinizi bile hazır eder, anne o sonuçta sizi düşünür
Siz gelince biraz hal hatır sorduktan sonra dubleksin üst katına odasına gider belki ibadet belki tv bi şekilde zaman geçirir, rahmetli eşini yad eder..

Siz de arzu ettiğiniz gibi eşinizle başbaşa kalırsınız..

Ben aynı eve gelin gidenlere çok kızan biriyim ancak bu bambaşka birşey.. Eşi ölmüş bir anne, evlatlarını da evlendirdi diye yalnızlığa mahkum edilmemeli.. Zaten yeterince acısı büyükken Allah korusun başına bi iş gelse hiç bir çocuğunun ruhu duymayacak durumda yaşamak insanı daha beter eder..

Son düzenleme:
Bence bir probleminiz yoksa
Dubleks mantıklı..

Eşi ölmüş sonuçta, anladığım kadarıyla da tek oğlu, size de zararı yok, arada kızlarına da gidiyor
Ama elbette normalde bi yeri olmalı..
O da en mantıklı oğlunun yanı görünüyor..
Ama bi üst kat ama dubleksin üstü, fark etmez..

Belki size yardımı bile dokunur, anlattığınız gibi iyi biriyse
Siz işteyken yemeğinizi bile hazır eder, anne o sonuçta sizi düşünür
Siz gelince biraz hal hatır sorduktan sonra dubleksin üst katına odasına gider belki ibadet belki tv bi şekilde zaman geçirir, rahmetli eşini yad eder..

Siz de arzu ettiğiniz gibi eşinizle başbaşa kalırsınız..

Ben aynı eve gelin gidenlere çok kızan biriyim ancak bu bambaşka birşey.. Eşi ölmüş bir anne, evlatlarını da evlendirdi diye yalnızlığa mahkum edilmemeli.. Zaten yeterince acısı büyükken Allah korusun başına bi iş gelse hiç bir çocuğunun ruhu duymayacak durumda yaşamak insanı daha beter eder..

keşke suan da kendisine ait odası varken çekilse bizi başbaşa bıraksa ama biz yatana kadar o da duruyor

yaptığınız çok yanlış.
tabiki sizle kalcak.kadıncağızı oğlu varken tek başına bırakmak olurmu ?zaten annesini yalnız bırakırsa eşine çok ayıp...
hem çalışıyormuşsun sana zarardan çok faydası olur.bu kadar kafana takma.sende zamanla alışırsın.

böyle kafana takma diyenleri merak ediyorum evliler mi :) ?kayınvalidesi ile mi yaşıyo?rya da onlarda eşimin kız kardeşlerinin yaptıgı gibi erkek cocugun üstüne mi atıyorlar annelerini bakmaları için?

keşke suan da kendisine ait odası varken çekilse bizi başbaşa bıraksa ama biz yatana kadar o da duruyor

eşinle ilgilenme bence anladın sen :) cidden uzak dur annen var olmaz de.böyle yapamam ben de.de işte özeliniz sen daha iyi bilirsin.şimdi gelelim diğer konu annesi demekki sizde kalmak istiyoki yazık kocan da annene evde oda açıyo ya da daha büyük bi ev almak istiyo.bu konuyu konuşmakta zor görümcene de desen babanın kaybı gerçekten zor.en başta annesini ikna etmeniz lazım.eşimle konuş ilk önce.zaten annesini evini neden dağıttınız ki orayı anlamadım.

Back
X