kayınvalidem işte :( anne değil ne de olsa

herseybombos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
12
1
42
7 yıllık evliyim,çocuklarım var çalışan bir anneyim.
Eşimin ailesi hiçbir zaman istemedi beni. bunu herşeylerinden belli ettiler yıllarca..
hep ailem gibi görmeye sıcak davranmaya çalıştım ama ne zaman onlara yakın olmaya kalksam kayınvalidem hep bir laf soktular bana, hiç yakınlaşamadım hiçbir zaman anne gibi olmadı bana.
açıkçası kesinlikle sevmiyorum onları ama asla saygısızlık etmedim etmemde
bu durumumu düşüncemi eşimde çok iyi biliyor saolsun hep bana hak verir asla ezdirmez.
neyse kısacası hayat hikayem bu

eşim dün gece rahatsızlandı bugünde evde dinleniyor.
gece sabaha kadar uyumadım eşimde çocuklarda hasta hep.
çocuğu okula bırakıp işe geldim, kayınvalidem aradı az önce oğlum hastaymış dedi
bende anlattım çok önemli bişey olmadığını.
bana ne biçim kadınsın insan kocasına bakmaz mı dedi.şok oldum işyerinde bişey diyemedim

ben 7 yıl boyunca ne hastalıklar geçirdim,
hamileliklerim doğumlarım hep sorunluydu, tehlikeliydi, ölüm riskim bile vardı.
annemi kaybettim yabancı gibi başsağlığı diledi eşimin ailesi ,
küçücük çocuklarımla rezil oldum cenezede hiç yardım etmediler. bir gün gelipte çocuklarıma bakmadılar
Ben hem iş hem ev bir de evde kocam çocuklar hasta sabaha kadar uyumadım
yıllardır yorgunluk nedir bilmedim, koştur koştur bir hayatım var
Her namazımdan sonra Allahtan sağlık dilerim ki ben hasta olursam çocuklarıma evime kim bakar diye

küçücük yavrum hasta onu sormuyorlar tutmuş bana oğlum hastaymış diye kendini paraladı bana bir sürü şey söyledi . içim içime sığmıyor çok sinirliyim şuan yaa paylaşacak kimsem yok diye burda sizlerle paylaşmak istedim.
azıcık içimi yumuşatıyorum sıcak davranmaya çalışıyorum ama böyle bişey oluyor işte birden beni kırıyor bu kadın sinir oluyorum konuşmak yüzünü görmek bile istemiyorum sonrada kötü olan ben oluyorum yaa

( bu arada ben eski üyelerdenim ama uzun süredir girmedim hiç, mailimde değişince yeni sayfa açtım )

Madem gelini olarak sen hem oğluna hem torunlarına yetişemiyorsun gelip bi zahmet çorbasını yapıversin.Dediğiniz gibi ağlarsa anam ağlar gerisi boş sanki torunları elin çocuğu değil mi?O çocuklarda evladının canından bir parça aslında düşünse üzülmeyin siz sağlıklı dinç olun hep...

gelip oğulcuğuna bakaymış o zaman,öyle uzaktan laf vurmakla olmuyor.

evet aslında böyle söyleseydim keşke, öyle konuşmakla olmuyor bir günde gel bir yardımın olsun desem keşke
işten çıkıyorum çocuğu okuldan alıp eve koşuyorum yemek ti çocuklardı gece yarısına kadar oturmuyorum iki dakika
bir kere sormadı bu kadın nasıl yetişiyor herşeye hiç mi hasta olmuyor yorulmuyor diye.
bir kere oğlu hasta evde dinleniyor diye bana dediklerine bak yaa

Eşimin ailesi hiçbir zaman istemedi beni. bunu herşeylerinden belli ettiler yıllarca..
hep ailem gibi görmeye sıcak davranmaya çalıştım ama ne zaman onlara yakın olmaya kalksam kayınvalidem hep bir laf soktular bana, hiç yakınlaşamadım hiçbir zaman anne gibi olmadı bana.
bu durumumu düşüncemi eşimde çok iyi biliyor saolsun hep bana hak verir asla ezdirmez.

çocuğu okula bırakıp işe geldim, kayınvalidem aradı az önce oğlum hastaymış dedi
bana ne biçim kadınsın insan kocasına bakmaz mı dedi.şok oldum işyerinde bişey diyemedim

küçücük çocuklarımla rezil oldum cenezede hiç yardım etmediler. bir gün gelipte çocuklarıma bakmadılar
Her namazımdan sonra Allahtan sağlık dilerim ki ben hasta olursam çocuklarıma evime kim bakar diye

küçücük yavrum hasta onu sormuyorlar tutmuş bana oğlum hastaymış diye kendini paraladı bana bir sürü şey söyledi . içim içime sığmıyor çok sinirliyim şuan yaa paylaşacak kimsem yok diye burda sizlerle paylaşmak istedim.
azıcık içimi yumuşatıyorum sıcak davranmaya çalışıyorum ama böyle bişey oluyor işte birden beni kırıyor bu kadın sinir oluyorum konuşmak yüzünü görmek bile istemiyorum sonrada kötü olan ben oluyorum yaa

( bu arada ben eski üyelerdenim ama uzun süredir girmedim hiç, mailimde değişince yeni sayfa açtım )
Allah yardımcın olsun ,bol bol ya sabır çek ,kaynanan laf etti diye onun dediği kadın olmuyorsun nitekim :KK66:

bekar olsalar umurlarında olmaz çocukları evlenince kıymete biniyor hasta olunca gelin bakmadı oluyor
peki yiyip içip yattığı günlerde niye gelinim oğluma iyi bakıyor denmiyor.
allaha havale ediyorum sürekli kesinlikle ağzımı açıp bir karşılık vermedim bugüne kadar hep tepkisiz kaldım ona karşı
ne yapayım ki başka, ne desem boş böyle zihniyetlere

konuyu daha okumadım da başlığı görünce geçen annemin ettiği laf geldi aklıma,gelinimizle bir konuları olmuş onu anlattı.en sonunda da gelin işte siz değil ki beni anlamıyor,dedi:KK51:

madem hasta olduğunu duymuş oğlunun gidip baksaymış,takma kafana,boşver.Allah sana sağlık sıhhat versin inşallah,hep çocuklarının başında olursun.

niye kv nize cevap vermiyosunuz ? boş yere kendi kendinizi yiyorsunuz. herkes haddini bilsin

canım hadi bugün buna cevap verdim yarın , başka bişey derken başka bişey..
ben böyle yaşayamam ki sürekli bir kavga halinde.. birazda yapım gereği böyleyim aslında .
birgün eğerki ona bir laf söylersem aramdaki ilişkiyi tamamen keserim ,kesinlikle görüşmem bunu biliyorum o yüzden birazda tepkisiz kalıyorum aslında.. Allahtan eşim biliyor anlıyor beni de hep yanımda oluyor

bekar olsalar umurlarında olmaz çocukları evlenince kıymete biniyor hasta olunca gelin bakmadı oluyor
peki yiyip içip yattığı günlerde niye gelinim oğluma iyi bakıyor denmiyor.
allaha havale ediyorum sürekli kesinlikle ağzımı açıp bir karşılık vermedim bugüne kadar hep tepkisiz kaldım ona karşı
ne yapayım ki başka, ne desem boş böyle zihniyetlere

aynen öyle salla gitsin eşim 9 ay istanbulda yaşadı bekar evinde bi kere de gelip oğlum sen ne durumdasın demediler hasta oldu morali bozuk oldu umrunda değildi. evlendik balayından döndük 2 ay sonra çöktüler evimize yok benim oğlum suyunu bile kendi almazdı, yok benim yakışıklı çocuğum, oğlumu yordun bak şimdi vs vs vs.. evlenince kuduruyolar ne halleri varsa görsünler moral bozmaya bile değmez

X