kayinvalidem napmaya calisiyor

Şeker ve kalp hastasısın ve bu kadar fedakarlık ediyorsun.
Bişey söyleyim mi, sakın ama sakın kendinden bu kadar ödün verme.
Senin sağlığın kv'nin evinden, temizliğinden çok çok önemli.

Bundan sonra da bu kadar yorma kendini, hakediyorsa yaptıklarının karşılığında bir kere Allah razı olsun diyorsa yap.

Ama bu şekilde, kapıları çarpacak, laf sokacaksa yapma.
Kıymet bilmeyen kim olursa olsun, kılını bile kıpırdatma
gelsin kızı yapsın asla haketmiyor kızının gelip batırdıgını da ben temizliyorum artık yok öyle

gitmeyince elaleme nolduysa gelmiyolar oğlum iyice uzaklaştı vs diyo diye gidiyordm hep anne-oğul arasını açan gelin imajı çizdi bana ama artık önemsemiycem ve asla gitmiycem
boşver duymamazlıktan gel mesafe koy arana muatap bile olma temizlik vs her zaman yapılır ama can yerine gelmez hastaymışşında zaten ne bu zorlama

Malesef icine girmeyince anlasilamayan aile.. bedava dagitsalar alinmazlar. Sizi pasif gormusler her gelen laf söyluyor.onlar sana milletin yaninda laf sokuyorsa sende milletin yaninda lafini soyleyeceksin. Demekki milletten cekiniyorlar. Is yapmiyo falan derse her hafta dip kose temizliyorum. Bide laf isitiyorum. Varsaa daha iyisi ben gideyim siz yeni hitmetci bulun diyeceksin. Yada kzin oturuyor ben hizmet ediyorum. Yinede sizde insaf yok bana laf atiyorsunZ. Diyeceksiniz. Ben hic sevmezdim aile ici iliskilerin disarida konusulmasini ama yillarca icerde konusupta halledemedigim konuyu bi kac kisiye sikayet edince ( sinir animin atak yaptiginda) elaleme rezil olmaktan korktuklari icin duzeliyorlr.side lafinizi esirgemeyin siz saygisizlik olamsin aman ev icinde hizursuzluk olmasin dedikce onlar sizi pasif deyip daha cok ustunuze gider.
keşke öyle net olabilsem hiç ağzımı açmaya cesaret edemiyorum inan ki

Esin de anlamış senin haklı olduğunu. Artık gitmeyin bence ne derse desin . Birinci önceliğiniz kendiniz olsun.

inanin ki yapmak da istemuyorum gitmekte bir ortama gelince ne olduysa oglum gelmiyo degisti soyle boyle sonra o topluluktaki butub gozler bana pislikmisim gibi bakiyo kotu gelin bakislari cok zoruma gidiyo birkikte otururken yaptigim isi begenmeyip hatta temuzlik yaptigim gun komsularda otururkeb evi toz toprak goturuyo diyen kadin simdi her hafta gelip isini yapmami istiyo akrabalar ariyo yazik o kadina niye gidip isini yapmiyon falan diyolar psikolijik baskiya aldilar beni hepsi kendi kizina da sen otur kizim diyo cocugy her yeri dagitiyo gorumce sosyal medyadan basini kaldirmiyo yemegi ayagina geliyo bense 2 dk dinlenmej icin otursam mutfak dolaplari carpiliyo
evi basina geçirrim valla o dolap ansil çarpiliyor goosterim ona :) hem yap hem kymet bilmesin
kocanda senin yanindaymis, hastasin ustelik
kv de bi ariza yok vlla sen firsat veriyorsun herseye bencee

mrb kizlar 2 sene 7 aylik evliyim 2 sene bittikten sonra cok sukur kendi evime ciktim kv bu sure icindede zaten hep sorundu esimle bas basa kalmaym diye elinden geleni yapardi simdide her hafta sonu orda kalmamizi istiyor onceden hr cuma giderdim cumartesu dip kose temizlik yapar ustune laf isitir sonra esim gelince donerdik ama cok yoruyo laf sokuyo hic dinlenip oturmama izin vermiyordu esim is yerinin arabasini aliyordu sonra vermemeye basladilar ve gidemedik uzak diye ama beni sucluyo kv yok evlat evlenene kadar ne olduysa oglum bana dusman oldu vs daha bir suru sacmalik oysa ogluna ben derim anneni bi ara gidelim falan diye esimde bana tutumunun farkinda ve gitmek istemiyo sacma sapan konusmalarinda da cevabi yapistiriyo annesine ve kv kac kez sahit oldu o senin annen boyle konusma ya da esim gidelm der ben onlarin yaninda yatiya kalalim derim istemesem bile gene de laf bana sokuluyo internetin faturasini biz oduyoruz ama gidince telefonu elime alsam kv sinirden dolaplari carpiyo laf sokuyo oturmaym diye elinden geleni yapiyo

kv yasli degil gezmeye gelince cok iyi ise gelince hasta oluyo kizi kaldi 1 hafta cocuguyla ama evin icine etmisler gorumcede sofrasini bile ayagina bekler cocugunun doktugunu bile egilip almaz bizde gorumce orda diye aksam caya gittik kv yarinda makine tutcam eve falan diye bana gonderme yapti orali olmadim cunku ertesi gun pzt esimin isi var ve orda uyuyamiyo kanepede neyse ev felaket ama 1 hafta sonra cuma kalmaya gittik ve makine tutmadmbo gunden beri falan dedi sirf haftaya gelcem diye evi bekletmis bende seker ve kalp hastasiyim dinlene dinlene yapiyorm dinlenirkende nete giriyorum telden oturdugum an sunu da yapsaydin aksam oldu surat asilir dolaplar carpilir esimde sesimden anliyo tabi genede anlatmadim sadece bana iyi davranmiyo dedim o da gitmeyelim madem sen herkesten onemlisin diyo ama bu sefer de kv laf sokuyo herkese sanki ben engel oluyormusum gibi gosteriyo pco hastasiyim cocugum olmuyo bunu bile vicdansizca surekli hatirlatiyo bi olsaydi diye milletin icinde cildirmakvuzereyim evi ayirdik 7 ay oldu hala laf sokuyo neydi derdin ramazanin icinde kactin diye biktimmmm
Seninki delilik baska bisey değil

evi basina geçirrim valla o dolap ansil çarpiliyor goosterim ona :) hem yap hem kymet bilmesin
kocanda senin yanindaymis, hastasin ustelik
kv de bi ariza yok vlla sen firsat veriyorsun herseye bencee
doğru sölüyosun hiç kırmadım bugune kadar 2 haftalık gelinken basladı pantolon giyme kaynına abi de hatta camdan dışarı başım açık baktım diye o kadar da değil sen bizim namusumuzsun artık haline haraketine dikkat et falan dedi onların zoruyla başımı örtüyorum evleri dağ basında zaten camdan baktığım yerde bina bile yok

Siz kv nin hizmetçisi misiniz? Hem kadının evini temizliyorsunuz hem üzerine azar yiyorsunuz onu suratını çeliyorsunuz. Zevk mi alıyorsunuz kendinize böyle işkence ederek?

Kimsenin evini temizlemek zorunda değilsiniz. Sen yaptıkça o kadın hep daha fazlasını isteyecek. Senin görevinmiş gibi görecek bunu. YAPMA. Tek çözüm bu. Bir iki laf yapar surat yapar sonra yapmadığın için daha kıymetli olursun emin ol.

doğru sölüyosun hiç kırmadım bugune kadar 2 haftalık gelinken basladı pantolon giyme kaynına abi de hatta camdan dışarı başım açık baktım diye o kadar da değil sen bizim namusumuzsun artık haline haraketine dikkat et falan dedi onların zoruyla başımı örtüyorum evleri dağ basında zaten camdan baktığım yerde bina bile yok

Saçmalama kimsenin zoruyla asla böyle bir şey yapma. Kendin içinden geliyorsa yap. Sen kimsenin namusu falan da değilsin. Senin namusun sadece seni ilgilendirir. Onlara köle yapma kendini. O kim ki sana bu kadar karışıyor. Bu ne yahu niye bu kadar ezdiriyorsun kendini?

eşinle gidip, eşinle dön. kalmak neden? onlar isteyebilir, sen istiyor musun? hele hele temizlikçi hanım gibi, her hafta gidip temizliğini yapmak ne demek? içinden gelir, sıkışmıştır teklif edersin. görev gibi üzerine yapışması enteresan olmuş. lütfen kendini bu kadar değersiz görme. sen kendine değer vermezsen, ne eşin, ne eşinin ailesi, ne diğer insanlar değer vermez.
şu andan itibaren yapacağın tek şey, eşin gidelim diyene kadar gitmemek. eşinin olmadığı bir ortamda bulunmamak. birlikte gittiğinizde de sana soru sorulmadan konuşmamak. saygısızlaşırlarsa, eşine kalkalım mı demek. ama eşine ailen şöyle, ailen böyle dememek. allah yardımcın olsun.

Siz kv nin hizmetçisi misiniz? Hem kadının evini temizliyorsunuz hem üzerine azar yiyorsunuz onu suratını çeliyorsunuz. Zevk mi alıyorsunuz kendinize böyle işkence ederek?

Kimsenin evini temizlemek zorunda değilsiniz. Sen yaptıkça o kadın hep daha fazlasını isteyecek. Senin görevinmiş gibi görecek bunu. YAPMA. Tek çözüm bu. Bir iki laf yapar surat yapar sonra yapmadığın için daha kıymetli olursun emin ol.
zaten öyle görmeye başladı şimdi önceden sagol falan derken şimdide neden gelmedin en son evi senin çektirdiğin benim halim yok deyip duruyo

eşinle gidip, eşinle dön. kalmak neden? onlar isteyebilir, sen istiyor musun? hele hele temizlikçi hanım gibi, her hafta gidip temizliğini yapmak ne demek? içinden gelir, sıkışmıştır teklif edersin. görev gibi üzerine yapışması enteresan olmuş. lütfen kendini bu kadar değersiz görme. sen kendine değer vermezsen, ne eşin, ne eşinin ailesi, ne diğer insanlar değer vermez.
şu andan itibaren yapacağın tek şey, eşin gidelim diyene kadar gitmemek. eşinin olmadığı bir ortamda bulunmamak. birlikte gittiğinizde de sana soru sorulmadan konuşmamak. saygısızlaşırlarsa, eşine kalkalım mı demek. ama eşine ailen şöyle, ailen böyle dememek. allah yardımcın olsun.
haklısın aynen uygulayacam bunları inşallah

valla ben mi deliyim senmi çok akillisin bilmiyorum ama ben boyle biseyi asla çekmezdim, kiii kolay kolay kimse çekmez inan bana

Allah seni kuirtarmis o kadinin elinden kocan senin yaninda yaptiklarini mukafatini rabbim verir insallah
hem bak kendin diyorsun is yaoiyorum beni sikayet ediyor diye e yapmada oda yalanci çikmasin, sen is gormeyince en fazla seni el gune sikayete der senin deyiminle rezil eder e onuda zaten yapiyorr daha ne
kocanida gonderme kak gidelim deme istyeiyorsa kendi gider koca adam
yaptiklarini ettiklerinide bir bir anlat , belliki anasinin agzina bakmiyor tamamen çek kendine gorsun bi nasil oluyormus cadilik

Saçmalama kimsenin zoruyla asla böyle bir şey yapma. Kendin içinden geliyorsa yap. Sen kimsenin namusu falan da değilsin. Senin namusun sadece seni ilgilendirir. Onlara köle yapma kendini. O kim ki sana bu kadar karışıyor. Bu ne yahu niye bu kadar ezdiriyorsun kendini?
şuan o kadar cesaret edemiyo ama baş örtüsü olayında maalesef eşiminde zorlaması var

valla ben mi deliyim senmi çok akillisin bilmiyorum ama ben boyle biseyi asla çekmezdim, kiii kolay kolay kimse çekmez inan bana

Allah seni kuirtarmis o kadinin elinden kocan senin yaninda yaptiklarini mukafatini rabbim verir insallah
hem bak kendin diyorsun is yaoiyorum beni sikayet ediyor diye e yapmada oda yalanci çikmasin, sen is gormeyince en fazla seni el gune sikayete der senin deyiminle rezil eder e onuda zaten yapiyorr daha ne
kocanida gonderme kak gidelim deme istyeiyorsa kendi gider koca adam
yaptiklarini ettiklerinide bir bir anlat , belliki anasinin agzina bakmiyor tamamen çek kendine gorsun bi nasil oluyormus cadilik
bence ben gerçekten aptalım çekcem ama eşimi bundan sonra görsün bundan böyle

Back
X