kayınvalıdem ne ıstıyor benden :(

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya evlıyım 11 ay oldu bız esımle bır yıl konusup severek evlendık oncesınde sadece yuzuk takalım laf cıkmasın ıstedık ama babam vermek ıstemeyınce kactık esım ılk zamanlar bızden uzakta calısıyodu .kaynanam ve kayınbabamla beraber yasıyoruz. sımdı esım yanımıza gelınce cook degıstıler. hele kaynanam resmen ıkı yuzluluk yapıyo .esım evdeyken ayrı evde yokken ayrı hareketler yapıyo gunduz canımı sıkıyo gece canım cıcım nasıl olacak bılmıyorum cogu kez uyarıyorum onu anne boyle yapma boyle konusma dıye kusuyor bana esım gelncede sıkayet edıyo ama nasıl sıkayet resmen sucsuz yere ıftıra atıyo .neyse kı esımde benden yana annem ben evlenelı cooooookk degıstı dıyo o onceden boyle degıldı dıyo.ama elımız kolumuz baglı ayrı eve cıkamıyoruz cunku esımın askerlıgı var nasıl devam eder bu boyle bılmıyorum kı kafam cook karısık esımı soylene soylene yıpratmak ıstemyorum da :KK43: lutfen bı akıl verın kafayı yıcem artık :KK43:

slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya evlıyım 11 ay oldu bız esımle bır yıl konusup severek evlendık oncesınde sadece yuzuk takalım laf cıkmasın ıstedık ama babam vermek ıstemeyınce kactık esım ılk zamanlar bızden uzakta calısıyodu .kaynanam ve kayınbabamla beraber yasıyoruz. sımdı esım yanımıza gelınce cook degıstıler. hele kaynanam resmen ıkı yuzluluk yapıyo .esım evdeyken ayrı evde yokken ayrı hareketler yapıyo gunduz canımı sıkıyo gece canım cıcım nasıl olacak bılmıyorum cogu kez uyarıyorum onu anne boyle yapma boyle konusma dıye kusuyor bana esım gelncede sıkayet edıyo ama nasıl sıkayet resmen sucsuz yere ıftıra atıyo .neyse kı esımde benden yana annem ben evlenelı cooooookk degıstı dıyo o onceden boyle degıldı dıyo.ama elımız kolumuz baglı ayrı eve cıkamıyoruz cunku esımın askerlıgı var nasıl devam eder bu boyle bılmıyorum kı kafam cook karısık esımı soylene soylene yıpratmak ıstemyorum da :KK43: lutfen bı akıl verın kafayı yıcem artık :KK43:

halt vardı kaçacak :KK43:
az daha bekleseydin ya kader
asker yolu beklemek ne zor biliyo musun
ben de evliyken 1 yıl bekledim
kendi annem babam benim evimde kaldılar o sürede
ama cinnet geçirecrktim az kalsın
hele ki sende bi de kv var
yandın canım malesef... :KK43:

bende dusundum ıse gırmeyı ama maddı durumumuz ıyı oldugundan esım pek ıyı bakmıyor bu ıse bende soyledım ananın dırdırından bıktım barı bı ıs bul calısıyım dıye ama bı arastırıyım dedı bakalım ınsallah olur

babam yemın ettı ben o cocuga kız verırsem annemle ılıskıye gırmıs olayım dıye esımde bu sene bı adı konulsun ıstıyodu yapacak hıcbısey yok 11 ay olmus gerısını dusunemem ama haklısın kaynvalıde olması cokk sıkıntılı 11 ayda boyleyse esım yokken daha neler olacak allah bılır

bende dusundum ıse gırmeyı ama maddı durumumuz ıyı oldugundan esım pek ıyı bakmıyor bu ıse bende soyledım ananın dırdırından bıktım barı bı ıs bul calısıyım dıye ama bı arastırıyım dedı bakalım ınsallah olur

maddi durum iyiyse ayrı eve çıkın ozaman..
bu eziyeti nie çekiyorsunuz ?
bide kendinizi bu şekilde ifade etmeyin eşinize karşı.
belkide eşinize güzel bir uslupla kendinizi ifade etmediğiniz için sorunlarınız bitmiyordur.

Ohooooooo sen bastan kaybetmissin, kacarak. Ne ailenin ne de kv nin gozumde degerin yok. Kv seni cok rahat ezmek isteyebilir sonucta arkanda bi ailen yok.

Askerligini yapmamis, evi olmayan "keza kv ile yasadigina gore" birine ne kacarsiniz bilmem. Sakın seviyorum deme bizde sevdik. Ama seninkinin elle tutulur bi yani yok. Yarin obur gun esin askere gittiginde kv ile basbasa yasican. O zaman kime derdini anlatican. Eminim ki burnundan dökecek.

esımle aram ıyı o da bende bırbırımızı cok sevıyoruz annesının bana yaptıklarına bazen kendıde sahıt oluyor benm soylememe bıle gerek kaalmıyor bazen

ben cookk sey yasadım sabretmek ıstemıyorum artık bı sey soylerse sesım cıkmaz ama bı gun patlarm bende sabır tası degılımkı canm

Maddi durum iyiyse ayrı eve neden çıkmıyorsunuz?

başlığına cevap veriyorum,kayınvalıden senden biricik aşkı oğlunu istıyor,daha ne isteyecek tatlım,

Ahhh ahh akılsız basınnn.... Yahu kaçmak ne demek koca mı kalmadı, erkek mı yok, bekelsenız tatlı dılle hersey hallolur zaten hangımızın kocasını aılesı ılk etapta bagrına basmış ki, hersey zamanla yerıne oturuyor..
Hem kaçıyorsunuz, hem kv kp ıle aynı evde yasıyorsunuz, hem çalışmıyorsunuz siz kendi kuyunuzu kendiniz kazmışınız, askere gidince eşiniz görün bak daha neler neler olacak...
Madem maddi durumunuz iyi ayrıın evinizi, sizde para için değil kendiniz için çalışın, eşiniz askere gidince de kendi anneniz falan gelir yanınıza ara da bir yalnız da kalabılırsınız bunda bırsey yok kapınızı kapadıktan sonra ne olacak..
Anlık verılen kararların ceremesını kadınlar cekıyor.

Yazık etmişsin kendine aşk herşeye çözüm olmuyor işte. Yapacağın ilk sey önce çalışmak ayrı eve çıkmak ve ailenle barışmak

X