Kayınvalidem ne yapmak istiyor?

Semrakaya28

2 KIZ 2 ERKEK ANASI
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
497
634
103
37
Gaziantep
Hayırlı akşamlar hanımlar:) 2 çocuğum var 3.'ye 21 haftalık hamileyim kaynatam 3 yıl önce vefat etti kayınvalidem kendi yaşıyor arada bende veya eltimde kalıyor fakat çok huysuz hiçbir şeyden memnun olmuyor bana geliyor elimin 2,5 yaşında oğlu var onu şikayet ediyor yaptığı yemekleri şikayet ediyor eltime gidince de beni şikayet ediyormuş 4 ay sonra doğum yapacağım hamile kalmadan önce yaptığım işleri şimdi yapamıyorum tabiki ama artık çok sıkıldım o kadar bakıyoruz kendisine sonra şikayet ediyor bunu nasıl durdurmalıyım yaşlı olduğu için bir şey diyemiyoruz nolur bir yol gösterin

Ne yapmaya calışıyor, tabi ki size kafayı yedirtmek istiyor . Tövbe tövbe malesef cogu böyle yaşlanınca da daha inat , anlamaz şikayetci oluyorlar . He he diyip gecin ya takmıcaksın bu kadar .

Acık acık söyle anne de inada gidip beni kötülüyormuşsun ikimizi niye böyle yapıyon sana karşı ne kusurum var..bende üzülüyorum ama yapma böyle de.koca kadın anlamıyorsalar he de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…