- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
Kızlar şu an 5,5 aylık bir oğlum var. Şu anda doğum iznindeyim fakat mart ayında işe başlayacağım. Oğluma kayınvalidem bakacak her gün bize gelecek. Kayınvalidem ve kayınpederim yazları yazlıklarına giderler bahçeye sebze vs. eker yetiştirirler.Bu yaz oğlumu da götürmek istediğini söyledi öyle birkaç günlüğüne değil her gün her akşam onlarla yazlıkta kalacakmış oğlum onlar da bu arada işlerini yapacaklarmış. Hem de yazlık havası çocuğa iyi gelirmiş de çocuğa oynama alanı yaratırlarmış da daha güzel gelişirmiş bahaneleri de bu.
Tabi ben kesinlikle vermek istemiyorum bir gece değil iki gece değil bütün yaz. daha 1 yaşındaki çocuk annesinden ayrılır mıymış hiç ya bu nasıl bir düşünce. Ya ben? Ben nasıl ayrılırım. Bunun olmayacağını o kadarcık çocuğun annesinden ayrılmasının sağlıklı olmayacağını söyledim fakat sanki o normal bir şey söylüyor da ben bunu söyleyince anormal bir şey söylemişim gibi davrandı bana. AA nolacakmış yazlıkta komşularının bir çocuğu da bu şekilde büyümüş çocuk çok uyanık olmuş çok akıllı olmuş falan gibi şeyler söyledi bana.
Ya ben ne cevap vereyim bu kadına şimdi vermeyeceğimi söyledim ama hala ısrar ediyor ya bana bir akıl verin.
şaka gibi alala olmaz diyip geçin ben veremem çocuğumu aylarcaaaa diyip geçin bunun için bir bahane üretmenizeee gerek yokkkkkkkkk kesinlikleee