Kayınvalideniz çok düşüncesizmiş..Böyle birşeyi nasıl teklif edebilir..Allah korusun ya o çocuğa onlar iş yaparken birşey olsa,nasıl verecek hesabını size...Bazen komşumuz işi olduğunda,çocuğu küçükken bırakırdı bakmam için,evde ve sürekli başında olduğum halde,nasıl korkardım birşey olacak diye..
Değil aylarca kalmak 1 gün dahi bebeğim(olunca) benden ayrı başka yerde yatamaz...Daha küçücük yavrunuz..Asla ama asla onların yetiştirmelerine izin vermeyin..Çocuk bu ya,nasıl yetişirse öyle şekil alır,hayatı alışkanlıkları ona göre olur...Taviz vermeyin arkadaşım.Ciddi bir şekilde anlasın,sizin o bebeğin annesi kendisininde babaannesi olduğunu...
Torunu tabiki sevecek,bakacak ama herşey bir yere kadar..Kimseyi üzmeyelim incitmeyelim dedikçe,bakıyoruz ki kendi kurallarımızdan ödün veriyoruz,kendimize ait ne bir düşünce ne bir istek kalıyor..Robot değiliz,başkalarının kafasında kurduğu şekilde hareket edecek..İnsanız ve bizimde kendimize ait düşüncelerimiz var..Hele ki mevzu,bir çocuksa..Çocuğumun üzerinde ancak benim ve babasının hakimiyeti olabilir,nasıl istersek öyle yetiştiririz..Başkasının doğrularıyla büyüyeceğine benim yanlışlarımla büyüsün..Çocuklarını en çok düşünen anne-babalardır...Asla kimse çocuk konusunda taviz vermesin,bırakın kırılan kırılsın,darılan darılsın...