- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
Bende bebege birinin ismini koymam. Bu bir prensip meselesi. Ne alaka anlamiyorum,
Ninesinin, dedesinin, birilerinin ismini istiyolar ve bu türkiyenin hertarafinda önemli bir sorun.
Bendede istediler, acik bir sekilde hayir ismi hazir dedim.
Canım olabilir öyle anmak istemiş olabilir oğlunu torunununda intihar da etmiş olsa onu yaşıyor diye bilmek öyle avunmak istemiş olabilir empati yapabilirsiniz. Ama illa koyun demiyorum sadece sert çıkmayın. Allah kimsenin başına vermesin çok zor canım. Benim teyzem 14 yaşında oğlunu kaybetti annem kardeşime hamileyken yani kaybetmiş ben 4 yaşındaymışım da anlatılanlardan biliyordum çekirdek yerken boğazına kaçıyor kurtaramıyorlar. İlk gelinin kızı oldu erkek olsa koyarlar mıydı bilmem ama ikinci oğlu evlendi Almanya'ya gitti eşi oralıydı zaten erkek çocukları olacağını duyunca ölen ağabeyinin ismini koyacaklarını söylediler üstelik kız teklif etmiş koyalım diye çok sevindiler duygulandılar ama hiç o çocuğu çağrıştırmadı ailede zaten yılda bir iki kez gelebiliyorlar her torununa çok iyidirler yağdırırlar ama ona bir başka uzakta da olduğu için. Ama öyle kötüyü hatırlama hatırlatma olmadı her çocuğun karakteri farklıdır sevindirmekte güzeldir ama siz bilirsiniz çocuk sizin güzel bir dille anlatırsınız istemiyorsanız.
Ben hatırlayamadım konu sahibi eski üye mi :44:
Nickini degistirmisin ama seni tanidim
Iyi denemeydi diyebilirim neyse
Senlede ugrasilmaz arkadasim ne emmeye ne gommeye geliyosun
Eğer doğru tahmin ediyorsam "justtmarried"adlı arkadaş.
Onun da kaynı yakın zaman da intihar etmişti.
Allah rahmet eylesin.
Eğer doğru tahmin ediyorsam "justtmarried"adlı arkadaş.
Onun da kaynı yakın zaman da intihar etmişti.
Allah rahmet eylesin.
Ekleme; arkasından o kadar konuştuktan sonra sanırım bu ismi koymak terbiyesizlik olur o yüzden söylediklerinizin arkasında olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?