Kayınvalidem problemi

sorunnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
113
172
33
40
arkadasımın uyelığı olmadıgı için onun sorunuyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadasım 5 senedır evlı ve çocugu var sorun şu ki kayınvalidesi arkadasıma bır huzur vermıyor
Düğünde takılan altınlar arkadasımın aılesınde kaldı ve kredıyle bırazda arkadasımın aılesının destegıyle ev alındı tapu damatta bunu sorun eden yok
Nezaman misafirim gelse kv hop evde dıyor kız
Henuz ikinci cocuk ıstemıyorlar ama kv baskı yapıyormus
Kadına bısey dese arkadasım kadın terbıyesız deyıp ayılıp bayılıyormus ayrıca kayınbabaylada arayı bozuyormus
Kocasının tutumuna gelınce evet sen haklısın dıyor ama aılesınede bısey demıyormus hatta tartısma anında sktır ol gıbı bı ıfade kullanmıs cocugu vermem sen cıkıp gıdersın demıs
Kızım aılesının olaylardan haberı yok kızı mutlu sanıyorlar ama bılseler kızada cocuguda sahıp cıkarlar ama ailesini üzmeden sorunu halletmek ıstıyor
Arkadasım kv yuzunden ayrılmak ıstemıyor ama artık kadınada bı dur demek ıstıyor sızce nasıl davranmalı aılesıne soylemelımı eşini nasıl ikna etmeli

Son düzenleme:
susmasın. madem bu raddeye gelmiş ayılsın bayılsın teklerken halletsin işini. böyle insana saygı göstermeye gerek yok. bunu demek yanlış ama yazıcam. tek kaldıklarında asla alttan almasın çekinsin biraz kv

Istedigi kadar ayilsin bayilsin
Kötüye bisey olmaz
Eside kadina siktir ol diyecegine kendisi siktir olup gitsin
Hem kizin babasinin aldigi evde oturuyor hemde artistlil yapiyor terbiyesiz
Valla ailesinden cekinuyorsa damat ozaman ailesine söylemeli biraz korkutsun gözünü.

Adam s*ktir ol diyor
Ama kadın kayınvalide yüzünden boşanmak istemiyor.

Harikaymış, bana da verin bu kafadan
Her şey daha kolay olur.

Aslında sorun eşinin tavır alamaması farkındayım işte cocugu var ve eşiyle normalde ıyı anlaşıyorlar kadının güdümünde olduğu an kocası değişiyor işte
Nasıl tavır alcak eşine nasıl anlatacak annesını uyarması gerektiğini

Aslında sorun eşinin tavır alamaması farkındayım işte cocugu var ve eşiyle normalde ıyı anlaşıyorlar kadının güdümünde olduğu an kocası değişiyor işte
Nasıl tavır alcak eşine nasıl anlatacak annesını uyarması gerektiğini
E tavrını koyacak elbette.
Ne yapacak adam sürekli kadını ezecek mi böyle küfür mü edecek?

Ben affetmezdim o küfürü, ama kendi affedebilir.
Diyecek ki, bir daha böyle bir şey olmayacak.
Olursa, çocukları da alır giderim.

İş kocada biter, annesine karışma benim hayatıma derse karışamaz.Eş biraz ana kuzusu galiba , bu gidişle çok karışır, mesafe koyun çok görūşmeyin derim ben.

Kavga etsin KV ile nie altta kalıyor eşi de bu yüzden sorun çıkarırsa çıksın ailesinin yanina gitsin. Köle değil ya herşeye sus otur yazık yahu

Sanırım eşinin artık sağlam bır derse ıhtıyacı var dımı kız restını ceksın dıyorsunuz

Biraz iki yuzluluk yapacak baska caresi yok. Kocasinin oldugu yerde melek olmadigi yerde seytan olacak. Ayni kayinvalide gibi. Ayrica ne demek ya arkadas yokken eve misafir almak? Ayni evde mi yasiyorlar? Yasamiyorsa onun evinin anahtarinin kadinda ne isi var? Ayni evde yasiyorlarsa da kendi odasinin anahtari yok mu? Ayrica koca da kendince orta yol bulmus ne o oyle sen haklisin ama bir sey diyemem tavirlari. Hakli buluyorsa pasalar gibi hakli benim karim diyecek, lafla peynir gemisi yurumuyor. Ha yok bakti kocadan hayir yok, ceksin gitsin. Ayrica mahkeme ekstrem bi durum olmadikca cocugu anneye verir, baba istedigi kadar gostermem desin. Ha adam da sktr git dediyse ya o lafin altinda kalmasin ya da bundan sonra bu tarz laflarin altinda kalmaya hazir olsun. Bu ne arkadas ya.. Sinirlendim bi an.

Kayınvalide ile aynı yerde mi oturuyolar hemen damlıyo ?

Altınların akıbeti nedir ? Satıldı mı duruyo mu ?

Eşi madem sen haklısın diyo s...ol git neden diyo ? Adamda anası gibi dengesiz mi ?

O lafı yedirsin o adama ister eve almasın ister evde yanında durmasın

Kvye gelince açmasın efendim kapıyı bukadar basit meraba nasılsından gitmesin öteye muhabbet

Altınlarla ev alındı hayır ayrı evde yaşıyorlar ama evin anahtarı kayınvalıdedeymıs aynı mahallede olunca kadın süreklı kızda bı mısafır bıle agırlayamıyorum dıyor adam kzıın yanında haklısın dıyor ama kız tepkı gosterip iş kavgaya dondugunde adam boyut degıstırıyor
Anahtarını al dedım nasıl alayım ne dıyeyım bı kavga daha cıkar dedı içerde unuttum numarası yap çilingirle değiştir dedım yıne verır abla dıyo kocası akıllanmalı

Valla adam akillanmazsa ona da vermesin o zaman anahtar. Hele de ev hanimiysa ya da esinden once giriyorsa ise. Ayrica bi kilit alip degistirebilir de is uc tane vidaya bakiyor. En kotu anahtar kirsin kilidin icinde. Ya da kocasiyla oturup adam gibi konusacak, annesinin oglunun evlendiginin farkina varmasini saglayacak, baska bir hayatlarinin oldugunun onun sinirlarinin icerisinde olmadiklarinin anlamasini saglatacak... Yoksa is zor. İster ayni mahalle olsun ister ayni apartman, bence anahtarin kayinvalide durmasi icin herhangi bi sebep yok. Benim kayinvalidem baska sehirde, iki sene once anahtarimizi kaybettik diye dusunup anahtarsiz kaldik endisesiyle yedek anahtarlik yaptik kayinvalideme biraktik. Cok da memnun oldugum bi durum degil ama ayri sehirlerdeyiz, kadinin bulundugum sehre geldigi ettigi de yok. O yuzden umursamiyorum. Ama ayni sehirde olsak ve kayinvalidem de onunki gibi olsa hayatta vermezdim. Gerekiyorsa kocama anahtar vermez, ona da vermemis olurdum.

Eşi son tartışma anında küfür ediyor ve işler bu noktada kırılıyor zaten kız eşinin tavrının sonucunda artık bıseylerın bıttıgını soyluyor ama işte bu adama ne yapmalı etmelıde akıllanıp ailesının degerını bılmelı

Back
X