Kayinvalidem sinir ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yasemin8134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
20
8
3
35
Bebegım 5 aylık ban diyorki ilerde burdan gitmek istemez ağlar bırakırsın bende hayır dedim hem 3.kat hem 2 görümcem sevmeyi bilmiyor hep uyarıyorum tutmayı bilmiyor falan güvenmiyorum 17 yaşında görümcem topuklu ayakkabıyla bebegı tutmak istiyor balkona çıkarıp baktiriyor ona diyorum bırakmam bırakırsın bu tane daha yaparsın ayy allahim çocuk emanet edilmez ben gibi bakmazlar sizce nasıl vazgeciririm bu düşünceden ilk torun bide off

Çok takilmamaya calisin ama sınırlarınızı koruyun. Annesi sizsiniz. Şimdi buraya ne olacak babaannesi halası diyenler gelir ama herkesin haddini bilmesi taraftariyim ben. ne konular okuduk burada kv sinin emzirmeye çalıştığı bebekler ciddi ciddi bana ver bu çocuğu diyen kv ler ya da bu benim çocuğum diye iddia edenler. Siz de abartıp takılmayın ama onların da abartmasina izin vermeyin.

Bırakırsın bir tane daha mı yaparsın diyor? =)) "Tabi ki lafı mı olur, hatta isteyen başkaları da varsa siz siparişleri toplayın, ben hepsine doğururum birer tane," deseydiniz. Böyle şeyleri ciddiye almanız da komik ama ya. Tam tersi dalga geçin, en etkili yöntem bu. Görümceye gelince, topuklu ayakkabıyla bebek tutulmaz diye bir şey yok, o kısmı biraz abartmışsınız ama açık pencereye, balkon kenarına yaklaştırıyorsa, öyle birinin saçını başını yolma potansiyelim yüksek, o siniri anlıyorum. Kısaca vazgeçirmeye değil, ciddiye almamaya odaklanın. Çocuğunuzu zorla kucağınızdan çekip alacak, sizi de kapı dışarı edecek halleri yok.

Aynı şeyleri herkes yaşıyor yüzlerine he he zaman gösterir de içinden çok beklersiniz de bizimkilerde sözde torun biraz büyüyünce bize vermeyeceklerdi okula onların orada gidecekti sizde haftasonu görmeye gelirsiniz diyorlardı şimdi 6 yaşında ben göndersem onlar istemez ama senin gibi çok sinirlenir eşime kükrerdim keşke o kadar kendimi yemeseymişim şimdide seneye ilkokula başlayınca dedesi servisini yapacakmış hergün okula götürüp getirirmiş bazen onlara gidermiş he he deyip geçiyorum hiç sallamıyorum kp hergün 45 dk yoldan gelecek torunu alıp 20 dakika ötemdeki okula götürecek bende inandım çok konuşanlara inanma icraata gelince herşey fosss

Çok takilmamaya calisin ama sınırlarınızı koruyun. Annesi sizsiniz. Şimdi buraya ne olacak babaannesi halası diyenler gelir ama herkesin haddini bilmesi taraftariyim ben. ne konular okuduk burada kv sinin emzirmeye çalıştığı bebekler ciddi ciddi bana ver bu çocuğu diyen kv ler ya da bu benim çocuğum diye iddia edenler. Siz de abartıp takılmayın ama onların da abartmasina izin vermeyin.
Nasıl? Gerçekten var mı bu kadar patolojik tipler? Allahım tez yazılacak tipler! Emzirmek ve çocuk istemek de ne? Nasıl bir seconder kazanımlar...

Takılmayın her kv söylüyor bunları. Benimki de demişti yaşını doldursun bunu ben alrım siz 2. yi yaparsınız diye bırakın almayı senede bir anca görüyor bazı kötü şeyler yaşadık

Çok büyütmeyin bence, başında durun, küçük görümceyi eğitin, devam ederse hafifçe azarlayın ama siz ailesine tepki verdikçe sizi kızdırmak için söylerler bu şekilde.

Takılmayın her kv söylüyor bunları. Benimki de demişti yaşını doldursun bunu ben alrım siz 2. yi yaparsınız diye bırakın almayı senede bir anca görüyor bazı kötü şeyler yaşadık
Oooohh iyi olmus. Benimki nin hazin sonu 3 ay sonra aynısı başına gelcek 😁

Bebegım 5 aylık ban diyorki ilerde burdan gitmek istemez ağlar bırakırsın bende hayır dedim hem 3.kat hem 2 görümcem sevmeyi bilmiyor hep uyarıyorum tutmayı bilmiyor falan güvenmiyorum 17 yaşında görümcem topuklu ayakkabıyla bebegı tutmak istiyor balkona çıkarıp baktiriyor ona diyorum bırakmam bırakırsın bu tane daha yaparsın ayy allahim çocuk emanet edilmez ben gibi bakmazlar sizce nasıl vazgeciririm bu düşünceden ilk torun bide off

şimdi öyle der
büyüdükçe alsada gitse çocuğuda kafamı dinlesem diye gözünüze bakar
Tecrübeyle sabitir

Bu kv hep mi olur benimkide 5 6 aylıkken sütten kesip geceleri ona vericekmisim ki baksın biz uyuyalım diye 😒 oldu doğar doğmaz kucaklarına verelim

Her kayınvalide bunu söylüyor Canım. benim kız kardeşime de söylüyordu O da hayır Ben çocuğumu bırakmam ben nereye çocuğum oraya diyordu Sen de Aynen bunu söyle geç 😊

Çocuk büyüyünce sen bırakmak isteyeceksin o bakmak istemeyecek.

ilk doğduğu zaman benzer şey bana kv demde demişti, ilk torun hevesine gaza gelmişti sanırım
eşim ve kp de vardı yanımızda
ağzının payını vermiştim daha asla öyle birşey diyemedi
sonra sonra sürekli kızım ile konuşurken Allah annenden babandan ayırmasın tarzında dua etmeye başladı
tabii sonra kızım büyüdükçe biz eşimle baş başa kalmayı özledik. 2 yaşına gelince arada babaannesine bırakıp program yaptık sonra o büyüdükçe tatile bile çıktık 2-3 günlüğüne. Almaya gittiğimizde pestilli çıkmış bir şekilde güya kızım ile konuşuyor beniii çok yordunnn, birkaç gün seni görmek istemiyorummmm falan. Bize laf dokunduruyor tabii safız ya anlamiyoruz :KK48: tabii biz gene arada bırakıyoruz falan çok mutlu oluyordu çünkü kızım. Sonra bir kızım daha oldu, aynı şekilde onuda bıraktık büyüdüğü zaman. İkiside oraya gitmek için can atıyordu. Ama artık ikside gitmek, kalmak istemiyorlar orada. Bazen gidin kalın diyorum da, yok bizi akşam almaya gel kalmam diyorlar.
Babaannesi görüntülü ariyor offff genemi babannem ya daha yeni konuşmuştuk diye telefonu bile açmiyor büyüğü :KK70::KK70: tabii kv ciğim bunu asla kendine yediremeyip bu seferde ya beni ya da eşimi ariyor görüntülü çocuklar ile konuşmak için :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X