- Konu Sahibi zeytin8282
-
Cevap veremedim maalesef şok oldum beklemiyordumBoyle durumlarda direk soylemelisiniz , abi yada her ne sekilde hitap ediyorsaniz birisi babamla ilgili dalga gecer gibi kem kum etse agzinin payini veririm ki esimin halasinin damadi yani cocuk yapmiyor musunuz diye nasil sorar hangi samimiyetsizlikle
Babanızın hastanede olmasına gülmesi canınızı çok yakmış, sizi çok iyi anlıyorum. İnsan bunu düşmanına bile yapmaz ama kızının hiçbir suçu yok bu konuda, ona beddua etmek yerine kayınvalidenizi Allah’a havale edinKayınvalidem için söyleyeceğim iki söz var 1.si yuva yıkanın yuvası olmasın 2.si benim için ne diliyorsa kendi kızının başına gelsin
Kızı da aynısını yaptı maalesefBabanızın hastanede olmasına gülmesi canınızı çok yakmış, sizi çok iyi anlıyorum. İnsan bunu düşmanına bile yapmaz ama kızının hiçbir suçu yok bu konuda, ona beddua etmek yerine kayınvalidenizi Allah’a havale edin
Kvnizle ilgili cocugunuzu araya sokmayin bu evliliginiz icinde kotu sonuclar dogurmasinin yani sira cocugunuz icinde kotu secim yapmak zorunda birakilir zamanla ve esinizin akrabalari ile mesefenizi koruyun ki boyle samimiyetsizce davranamasinlar .Babaniza acil sifalar ...Ben şok oldum açıkçası bir şey söyleyemedim babamla dalga geçer gibi konuşunca beklemiyordum hiç çok üzüldüm
3 yıl önce bebeğimi kaybettim hastanedeyim analı kızlı arayıp “hastasın sen ne olduğun belli değil “ deyip kapattılarKızı da aynısını yaptı maalesef
Doğru tabi Allah’a havale ettim aylardır görüşmüyorum ondan böyle bir muamele beklemiyordum açıkçası cevap veremedim şok oldumKvnizle ilgili cocugunuzu araya sokmayin bu evliliginiz icinde kotu sonuclar dogurmasinin yani sira cocugunuz icinde kotu secim yapmak zorunda birakilir zamanla ve esinizin akrabalari ile mesefenizi koruyun ki boyle samimiyetsizce davranamasinlar .Babaniza acil sifalar ...
Üzülerek söylüyorum maalesef böyle bir olay da yaşadım3 yıl önce bebeğimi kaybettim hastanedeyim analı kızlı arayıp “hastasın sen ne olduğun belli değil “ deyip kapattılar
Yani kaynanamdan açıkçası hiçbir şey beklemiyorum Allah’ından bulmasını bekliyorumKvnizle ilgili cocugunuzu araya sokmayin bu evliliginiz icinde kotu sonuclar dogurmasinin yani sira cocugunuz icinde kotu secim yapmak zorunda birakilir zamanla ve esinizin akrabalari ile mesefenizi koruyun ki boyle samimiyetsizce davranamasinlar .Babaniza acil sifalar ...
babaniza acil şifalar dilerim..Arkadaşlar kayınvalidem oğlumla konuşurken oğlum annem seninle görüşmemi istemiyor demiş. Eşime baya şikayet etmiş beni, eşim de böyle bir şey yok demiş. Babam aylardır hasta ameliyat oldu ilaç tedavisi aldı tam 9 ay oldu. Eşimin hiçbir akrabası beni aramadı. Bu olaydan sonra eşimin halasının damadı aradı lakayt bir tavırla babamı sordu çok şükür biz çok iyiyiz şimdi çayımızı içeceğiz dedi sonra ikinci çocuğu istemiyor musunuz dedi. Eşimin halası da yalandan zorla bir geçmiş olsun dedi. Ben mi yazıyorum kızlar çok rahatsız oldum
Evet haklısınız ağrıma gitti annem babam her gün evde ağlıyorlar bu insanlar dalga geçince gücüme gittibabaniza acil şifalar dilerim..
sağlık disinda hicbirseye bu denli onem vermeyin. o bunu demis bu bunu. boşverin. enerjinizi ailenize verin..
Kimsenin sağlığının garantisi yok.. Rabbim sağlıkla imtihan etmesin.. kayınvalidenizin sağlığının garantisi var mı? Bugun babanız hasta (ki Rabbim şifa versin inşallah) yarın kimbilir belki kayınvalideniz.. Allah’a havale edinBeklentim tabiki yok ama dalga geçer gibi konuşması beni üzdü sonuçta babam gerçekten çok zor bir dönem yaşıyor bu konunun dalga geçilecek bir tarafı yok bence
Allah’a havale ettim benim de imtihanım böyle olduKimsenin sağlığının garantisi yok.. Rabbim sağlıkla imtihan etmesin.. kayınvalidenizin sağlığının garantisi var mı? Bugun babanız hasta (ki Rabbim şifa versin inşallah) yarın kimbilir belki kayınvalideniz.. Allah’a havale edin
gücünüze gider tabi ki...Evet haklısınız ağrıma gitti annem babam her gün evde ağlıyorlar bu insanlar dalga geçince gücüme gitti
Allah’a havale ediyorum gerçekten zor bir durum yani benim de imtihanım bu durum oldu annemle babam her gün ağlarken böyle insanların dalga geçmesine çocuğumun huzuru için susmak benim imtihanım oldugücünüze gider tabi ki...
yarin kimin neyle imtihan olacagini kimse bilemez. başkasının acısına hastaligina da sevinilmez..herkesin hayati bi anda tepetaklak olabilir. hayat bu. garanti yok.
bence beddua da etmeyin kimseye.
hepimiz hayatin belirli donemlerinde haksizliga uğruyoruz.Allah’a havale ediyorum gerçekten zor bir durum yani benim de imtihanım bu durum oldu annemle babam her gün ağlarken böyle insanların dalga geçmesine çocuğumun huzuru için susmak benim imtihanım oldu
Siz tam okumamışsınız beklenti filan yok burda kötü muamele var bence konuyu düzgün okuyun laf olsun diye yorum yapmayınUfff hep baskalarindan bi beklenti…mecburda degiller yani. Sende arama bitsin gitsin.
Onunla bunla degil cocugunla ailenle ilgilen. Cocugu niye dolduruyorsun babaaanesine karsi.
Eşimi aradılar ben de telefonu yok. Yani arayıp aramaması açıkça umrumda değil arayıp hasta bir insanla dalga geçmesi ağır bir şey. Evimizde her hareketi ile huzur bırakmayan bir insan zaten ileride çocuğumun kendi tercihi ile görüşmeyeceğini düşünüyorum yaptıklarına şahit oluyor zaten çocuk. Siz merak etmeyin Çocuğuma iyi örnek oluyorum çok şükürKv ve kp arayıp destek olduysa yeter tabi sizde maşallah eşinizin halasının damadının telefonu olduğuna göre önceden tüm sülaleyle sıkı fıkıymışsınız.
Gereksiz bir samimiyet ve onlar için de öyleymiş ki önemseyip arama gereği dıymamışlar. Sizde öyle davranın. Minik çocuğa babaanneyle konuşma diye beynini yıkayacağınıza ona güzel örnek olun.
Babanıza geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?