- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi son mecnun
-
kadında kişilik bozukluğu mu var? bağımlı kişilik bozukluğu
ciddiyim bu kadar abartmasının mantıklı bir açıklamasını bulamadım da..
Aynen oyle torunlari ozledim diye cikar cikar gelir vallagerçi bu defa da gelim aylarca kalma ihtimali var diyeyim, işin zor senin bu kadınla
kalp hastası derken neyi var
eşinin annesine tepkisi nasıl
yani gitmeyelim yada annemde bizle mi gelsin falan diyor[/QUOTE
ıyyyy o huyu da varsa nereye kacsan kurtulamassın ozaman yapıskan yılısık seylerAynen oyle torunlari ozledim diye cikar cikar gelir valla
Esim annesini kirmak istemiyor ama ben gitmeyelim desemde gitmez..
yalniz da degil aslinda butun akrabalari etrafinda ama dedigizm gibi esime cok duskun
Hay maşallah..benimkisi de 7 çocuk var hepsini ipe dizer.. gazabından koru Yarab..
Kimselere diyemiyorum ama bende oyle dusunuyorum bagli degil bagimli olmus artik..kadında kişilik bozukluğu mu var? bağımlı kişilik bozukluğu
ciddiyim bu kadar abartmasının mantıklı bir açıklamasını bulamadım da..
Madem senin ailenle iliskilerinde olay cikariyodu, vicdan yapmana gerek yok. Biraz da o aglasinBenimde annem babam bin km otede.birlikte otururken ben yilda bir kere giderdim ailemin yanina ikincisi sozkonusu olunca olay cikardi..
Bunlari dusununce bas git diyorum. Ama cokmu vicdanliyim enayimiyim cok kiziyorum kendime...
olmalısınızKeske bukadar kati olabilsemm
Ha birde isin bu boyutu var..hep bana hep bana,kendi annesine gitmesin diyen cinsten yani kaynanan.sirf bu davranisina inat uzaklasabildigim kadar uzaga giderdim..senin annende senden uzakta oldugu icin cok agliyordur,birazda o aglasin birsey olmaz.Benimde annem babam bin km otede.birlikte otururken ben yilda bir kere giderdim ailemin yanina ikincisi sozkonusu olunca olay cikardi..
Bunlari dusununce bas git diyorum. Ama cokmu vicdanliyim enayimiyim cok kiziyorum kendime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?