kayinvalidem telefonda agladi..

gerçi bu defa da gelim aylarca kalma ihtimali var diyeyim, işin zor senin bu kadınla

Esim annesini kirmak istemiyor ama ben gitmeyelim desemde gitmez..
yalniz da degil aslinda butun akrabalari etrafinda ama dedigizm gibi esime cok duskun

valla ben şimdiden oğlumun yurtdışında okumasının hatta orda yaşamasının hayallerini kuruyorum, ben oğlumu sevmiyorum o halde, hiç düşkünde değilim
bazı anneler sadece kendini düşünür( çocuklarımı çok seviyorum süsü vererek) bazıları gerçekten çocuklarının mutluluğunu huzurunu bilmem anlatabildim mi

Esim annesini kirmak istemiyor ama ben gitmeyelim desemde gitmez..
yalniz da degil aslinda butun akrabalari etrafinda ama dedigizm gibi esime cok duskun

sonuçta eşin iş geregi il degiştiriyor
kocaman kadın bunu anlamıyor mu anlıyordur
bence il degiştirin

Bi akrabaya gelmezse istifasinu verdiririm demis kadin psikolojisinden supheliyim

Anne olması bencil biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki.
Eğer öyle olmasaydı telefonda oğluna ağlayıp huzursuz etmezdi. Hevesini kursağında bırakmazdı.
Kaldı ki tek oğul açısından yazıyorum. İşin içinde bir de oğlunun ailesi ve onların huzuru mevcut.

Annem benimle telefonda böyle ağlayarak konuşsa gözüme uyku girmez soluğu yanında alırım. Ne eşimin annesi ne de benim annem böyle durumlara girmezler. Onlar çocuklarını sevmiyor mu yani? Tam tersi her şeyi yaparlar.

Kesinlikle planınızdan taviz vermeyin. Aile de sizin evlilik de sizin. İnsan her duruma alışıyor merak etmeyin. Çok özlediğinde gelir bir süre kalır.

Ben boyle kadinlardan nefret ediyorum benim kaynanamda hergun gidelim istiyo ben ailemin yanina hergunmu gidiyorum iki gun gittim die laf etti uzak otur bence

Benimde annem babam bin km otede.birlikte otururken ben yilda bir kere giderdim ailemin yanina ikincisi sozkonusu olunca olay cikardi..

Bunlari dusununce bas git diyorum. Ama cokmu vicdanliyim enayimiyim cok kiziyorum kendime...
Madem senin ailenle iliskilerinde olay cikariyodu, vicdan yapmana gerek yok. Biraz da o aglasin

Benimde annem babam bin km otede.birlikte otururken ben yilda bir kere giderdim ailemin yanina ikincisi sozkonusu olunca olay cikardi..

Bunlari dusununce bas git diyorum. Ama cokmu vicdanliyim enayimiyim cok kiziyorum kendime...
Ha birde isin bu boyutu var..hep bana hep bana,kendi annesine gitmesin diyen cinsten yani kaynanan.sirf bu davranisina inat uzaklasabildigim kadar uzaga giderdim..senin annende senden uzakta oldugu icin cok agliyordur,birazda o aglasin birsey olmaz.

olmez merak etme. insanlar kendi hayatlarini, tercihlerini, secimlerini, nerede hayatlarina devam edeceklerine kendileri karar verir. kim olursa olsun bir baskasinin bunu yonlendirmeye, baski yapmaya, duygu somurtusuyle degistirmeye hakki yok. esinin bu duruma tepkisi cok onemli. kaynanalar istedigini yapabilir, esin durusu saglamsa, o evlilik de saglam olarak ilerlemeye devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…