kayinvalidem torun sevgisini savasa cevirdi

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
bilgisayarim bozuldu eski bilgisayarimda yurt disindan geldigi icin bazi harfler yok kusura bakmayin

bebegim oldu az cok biliyorsunuz ama sorun su ki hamileligimi burnumdan getirip beni dislayan kadin simdi cok duskun ama bu benim sinirimi bozuyor mesela emanet ediyoruz saatlerce benim oglumu bana anlatiyor esime ben daha iyi bakiyorum imalari yapiyor hadi oglum sen bize gel demeler buyusun bana kacip kacip gelecek demeler zaten emziremedim bebegimi aramizda ki emzirme bagi yokmus gibi uzuluyorum
araya mesafe koyuyorum normele donuyor kvalidem ama iyi davranayim birden degisiyor sanki ileride oglumu bana dusman edecekmis gibi geliyor
ben mesela tv izlemesin de oyuncakla oysin diorum oda kacar bizde izler diyor yariyor beni ise girmeyi dusunuyorum ama bu kadinin tavri olduruyor beni

Genelde her annane,babannede olur öyle bize kaç gel demeler.
Benim babannemde yapıyordu ama ne ben ne de kardeşim annemize düşman olmadık.

Seni anliyorum canim bu cinsler boyle bosver benim ki de ayni takma kafana ayni seyleri soyluyo hatta hamileyken ben bakicam benim torunum sana dusmez diyodu ve baska sehirde kendisi o korkuyla kavga etmistim annelik iste cidden alabilicekmis gibi korkmustum sende de simdi bende ki korku var gececek merak etme.

Oglum 19 aylik bazen verin bakayim diyo da canim gidiyo valla esimi kandirir almaya kalkar mi diye yolarim onu o olur

Cahilligine ver hemen hemen hepsi öyle bu babanelerin duyma bazı şeyleri ne yaparsa yapsin annesinden asla sogutamaz hiccc tasalanma

Babaannesi elbette sevecek biraz fazla sahiplenmissiniz ama kesinlikle yadırgamıyorum bende öyle sahiplendim çünkü lohusalıktan belki zamanla geçti belki sizin durumlar daha farklı olabilir ilişkiler acısından diyorum

Genelde her annane,babannede olur öyle bize kaç gel demeler.
Benim babannemde yapıyordu ama ne ben ne de kardeşim annemize düşman olmadık.
ben anneme dusman olmusum annem anlatir cikolata isterdin onun yerine meyva alirdim saglikli diye gel kizim ben sana cikolata alayim derdi sende benden cok uzaklasirdin diye anlatir bu durumdan korkuyorum

Oglum 19 aylik bazen verin bakayim diyo da canim gidiyo valla esimi kandirir almaya kalkar mi diye yolarim onu o olur
bende eger caliscak olursam en bastan konuscam sen babaannesin yerini bil benim dediklerim haricinde bir sey yapilirsa hissedersem isten dahi cikarim diycem

Birşey olmaz, her çocuk anneyi tanır. Sizde zamanla kayınvalideden kaçak dövüşmeyi öğrenip gerekli dönüşleri yaparsınız,olur ,biter. Cidden yaptıkları normal. O onun torunu. Anne dış kapının mandalı:) İmkanınız varsa ilk 2-3 yıl bebeği bakıp, sonra da kreşle işe başlayın.

ama boyle gozume dusman gibi bakarak konusuyor bi yere gitcez diyorum oglumu bana birak deyip duruyor

o senin bebeğin elinden alamaz merak etme bebeğin büyüğünce aranızdaki bağı daha iyi hissedeceksin.

bir bebek için kimse annesinin yerini alamaz kokusundan bile ayırır

benim oğlum öyle kim olursa olsun kim ne rüşvet verirse versin acık şımarsa da bensiz

yapamaz annem diye gelir hemencecik.

Birşey olmaz, her çocuk anneyi tanır. Sizde zamanla kayınvalideden kaçak dövüşmeyi öğrenip gerekli dönüşleri yaparsınız,olur ,biter. Cidden yaptıkları normal. O onun torunu. Anne dış kapının mandalı:) İmkanınız varsa ilk 2-3 yıl bebeği bakıp, sonra da kreşle işe başlayın.
ah ahh bende oyle istiyorum aama hayat cok pahali

o senin bebeğin elinden alamaz merak etme bebeğin büyüğünce aranızdaki bağı daha iyi hissedeceksin.

bir bebek için kimse annesinin yerini alamaz kokusundan bile ayırır

benim oğlum öyle kim olursa olsun kim ne rüşvet verirse versin acık şımarsa da bensiz

yapamaz annem diye gelir hemencecik.
varmi erkek buyuturken bana verebileceginiz tuyolar

varmi erkek buyuturken bana verebileceginiz tuyolar

Bilmem ki kız erkek fark eder mi
sanki erkek çocukları daha bir anacı oluyor bizimki öyle önce ben sonra babası
öyle tüyo verecek kadar da bir tecrübem yok içimden geldiği gibi davranıyorum
zaten daha küçük 2,5 yaşında merhametli vicdanlı olmasına çalışıyorum
hayvan sevgisi filan aşılamaya çalışıyorum hayvanları görünce bayılıyor
bu tür şeyler

İyi de benim babaannem de bana böyle diyordu. 9-10 yaşındayken bile diyordu ama kaçı gitmiyordum yani. :) Bu çok klasik bir söz ki kaçıp gelecek falan demeler. Klasik babaanne-anneanne sevmeleri.

Bilmem ki kız erkek fark eder mi
sanki erkek çocukları daha bir anacı oluyor bizimki öyle önce ben sonra babası
öyle tüyo verecek kadar da bir tecrübem yok içimden geldiği gibi davranıyorum
zaten daha küçük 2,5 yaşında merhametli vicdanlı olmasına çalışıyorum
hayvan sevgisi filan aşılamaya çalışıyorum hayvanları görünce bayılıyor
bu tür şeyler
acikcasi ahlakli bir erkek yetisitrmek istiyorum ne fazla anneci olmasin kendi karar versin istiyorum son haberlerden sonra kesinlikle bu ulkenin ahlakli insanlara ihtiyaci var

Her annane babannede olacak bişey bu bizdede var bakarım ben kızıma diyolar bende alın bi gece bakın rahat uyuyayım diyorum :) ama kızım kalır mı bilemem zorla da bırakılmaz. Şımartmak bizimkilerde de var merak etme 9 aylık kızım şimdiden bi ağlıyo istediğini yaptırmak için sorma :) bakmıyorum o zaman alışmasın diye ama nineler dedeler çocuktur olur yapacak diyolar. Eşime her fırsatta o bizim kızımız terbiyesi bize ait diyorum ve özellikle eşimin yanında kendi ailemi uyarıyorum ki onun ailesini uyarmasını rahatça isteyebileyim :)

Yahu ne olacak alir mi hic yok artik zaten bir muddet sonra yorgunluk tavan yapinca azcik alsada dinlensem takilsam dersin ben ikinciye hamile kalinca gozum kapida kaldi simdide ne gelen var ne giden yani merak etme ihale hep sana kalacak zaten

X