Kayınvalidem ve ben

Sonunda dava da açıldı işte ve ben ne yapacağımı bilemez haldeyim korkuyorum :(

ya yediremiyorum kendime bunlar benim başıma nasıl geldi diyorum korkuyorum hiç korkmadığım kadar çok korkuyorum dul kalmaktan çok korkuyorum ben:43: :43: :43: :43:

Allahım sana kolaylıklar versin . cnım benim yaa severek ayrıldınız bundan acısı var mı?? bu kadar kararlı olduğuna göre vardır bir bildiğin korkma sakın öyle dul kalmaktan filan hayat bir şekilde devam eder hangi acılar geçmiyor hangi yaralar kapanmıyor yalnız sana bir osur sorucam bu davaları blöf olarak açmadın değil mi yalvarır yakarır sana döner diye??

evet ya ben çok seviyorum onuuu ama blöf olsun diyede açmadım çünkü geleceğimizi olmadığına eminim artık adam 6 ay aramadı ya bikaç kere konuşalım faln dedi ama oda telefonda ama çok zorlanıyorum dava günü ben ne yapıcam diyorum

Bide dul kalmak çok korkutuyor beni okumuyorum çalışmıyorum ne yapcam bennnnn

evet ya ben çok seviyorum onuuu ama blöf olsun diyede açmadım çünkü geleceğimizi olmadığına eminim artık adam 6 ay aramadı ya bikaç kere konuşalım faln dedi ama oda telefonda ama çok zorlanıyorum dava günü ben ne yapıcam diyorum

Bide dul kalmak çok korkutuyor beni okumuyorum çalışmıyorum ne yapcam bennnnn

Allah sana yardım etsin canım benim ama bence böyle bir adam için DEĞMEZ kendi yoluna bak hayatta dul olmaktan daha kötü şeyler var:(
bende çok yaşadım o kaynana olayını halaa da küsüz ama benim kocam benim yanımda oldu bu nedenle çok takmıyorum...

Bende wool e katılıyorumm..

Bende yaşadımm..

DuL olmak seni korkutmuyor aaklarının üzerinde duramıcan korkusu seni korkutan..
Geçer hepsii daha başındasın..

Bende şuan kaynanamla konuşmuyorum görüşmüyorum eşim yanımda benle..
Böleside iyi değil emin ol..

Ben hiç böyle olsun istemedim ama mecbur bırakıldım çarem ya boşanmaktı ya buydu..
Eşim yanımda olduğundan böylesi oldu..
ama hepsi kücüğünden büyüğüne bana cephe aldı görsem bile gözleriyle yiyolar benii..
Nasıl bir nefret kindir anlayamadımm..
huzursuzluğu çıkaran kendilerii birde haklılar..
Ama yokkkk bizde boşansak oğulları onların olsa en güzeli olucaktı istedikleri..
yuvamızı yıkmadık kötü olduk..

Herşeyde bir hayır vardır..
Bizler için böylesi senin içinde öylesi hayırlı olanmışş..
Kısmetin kaderin önüne geçilmezmiş
Veee şunuda üstüne basa basa söylüyorum tek suçlu Eşlerrrr...
Başkada kimse değil ortayı bulamayan, idare edemeyen, karısını ezdiren tek suçlu kocalar..

bence doğru karar vermişsin. kararından hiç şüphe etme.
bu adam değişmez. evli kalsaydın daha büyük acılar ve sıkıntılar çekerdin.
onsuz yaşayabilirsin merak etme. daha gençsin hayat devam edecek.
ölüme bile dayanıyoruz da yaşamaya devam ediyoruz şu hayatta.
kolay olmadığından eminim. ama acını çekeceksin ve bitecek.
kendini meşgul edecek birşeyler bul yalnız kalmamaya çalış.
dışarda zaman geçir. mümkünse işe gir. en iyisi yeni bir ortama ve düzene girmektir sanırım.

Allah sana yardım etsin canım benim ama bence böyle bir adam için DEĞMEZ kendi yoluna bak hayatta dul olmaktan daha kötü şeyler var:(
bende çok yaşadım o kaynana olayını halaa da küsüz ama benim kocam benim yanımda oldu bu nedenle çok takmıyorum...

amin allah razı olsun korkularım daha iyi durumda şu an eskisi kadar aldırmamaya calışıyorum.

Bende wool e katılıyorumm..

Bende yaşadımm..

DuL olmak seni korkutmuyor aaklarının üzerinde duramıcan korkusu seni korkutan..
Geçer hepsii daha başındasın..

Bende şuan kaynanamla konuşmuyorum görüşmüyorum eşim yanımda benle..
Böleside iyi değil emin ol..

Ben hiç böyle olsun istemedim ama mecbur bırakıldım çarem ya boşanmaktı ya buydu..
Eşim yanımda olduğundan böylesi oldu..
ama hepsi kücüğünden büyüğüne bana cephe aldı görsem bile gözleriyle yiyolar benii..
Nasıl bir nefret kindir anlayamadımm..
huzursuzluğu çıkaran kendilerii birde haklılar..
Ama yokkkk bizde boşansak oğulları onların olsa en güzeli olucaktı istedikleri..
yuvamızı yıkmadık kötü olduk..

Herşeyde bir hayır vardır..
Bizler için böylesi senin içinde öylesi hayırlı olanmışş..
Kısmetin kaderin önüne geçilmezmiş
Veee şunuda üstüne basa basa söylüyorum tek suçlu Eşlerrrr...,
Başkada kimse değil ortayı bulamayan, idare edemeyen, karısını ezdiren tek suçlu kocalar..
evet cok haklısın aslında tekrar baba evine dönmek ve çalışmıyor olmak beni rahatsız etti. Eşim yanımda olsaydı asla boşanmayı düşünmezdim son çare buydu belki annesinin isteği oldu ama şimdilik... neler yaşayacağını biliyorum

bence doğru karar vermişsin. kararından hiç şüphe etme.
bu adam değişmez. evli kalsaydın daha büyük acılar ve sıkıntılar çekerdin.
onsuz yaşayabilirsin merak etme. daha gençsin hayat devam edecek.
ölüme bile dayanıyoruz da yaşamaya devam ediyoruz şu hayatta.
kolay olmadığından eminim. ama acını çekeceksin ve bitecek.
kendini meşgul edecek birşeyler bul yalnız kalmamaya çalış.
dışarda zaman geçir. mümkünse işe gir. en iyisi yeni bir ortama ve düzene girmektir sanırım.
tamda bu söylediklerini kendi kendime tekrarlayarak attım bazı sıkntıları zaman herşeyin ilacıymış gercekten arada geliyorlar tabi ki ama eskisi kadar sıkmıyorum kendimi

boşandığı için ölen birini duymadım bugüne kadar ama şendul çooook var değil mi canım :)
acı denen şeyle nasıl baş edeceksin biliyormusun : çekerek
çektikçe azalacak... azalacak... azalacak... bitecek.
başağrısı gibi.. yada adet sancısı gibi ..
sadece sabır

boşandığı için ölen birini duymadım bugüne kadar ama şendul çooook var değil mi canım :)
acı denen şeyle nasıl baş edeceksin biliyormusun : çekerek
çektikçe azalacak... azalacak... azalacak... bitecek.
başağrısı gibi.. yada adet sancısı gibi ..
sadece sabır
:1: güldürdün valla beni şen dul olcam ben heee :1: benzetmede süper ama adet sancım öldürür beni ama gecincede yeniden doğmuş gibi olurum sabrımın sonunda inşallah bu konuda da öyle olacak sizden tek isteğim bu mesajımı gören herkes lütfen bana dua etmeden gecmesin cok ihtiyacım var buna

ben neden korkuyorum ya bu mahkemeden sanki karşılaşınca kalcam öyle hic bişey konuşamıycam gibi geliyor. Bide kızlar orada ki prosedürü ben bilmiyorum pek bana soru sorarlar mı yoksa dilekceylemi hareket edecekler biliyor musunuz ???

ee ne kaldı mahkemeye şurada ne zormuş yaa merak ettiğim mahkeme nasıl olacak heyecandan ölür müyüm acaba

Ne kadar garip bir zamanlar burada derdimi anlatırken cıkış yolu ararken bu duruma gelmek ve sonunda cıkış yolu bulamadığımı burada itiraf edip yüzleşmek...

eğer çekişmeli boşanacaksanız hakim sorar, ne oldu anlat bakalım diye. anlaşacaksanız boşanmak istiyor musunuz, nafaka tazminat talebiniz var mı o kadar sorar.

eğer çekişmeli boşanacaksanız hakim sorar, ne oldu anlat bakalım diye. anlaşacaksanız boşanmak istiyor musunuz, nafaka tazminat talebiniz var mı o kadar sorar.

evet çekişmeli olacak hatta biz bir hayli çekişeceğiz sanırım :)
ya iftira atılır da bu kadar da hayali olmaz ki en azından olan bir olaydan falan esinlen yazık çok yazık Allah bana ve bu durumda olan herkese yardım etsin. İnsanın zoruna gidiyor bazen eşim dediğin insanın ne denli küçülebildiğini görünce çoğu zamanda kendine kızıyorsun...

Back
X