• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalıdem ve dengesız tavırları

hilaal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
134
1
118
kızlar merhaba,
sorun kayınvalıdem aslında suana kadar yaptıkları 3 senelik evlıyım ilk baslarda annem gıbı dıyordum ama ne olduysa bıranda degıstı..ıcımde bırıke bırıke suan patlama modundayım cunku hıc bırıne cevap dahı vermedım esıme hep laf sokasım gelyor garıbım onunda sucu neyse mesela bastan aklımda kalanları bahsedeyım..
gecen yaz ızmırdeydık esımın dayısı cocuk yapmıyormusunuz dedı esımde daha vaktı var demesıne kalmadan onca kalabalıgın ıcınde abı onlar tedavı goruyorlar dedı tabı esım hemen ne dıyorsun dıye tepkısını koydu
bundan 5 ay once ıkızlerıme hamıleydım kı tedavıyle olmadı belırteyım erken dogumla kaybettım cocugumun bırı vefat etmıs dıgerı kuvezdeydı eve geldim aglıyorum bana soyledıgı aglama kocanı kendınden sogutursun ve her fırsatta olmadıgı halde asılamamı tup bebek mı sureklı sordu her defasında hayır dememıze ragmen olur olmadık yerde yok senın rahmın tasımadı demesı
dogum sonrası eve geldım daha geldıgımız ılk aksam ben eve gıdıcem dıye tutturması hiç demedi yanı ben cocukların yanında kalıyımda destek olayım dogum parasını naptınız dahı sormadılar
esım ıssızdı kendıne pazara cıkıcaktı bende onunla bırlıkte gttım elmde olan parayla evıme bıseyler alırım dıyordum neyse allah ıcın dedı sen alma ben alcam neyse aldık posetlerle eve geldık esıme dıcekmısım kı bana annen alısverıs yaptı ama ben cok rahatsız oldum lutfen ıs bul dıcekmısım.. o aksam eve gıdecekken buzlugunda ki etlerden secıp 2 parca bıftek 8 tane köfte verdı ve ben aptallıgıma doymayayım kı yok sagolun demedım
bır dıgerı alt komsularyla kavga etmısler bana sakın esıne bahsetme dıyıp durdu tamam anne olur mu annesısın sen daha ıyı tanıyorsun anlatmam dedım neyse 2 gun sakladım esım bı aksam eve geldı senın haberın varms annemlerın basına gelenden evet dememle zılgıt yemem bır oldu neden ondan saklıyorum dıye
bır yere gıtmıstık oldukca kalabalıktı ve ev kucuktu mevlıd bıttıkten sonra anne kalkalım sızde oturuz dedım tamam dedı ev sahıbıne de ayıp olmasın dıye esım beklıyor eve gecıcekmısız dedım annesı yalan soyleme bıze gecıcez dedı dumur oldum :(
ve en son esımı bana kötulmesı her fırsatta anlam veremdım suan acayıp sogukluk var ıcımde esımın yanında kusurlarımı soylmesı yok oran soyle buran boyle ve sureklı kendı sulalesını sydırmaya bakıyor arayayım dıye oof sankı cok ıyı ıfade edemedım ama nolur akıl verın napim tavrım nasıl olsun bı araya gelmek dahı ıstemıyorum allahtan esım yanmda benı sureklı sıkayet edıyormus ornegın dayını aradınız mı hıc esım hayır anne dıyor e hılal sana demıyor mu ara dıye esımde demıs benım dayımdan hılal e ne tabı oglum oyle dımı dıyormus uzun yazdım kusura bakmayım ıcım cok dolu aklıma gelenler bunlar bana sdece akıl verın ne yapayım nasıl davranayım dogru olan ne tum bunlar yasanırken hıc aksı cevap vermedım

Son düzenleme:
canım ya cok iyi niyetli birine benziyorsun bence o eşini dolduruyorsa sende doldur eşini ve muhattap olma kadınla ne hali varsa görsün resmi ol

Yerinde olsam esime herseyi anlatırım hiç birsey saklamam kayınvalden söyleme dese bile herseyİ paylaşırım sen eşinle bir ol kayınvaldene güvenme ondan uzak durmaya caliş belli ki sana kötü kayınvaldelik yapıyor,hersey beklenır işin icinden çıkamasın sonra o yüzden herseyi eşinle paylas o sana ne yapman gerektıgını söyler zaten

göya yardımcı olacak ya esım ıssız dıye buzlugundan et cıkartıyor bıze eve goturelım dıye

anladım canım aslına bakarsan her evlilikte yaşanabilecek problemler yani her kv en az bu kadar patavatsız emin ol...

ama sanırım siz çok içiçesiniz bence mesafeli olmak en iyisi sanırım henüz çocuk yok

bence en iyisi sen bir işe gir hem oyalanırsın hem de maddi anlamda rahatlarsınız...

hemde iş-güç bahanesiyle uzak durursun...

anladım canım aslına bakarsan her evlilikte yaşanabilecek problemler yani her kv en az bu kadar patavatsız emin ol...

ama sanırım siz çok içiçesiniz bence mesafeli olmak en iyisi sanırım henüz çocuk yok

bence en iyisi sen bir işe gir hem oyalanırsın hem de maddi anlamda rahatlarsınız...

hemde iş-güç bahanesiyle uzak durursun...

calısıyordum cocuklarımı kaybettıkten sonra kendımı hıc ıyı hıssetmyordum durduk yere aglyordum suanda kendı aılem destek olmasa bıle esımde cok sukur ıse gırdı rahatız yanı canım halbukı bırbırımıze uzakta oturuyoruz bunlar gorustugumde olan seyler ıcıme attıgım ıcın bırıktı aklımda yazmak yoktu sırf sızler guvendıgım ıcın yazdım ıcım ferahlar dıye:)

Son düzenleme:
Yerinde olsam esime herseyi anlatırım hiç birsey saklamam kayınvalden söyleme dese bile herseyİ paylaşırım sen eşinle bir ol kayınvaldene güvenme ondan uzak durmaya caliş belli ki sana kötü kayınvaldelik yapıyor,hersey beklenır işin icinden çıkamasın sonra o yüzden herseyi eşinle paylas o sana ne yapman gerektıgını söyler zaten

yorumun ıcın tesekkur ederım canım..allahtan esım goruyor her seyi..

calısıyordum cocuklarımı kaybettıkten sonra kendımı hıc ıyı hıssetmyordum durduk yere aglyordum suanda kendı aılem destek olasa bıle esımde cok sukur ıse gırdı rahatız yanı canım halbukı bırbırımıze uzakta oturuyoruz bunlar gorustugumde olan seyler ıcıme attıgım ıcın bırıktı aklımda yazmak yoktu sırf sızler guvendıgım ıcın yazdım ıcım ferahlar dıye:)

çocukların için çok üzüldüm bende ikizlerime hamileyim canım Allah sana sabır ve en kısa zamanda bir evlat versin

hiç içine atma bence seni rahatsız eden ne varsa bunu eşinle paylaş ama şikayet eder gibi değil

kırgınlığını üzüntünü belli eder şekilde..

senin kv nin şikayet huyu var anlaşılan aman evlerden ırak çok tehlikeli olur böyle tipler..

madem uzaksınız fazla yüzgöz olma az git öyle her dakika mevlüttü misafirdi deyip ararsa bahane bul yorgunum hastayım falan de..

göya yardımcı olacak ya esım ıssız dıye buzlugundan et cıkartıyor bıze eve goturelım dıye

Canım bunda bişey yokki,sizinle dolabındaki yiyeceği paylaşmış işte :56:
Ama diğer bahsettiklerinde haklısın baştan sona
Eşine seni kötülemesi,kuurlarını sayması hiç hoş değil
Seni elalemin yanında rezil etmeye çalışması da cabası
Mesafe koy ve o mesafeni ilelebet koru :16:

çocukların için çok üzüldüm bende ikizlerime hamileyim canım Allah sana sabır ve en kısa zamanda bir evlat versin

hiç içine atma bence seni rahatsız eden ne varsa bunu eşinle paylaş ama şikayet eder gibi değil

kırgınlığını üzüntünü belli eder şekilde..

senin kv nin şikayet huyu var anlaşılan aman evlerden ırak çok tehlikeli olur böyle tipler..

madem uzaksınız fazla yüzgöz olma az git öyle her dakika mevlüttü misafirdi deyip ararsa bahane bul yorgunum hastayım falan de..
amın..allah kucagına almayı nasıp etsın ıns yanı ben cevap vermeyeyım mı esımmı soylesın her seyı mumkun olsa hıc gorumeyecegım komsularının mevludu varmıs gelınınde cagır demısler gıderız dedı esım hayır dedı sustu bızde kaldıgında yatak odama bıle pat dıye gırıyordu en son geldıgınde kıtledım diyor ki odanın kapısı nıye kıtlı bende dedım yatak odası oldugu ıcın kıtlı bıse demedı of arkadasım of yanı:)

amın..allah kucagına almayı nasıp etsın ıns yanı ben cevap vermeyeyım mı esımmı soylesın her seyı mumkun olsa hıc gorumeyecegım komsularının mevludu varmıs gelınınde cagır demısler gıderız dedı esım hayır dedı sustu bızde kaldıgında yatak odama bıle pat dıye gırıyordu en son geldıgınde kıtledım diyor ki odanın kapısı nıye kıtlı bende dedım yatak odası oldugu ıcın kıtlı bıse demedı of arkadasım of yanı:)

bu güne kadar canımı sıkan okadar çok şey oldu ki hiç birine cvp vermedim ben

ama eşime durumu mutlaka anlattım lisan-ı münasiple anlat ben yüz göz olmak istemiyorum dedim

zaten evlenirken de eşime ''aradaki dengeyi koru beni kendimi müdafa etmek zorunda bırakma''demiştim

valla bizde işe yaradı...ama benm kv o kadar ölçüsüz bir kadın değildir öyle odama dalmak falan asla..

sen güzel yapmışsın kilitlemişsin keşke sorduğunda da cevap vermeseydin öyle havada kalsaydı sorusu

tavrını koru mesela hep kilitle artık sorunca da duymazdan gel

cvp vermek zorunda değilsin sonuçta ona ne ister kilitlersin ister açarsın açıklama yapmak zorund değilsin

Bi tanede benim başımda vardı melek gibi görünüp şeytan gibi çarpmaya çalışırdı en son kıyamet koptu agızlarının paylarını aldılar.Onlar sağ ben selamet artık böyle ömrünün sonuna kadar çekemezsin.İnsan olana insan gibi davranılır ama laftan anlamıyorsa yapacak bişey yok.Tamam kocalarımızı onlar dogurdular ama bi anne evladının mutluluğunu çomaklamaz.Bende senin gibi sustum sustum saygıdan attım içime cevabını yapıştıramadım en sonunda çok kötü bi şekilde patladım kendi kaşındı ama ve artık görüşmüyorum mutlu son.. :))

Bi tanede benim başımda vardı melek gibi görünüp şeytan gibi çarpmaya çalışırdı en son kıyamet koptu agızlarının paylarını aldılar.Onlar sağ ben selamet artık böyle ömrünün sonuna kadar çekemezsin.İnsan olana insan gibi davranılır ama laftan anlamıyorsa yapacak bişey yok.Tamam kocalarımızı onlar dogurdular ama bi anne evladının mutluluğunu çomaklamaz.Bende senin gibi sustum sustum saygıdan attım içime cevabını yapıştıramadım en sonunda çok kötü bi şekilde patladım kendi kaşındı ama ve artık görüşmüyorum mutlu son.. :))

esımde dıyor gorusmek zorunda degılsın dıye yok dıyorum en son bakalım ben nereye kadar sabredıcem hakkımızda hayırlısı arkadasım..

senin için çook üzüldüm allah yardımcın olsun; benim kayınvaldem daha da beter ama ben baş etmesini öğrendim.Yazık bu zavallı çaresiz fesat insanlara! aslında böyle davranarak hiiiiç bir şey kazanmıyorlar hatta kaybediyorlar farkında değiller.Fazla muhatap olma gözün açık olsun ona karşı ne diyim

senin için çook üzüldüm allah yardımcın olsun; benim kayınvaldem daha da beter ama ben baş etmesini öğrendim.Yazık bu zavallı çaresiz fesat insanlara! aslında böyle davranarak hiiiiç bir şey kazanmıyorlar hatta kaybediyorlar farkında değiller.Fazla muhatap olma gözün açık olsun ona karşı ne diyim

aynen arkadasım ılk zamanlar kızı gıbı davranıyordum kendı annemden ayırt etmıyordum sureklı esıme sıkayet yok gel dıye ısrar etmemısım yok erken yatmısım bos bos seyler esımde ılk sene etkılenıyordu e şımdı bakıyorum o da farkına vardı ama bu sefer ben dengesızlestım yalnız kalınca susuyorum bılmıyorum nasıl olucak o da farkında bende kı degısıklıgın sussam bı turlu susmasam bı turlu

Back
X