- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sert bi tepki verdiğimde duygu sömürüsü yapıyor anında. bu da benim evime yansıyor haliyle. eşim haklı olduğumu bilse dahi o anne her şeye rağmen diyor. elimden geldiğince suya sabuna dokunmadan cevaplar veriyorum ama bir patlama yaşamaktan da korkmuyor değilim.Benimkilerde de var o doktor erkek olabilir dedi ismi 2 sene önce konuldu oğlumun Fırat Yılmaz olacak ama kayınpederim farklı isimler zikrediyor bebeğimin sünnet düğününü bile planlıyorlar doğumu onların yanında yapmamı istiyorlar gebeliğim sıkıntılı oraya gitmemi istiyorlar vs vs sanki benim kendi Annem ailem yok bence bu konuda ailelerin karışması çok saçma Anne ve Babası var o çocuğun karıştırma bence gerekirse biraz sert ol
yalnız beraber yapmak gibi bir derdi yok. yaşadığı şehirden alıp getirecek. ben doğumdayken odasını hazırlayacak. benle birlikte doğuma girecek. ananesinin bir şey yapmaya hakkı olmadığını bunların erkek tarafının görevi olduğunu söylüyor. ayrıca zaten detay veriyorum fazlasıyla. buraya geldiğinde de kendisi alışverişe çıkacak çünkü son ayım olacağı için benim evde olmamı uygun buldu kendisi. evet gerçekten sorun yapmamam lazım...İlk torunsa meraklı olabilir sadece iyiymiş demenizle yetinmeyebilir ne var ki detay verseniz? onu annesi sizsiniz şaka yollu kıskanırım da diyebilir doğduğunda da düşkün olursa sorun mu yapacaksınız. Valla genelde aileler ilgisiz diye konu açılır, siz ilgili diye açıyorsunuz ne güzel işte herşeyini almak yapmak istiyorlar beraber gider seçersiniz onlar alsa ne olacak ki o kadar ihtiyacı olacak ki, sizde alırsınız zaten. Bu kadar sorun yapmayın.
He he de geç.Git kendin ne istiyorsan al.O da heyecan yapıyor demek kiöncelikle merhaba. 14haftalık hamileyim. kayınvalidem bu gebelik konusunda beni çok yoruyor. süreçle ilgili her şeyi merak ediyor. en ufak bir baş ağrısında bile doktora git diye günlerce söylenebiliyor. ısrarla bebeğin erkek olacağını söylüyor. her kontrolden sonra arıyor her detayı istiyor. yani evet herşey yolunda dememle yetinmiyor. şimdiden bebeğimi benden kıskanacağını falan söylüyor şaka yollu. bebeğin herşeyini kendi seçmek ve almak istiyor ananeside alor dediğimde yok herşeyi biz halledeceZ falan diyor. ve daha bir çok şey. tüm bunlar beni çok boğuyor. bilemiyorum hamilelik psikolojisi mi yoksa gerçekten mi abartıyor. oldum olası fazla ve yapmacık ilgiden nefret ederdim zaten hepsi de geldi beni buldu. tüm bunları kilometrelerce öteden telefonda yaşatıyor bana. doğumdan sonra geldiğinde neler olabileceği hakkında fikrim bile yok. yangın var diyip kaçmak geliyor içimden.
ikisi de kötü canım keşke bi ortası olsa normalde belki bu kadar ciddiye almam ama her şeyi fazla fazla hissediyorum şu ara bir de huyunu biliyorum belki de ondan bu kadar rahatsızım. Allah sana da kolaylık versin.ilgisiz olsa hiç sormasa ilgilenmese emın ol insanın daha çok zoruna gidiyor ,
kv ilk hamıle kaldıgımda yatagını ben alacam dedi 4.ayda kız oldugunu ogrendi bana mı guvenıp doguruyorsunuz dedi ,
böylesi insanlarda var konuşturma benı canım yaaa heee hee de geç gitsin ,
o annesinin birtanesi olacak de kapat konuyu , kendini üzme
Niye senle doğuma giriyor? Ya eşin ya annen girsin doğuma. Elini kayınvaliden mi tutacak? Bebeğin babası doğuma girmeli. Çocuğun ilk anlarını görmeli. İstemem derse annen gelsin kesinlikle.yalnız beraber yapmak gibi bir derdi yok. yaşadığı şehirden alıp getirecek. ben doğumdayken odasını hazırlayacak. benle birlikte doğuma girecek. ananesinin bir şey yapmaya hakkı olmadığını bunların erkek tarafının görevi olduğunu söylüyor. ayrıca zaten detay veriyorum fazlasıyla. buraya geldiğinde de kendisi alışverişe çıkacak çünkü son ayım olacağı için benim evde olmamı uygun buldu kendisi. evet gerçekten sorun yapmamam lazım...
ilk duyduğunda öyle demişti canım ben zaten onun öyle olmayacağını söyledim. o günde bi ton surat yapmıştıNiye senle doğuma giriyor? Ya eşin ya annen girsin doğuma. Elini kayınvaliden mi tutacak? Bebeğin babası doğuma girmeli. Çocuğun ilk anlarını görmeli. İstemem derse annen gelsin kesinlikle.
Daha neler
O zaman birakinda kendi dogursun tovbe tovbe
Birkac kere tersleyin,anlasin,bir dur diyinelinden gelse belki onu da yapmak ister valla garantisi yok
sanırım işin sonu o olacak.Birkac kere tersleyin,anlasin,bir dur diyin
torun sevgisine yapmacık demedim ki ben bana olan ilgisine yapmacık dedim çünkü öncesini de biliyorum. benim sorunum bir ayarı olmaması her şeyin aşırısını yapması.Yapmacık ilgi diyorsun ben öyle olacağını sanmam torun sevgisinin ne denli olduğu herkes tarafından bilinir.
Tamam de geç siz alacaklarınızı alırsınız zaten eksiğiniz varsa söylersiniz onlarda yardımcı olur.