kayınvalidem ve görümcelerimden bıktım boşanmak istiyorum...

bosver ya anasini sen. senin moralinden kiymetli mi bi sorun olursada esinle boyle yapti bende kizdim ben yengesi degilmiyim kac yasindayim bisey soylemeye hakkim yokmu dersin

Abisine karşı da aynı zaten yüz verdikleri için böyle onada neler söylüyor gülüp geçiyor

niye izin veriyosunuz bunlara neden disinizi gostermiyosunuz esinizi sana karsi doldurmalarindan mi korkuyosun

Evet oğlum küçükken sürekli birşeyler yedirtirlerdi sürekli vermeyin dememe rağmen. Bi gün esim evde yoktu mandalina vermişler oda boğazına kaçtı zor çıkarttım boğazı felan kanamisti bende sinirlendim hatta çok korktum ağladım felan kp arkamdan terbiyesiz essoglu eşşek felan diye saydiriyordu çıktım odama esimede hiç bişey anlatmadim biliyorum çünkü onları savunacak ertesi gün onlar anlatmislar hemen ben saygısızlık yapmışım ailesine bana kızdı hareketlerine ceki düzen ver terbiyesizlik yapma diye

Ay Allahım yaaa en nefret ettiğim şey çocuğuma benden daha çok sahip çıkmaları,ben ikizlerimi doğurunca kimse bakmasın ben ilgileneyim kimseye muhtaç olmaycam diye diye sezeryanlı halimle 1 gün yattım sonrası küveze süt götürdüğümden hiç yatmamıştım.Sağolsun kv çok anlayışlı çocuklar küvezden geldiğinde musluğun altında ben yıkamıştım kv korkmuştu çünkü :) ve kimseye yıkatmadım 2 yaşa kadar .Allah yardımcın olsun ama o çocuğu onlar doğurmadı onlar sevsin öpsün,yeter sana da saygısızlık etmesinler

Ay Allahım yaaa en nefret ettiğim şey çocuğuma benden daha çok sahip çıkmaları,ben ikizlerimi doğurunca kimse bakmasın ben ilgileneyim kimseye muhtaç olmaycam diye diye sezeryanlı halimle 1 gün yattım sonrası küveze süt götürdüğümden hiç yatmamıştım.Sağolsun kv çok anlayışlı çocuklar küvezden geldiğinde musluğun altında ben yıkamıştım kv korkmuştu çünkü :) ve kimseye yıkatmadım 2 yaşa kadar .Allah yardımcın olsun ama o çocuğu onlar doğurmadı onlar sevsin öpsün,yeter sana da saygısızlık etmesinler

İlk doğduğunda banyo sonrası felan kucağına o basar o giydirir bende bu köşede bakardım sonra terslemeye surat asmaya felan başlayınca bıraktı o huyunu biz 6 kişi yikiyoruz her seferinde bi kere kendim evde kimse yokken yikadim onu d eve gelince kavga çıkardı görümcem

Su ailesi ile yasayan erkekleri de ben anlayamıyorum. Madem ayrılamayacaksın anacigindan ananın koynunda devam et yasantina ne diye evlenip o kadınında hayatini mahvediyorsun . Cidden mutlu olabiliyor mi bu erkekler merak ediyorum benim kv yaz tatillerinde 20 günlüğüne geldiğinde bile esim seni özlüyorum annem varken doya doya sarılıp öpemiyorum derdi e bunlar 7x24 birarada nasıl hoşnut olabiliyor bu adam bu durumdan
Hay ağzına sağlık düşündüklerimi yazmışsın

İlk doğduğunda banyo sonrası felan kucağına o basar o giydirir bende bu köşede bakardım sonra terslemeye surat asmaya felan başlayınca bıraktı o huyunu biz 6 kişi yikiyoruz her seferinde bi kere kendim evde kimse yokken yikadim onu d eve gelince kavga çıkardı görümcem
6 kişi çocuk mu yıkanır çocuğun eğitimi için hiç uygun değil mahremiyet eğitimi denen birşey var ben de neye takıldım insanlıktan nasibini almamış varlıklar buna gelene kadar..

Sizi adam yerine koymuyorlar ama bebeğinize muhteşem bir sahiplenme çünkü biricik oğullarının çocuğu dimi siz dış kapının dış mandalı..

Oğlunuz biraz daha büyüsün aklı ersin size karşı da doldurur bu varlıklar

Sizin o evden de o eşden de kurtulmanız lazım ama nasıl olacak bilmiyorum can güvenliğinizi de düşünün

6 kişi çocuk mu yıkanır çocuğun eğitimi için hiç uygun değil mahremiyet eğitimi denen birşey var ben de neye takıldım insanlıktan nasibini almamış varlıklar buna gelene kadar..

Sizi adam yerine koymuyorlar ama bebeğinize muhteşem bir sahiplenme çünkü biricik oğullarının çocuğu dimi siz dış kapının dış mandalı..

Oğlunuz biraz daha büyüsün aklı ersin size karşı da doldurur bu varlıklar

Sizin o evden de o eşden de kurtulmanız lazım ama nasıl olacak bilmiyorum can güvenliğinizi de düşünün

Mahremiyet felan hak getire zaten bak bu senin pipin diye elleyen e lleyene...

Aynen bana felan benzeten olduğunda nasıl sinir oluyor hiç gelemiyor

Bak hayatm senin kocanda bnmki gbi ve bnde benzer seyler yasadm snra babama sigindim. Snra bosanacaktk hamile oldugumu ogrendim ve bosanma olmadi burda işe girdi. 2.cocukta oldu ve bn ne salakmisim diyorm. Kopek gbi pismanm biliyomusun butun kalbimle soyluyorm seninki dha kotu. Hayatn boyunca cekmek zornda kalma yarindan snra 2.si olursa dersin bnm gbi. Biseyler duzelecek dye hayatini maffetme... Bna ozelden yazabilirsin biraz anlatirim ders alirsinn.

Bak hayatm senin kocanda bnmki gbi ve bnde benzer seyler yasadm snra babama sigindim. Snra bosanacaktk hamile oldugumu ogrendim ve bosanma olmadi burda işe girdi. 2.cocukta oldu ve bn ne salakmisim diyorm. Kopek gbi pismanm biliyomusun butun kalbimle soyluyorm seninki dha kotu. Hayatn boyunca cekmek zornda kalma yarindan snra 2.si olursa dersin bnm gbi. Biseyler duzelecek dye hayatini maffetme... Bna ozelden yazabilirsin biraz anlatirim ders alirsinn.

Tamam canım tşk ederim ilgin icin

Bazı şeylere dur demek için cesareti olmayan kadınlar 'çocuğum için' diyorsunuz ya artık hiç inandırıcılığı yok biliyor musunuz?
Ben bir evde çocuğumun yanında insan muamelesi görmeden yaşadığımı görmesini istemem. Yaşı kaç olursa olsun bir çocuk huzursuzluğu ve kötü sözü anlar.

Kv ve görümce seni o evde istemiyor. Sen de istemiyorsun. Bir tek isteyen eşin onun da umurunda değil senin ne istediğin. Çünkü sesini çıkaran bir kadın yok karşısında. O zaman bunun için bir yaptırımın zamanı gelmemiş mi sence?

Onada çok az kaldı galiba çok yakında katil olabilirim
zaten seni senden başkası kurtaramaz.
polis göndersek kapına ailemdir diye polisle bile gidecek gibi durmuyorsun.
en son ya sen katil olursun ya kocan.
olan çocuğuna olacak.
ya rezil bir yaşam sürecek, ya da ezik, tıpkı senin gibi.

Bazı şeylere dur demek için cesareti olmayan kadınlar 'çocuğum için' diyorsunuz ya artık hiç inandırıcılığı yok biliyor musunuz?
Ben bir evde çocuğumun yanında insan muamelesi görmeden yaşadığımı görmesini istemem. Yaşı kaç olursa olsun bir çocuk huzursuzluğu ve kötü sözü anlar.

Kv ve görümce seni o evde istemiyor. Sen de istemiyorsun. Bir tek isteyen eşin onun da umurunda değil senin ne istediğin. Çünkü sesini çıkaran bir kadın yok karşısında. O zaman bunun için bir yaptırımın zamanı gelmemiş mi sence?
Cocugun o ortamda anasini asagilana asagilana babasindan dayak yedigini gorerek büyümesi bosanmis aile cocugu olarak büyümesinden iyidir sorsak

Back
X