kayınvalidem ve görümcem beni deli ediyor

Vildan_NL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
187
2
96
Hollanda
arkadaslar bana bi akil verin ne olur. kayin validem ve kucuk gorumcem beni sinir hastasi edecek aramadan cat kapi geliyorlar yatak odama daliyorlar kucuk gorumcem ayni annesi yigeni ozledim diyor iyi buyur diyorum yatiyormuydundun diyor evet diyorum kusura bakma deme zahmetinde bile bulunmuyor bu arada sabahin 8 yada 9 oluyor geldimi iceri bakiyor oglumu goremiyor hemen yatak odama daliyor beni deli ediyor. sen otur getireyim ahmeti diyorum ben alirim diyor kayin validemde geldimi tam timarhane oluyor cocugu kalin giydirme diyor ustu kalin degil diyorum oglum elleri hep soguk ellerine bakiyor niye ince giydiriyorsun diyor kucagina aliyor seviyor ben aldigimda yatir ne alip duruyon aglasin diyor. milletin yaninda cocuk agliyor cocuga bak sanane milletin ettigi sohbetten diyor kucagima aliyorum ondan sonrada kucaga alistirdi cocugu diyor ona biracakmisim o bakacakmis cocuga 3 aylik daha oglum beni deli edecek ne dedigi belli degil 2 senedir hep ayni tantana akil verin ne yapayim...

Geçmiş olsun. Sadece sabredeceksin arkadaşım, kayınvalidesi ve görümcesine karşı zafer kazanan pek kimse duymadım. En azından ben bişey yapamadım. Sen başarılı arkadaşların yorumlarına kulak ver.

sabah sabah haber vermeden geliyorlar öylemi sizde mümkünse açmayın kapıyı açarsanızda buyur etmeyin ciddi bi surat ifadesiyle kapının önünde durun.içeriye girmesinler belki 1 yapar 2 yapar üçüncüde gelmez.peki eşin ne diyor bu duruma

Ne yazıkki benimde kayınvalidem böyle kendince doğru ve iyilik için konuşuyor ama beni bıktırıyor.akannehir
Ama sende artık müdahaleden hoşlanmadığını belirt hem ne o öyle odaya dalmalar felan net bir şekilde hafifce kolundan tutarım görümcemin ve ODAM MÜSAİT DEĞİL ben getiririm hem üstelik uyuyor derim, daha güzelide zili boz benim tanıdığım kaç kişi bu yolla rahat etti.Ne olursa olsun zamanında hafiften dişini göstermezsen ilerde öyle bir patlarsınki suçsuzken suçlu olursun benden demesi.

Beni eleştirmedikleri konu kalmamıştı ama tııınnnn ya düşünün 1 yaşından önce bebeğe şeker ve inek sütü vermiyorum diye adım gaddar anneydi bir ara evladım benden nefret eder olmuştu .:gitme:
ama asla taviz vermedim lmaz:
kendi yetişdirdikleri ortada işte geçende bacağından ameliyat oldu benim oğlumda ona yardım etmek için kolunun altına girdi bana döndü ve "bak gördünmü babası yapmıyor ama bu nasıl "dedi bende döndüm evet anne dedim arada şöyle bir fark var ONU sen BUNUDA ben yetiştirdim .şakkıdı
Allah yardımcın olsun ama daha yolun başındasın konuşmayayım hanımlığımı koruyayım
diye düşünme bazılarına sökmüyor çünki.

esim diyor aradinmi tlfon calmadi diyor yok aramadim diyor bundan bile anlamasi lazim aslinda. esim ise gitti gun ben acmiyorum kapiyi hemen esimi ariyorlar karin evde yok sabah sabah nereye gitti diyorlarmis bende dusdaydim diyorum iki gun surat asiyorlar anali kizli esim yaninda goge koyamiyorlar beni yokken yere sokup sokup cikariyorlar. bunu esimde biliyor ben soylemiyor esim soyluyor niye boyle yapiyorsunuz diye kusuyorlar sonra kayinvalidem oglum boyle degildi bizi cok severdi anlayisliydi iki senedr surekli kiziyor bize diyor cildiracammm ya

zilimiz zaten bozuk ama calana kaiyor iki kizi var bazen onlarla geliyor pencerelere vuruyorlar yenge biziz ac diyorlar bende yokmusum gibi davraniyorum sonra ya tlf aciyor ya geri geliyorgeldim amane acmadin kapiyi dusdamiydin gene diyor imali imali. usarat asiyorum odam musait degil diyorum anlamiyor.
bi arkadasimla paylasdim bu durumu oda sizi yakin goruyor cekinmiyor ondan oyle davraniyor bence dedi bende arkadasima beni yakin goren evinin kapisinda beni gorunce aaa senmi geldin gel bari insan bi arar demez dedim.
bu anlattigim olayda aramadan gittmcunku kaynanam vardi aratmadi yabanci degil gidelim ne olacak dedi bende aramadimannesine degil bana boyle solyledi yerin dibine girdim 5 dk sonra kalttim evime geldim

çok zor bi durum eşiniz biliyomu bu durumu bence onla konuşşup rahatsızlığınızı dile getiirin biraz mesefa koymayı teklif edin..

Vallahi yakın görmekle pek alakası yok bunun ben iyi bilirim bu ben seni adam yerine koymuyorum
demektir ne yazıkki.Yıpratıcı bir süreç ama hepimiz neredeyse geçtikk bu yollardan çok şükür atlattım diye düşünüyorum şuan kayınvalidemle aram çok iyi haa onun dediğini yapıyorum felan diye değil kesinlikle artık kendi doğrularımın arkasında durduğumu bildiği içindir sanırım(ona ne kadar saçma gelsede)

işiniz çok zor.

beşiği çekmek kolay ise onlar gelince beşiği odaya al. yatak odası özelimiz kalmadı gelen giden girmesin diye gündüzleri buraya alıyorum dersin. onlar senin rahatsız olduğunu düşünemiyor olabilirler.
sizir eden birşey yaptıklarında sert bir bakış at. belki anlarlar yavaş yavaş.

Sana yaptıklarını sen de onlara yap canım.Onlar gelmeden hazırla bebeğini, git onlara sabahın köründe.Neden gelmeden önce aramadın derlerse, ee biz akrabayız ,aramama gerek var mı de. Bebeğinide yatak odalrına yatır, arada birde kalkıp bak, çocuğu kontrol edeyim de. kaydirigubbakcemile3

BUDA GÜZEL Bİ ÇÖZÜM ÖNERİSİ Bİ DENE DERİM BEN kaydirigubbakcemile5

o zamanda alışırlar sürekli beklerler yaw:)))))))))))))))
neden gelmedin bu sabah diye rahatsız ederlermiş bide:)))
amann zor öle anlayışsız kişilerle uğraşmak ,kızdığını ,sinir olduğunu onlara anlatabilmek ALLAH kolaylık versin canım..

canım biraz sabret bence ama ipleri tamamiyle onların eline bırakma
yatak odana girmelerinede izin verme
odam müsait değil dersin
rahatsızlığını belli edersen bu seferde kötü gelin olur çıkarsın

ayy yatak odasına girilmesine ben de deli oluyorum, benim görümceler de yapıyor aynını Allah tan yakın değiliz, arada bir geliyorlar da idare ediyorum,bakıcımızda yaşadık aynı sorunu, durup durup yatak odasına giriyordu deli oluyordum, neyse ki 1aydır onun evine bırakmaya başladım çocuğu da rahat ettim

buyuk gorumcemle ortanca gorumcem cok iyi cok anlayisli ben surat assamda asmasamda onlar denk geldimi kizin odasinda ne isiniz var diyorlar kucuk gorumcemle kayinvalidemde aman biz yabanci degiliz diyorlar. ikisininde evi cok yakin bana misafir geldimi bazen denk geliyor bende diyorum biraz musade ederseniz cocugu doyurayim diyorum odama gidiyorum kayinvalidem hemen arkamdan geliyor emiyormu aman emsin diyor isin ne bir saate bir emzir diyor gemisafirlerin yanina geldigim zaman bazilari soruyor saatlimi emziriyorsun diye bende evet diyorum iyi beslenir oyle diyorlar, kayinvalidem hemen evet evet kim ugrasacak bir saate bir emzirmeyle diyor iki yuzluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Son düzenleme:

yaptim ama yaptigimdanda utandim onlarin seviyesine dusdum anlayis olduklari icin. gittigimdede tlfon diye bir sey var arar insan dedi sakayla karisik bende sen beni sdiginden cikip cikip geliyorsuaramadan bende aramadim iste dedim. dedim ama yerin dibine gectim. bir tane degilki anacim iki tane anali kizli kafayi yedirtecekler offffffffff offffffffff

Allah kolaylik versin yuzsuz ve ikiyuzlu insanlarla ugrasmak zordur..istedigin kadar mesafe koy anlamazlar..biri oglunun digeri abisinin evi kendilerinde hak gorurler cikip gelmeyi..esin biraz sert olacak sen kahraman olmayacaksin yoksa sen cevap verdikce daha cok ugrasirlar.kovsanda daha da yuzsuzlesirler.ve dusmanlasirlar..sende ikiyuzlu ol.iyii davran onlara arkadan da kocani sal..

kocamla aram cok iyi ALLAH bozmasin esimde biliyor ben soylemiyorum sadece suratimla belli etmeye calisiyorum ama esim soyluyor kiziyor kusuyorlar iki gun sonra gene basa donuyor ben oglumu gormeden olamam yapamam diyor oglum boyle degildi ne olduysa diyor halbuki iki kere anlattim ozmanda cok ustume geldiler oyle yoksa aramizda olani biteni anlatmiyorum esim kendisi diyor ben annemle ablam oyle diyor beniesim uc kizdan sonra gelmis kayinvalidem cok dusgun birde kayinim olmus sonra oglum diyor baska bir sey demiyor herseye karisiyor bizim zamanimizda soyleydi bizim zamanimizda boyledi giyor sesimi cikarmiyorum kulagimin birinden giriyor birinden cikiyor ama esim kiziyor herseye karisma diyor o senin zamanin bu bizim zamanimiz diyor.onun hoslanmadigi seylerden sende hoslanmayacaksin sevdigi seyleri seveceksin sinir ediyor beni ya anlattikca iyice cinleniyorum beni egitmek istemesi terbiye vermesi sinir ediyor bende diyorum benim ailem beni cok guzel egitti yetisdirdi esim benden mumnun cok sukur kimseye laf dusmez diyorum sana oyle demek duser diyor mendomur kari ayyyyyyyyy delirdim

İşin zor gerçekten...
Hangi mantıkla sabahın köründe gelip bir de yatak odana girebiliyor bu kadın!?
Çocuğu bana bırak da ne demek, kimsenin öyle bir mecburiyeti yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…