Ne yazıkki benimde kayınvalidem böyle kendince doğru ve iyilik için konuşuyor ama beni bıktırıyor.akannehir
Ama sende artık müdahaleden hoşlanmadığını belirt hem ne o öyle odaya dalmalar felan net bir şekilde hafifce kolundan tutarım görümcemin ve ODAM MÜSAİT DEĞİL ben getiririm hem üstelik uyuyor derim, daha güzelide zili boz benim tanıdığım kaç kişi bu yolla rahat etti.Ne olursa olsun zamanında hafiften dişini göstermezsen ilerde öyle bir patlarsınki suçsuzken suçlu olursun benden demesi.
Beni eleştirmedikleri konu kalmamıştı ama tııınnnn ya düşünün 1 yaşından önce bebeğe şeker ve inek sütü vermiyorum diye adım gaddar anneydi bir ara evladım benden nefret eder olmuştu .:gitme:
ama asla taviz vermedimlmaz:
kendi yetişdirdikleri ortada işte geçende bacağından ameliyat oldu benim oğlumda ona yardım etmek için kolunun altına girdi bana döndü ve "bak gördünmü babası yapmıyor ama bu nasıl "dedi bende döndüm evet anne dedim arada şöyle bir fark var ONU sen BUNUDA ben yetiştirdim .şakkıdı
Allah yardımcın olsun ama daha yolun başındasın konuşmayayım hanımlığımı koruyayım
diye düşünme bazılarına sökmüyor çünki.
Sana yaptıklarını sen de onlara yap canım.Onlar gelmeden hazırla bebeğini, git onlara sabahın köründe.Neden gelmeden önce aramadın derlerse, ee biz akrabayız ,aramama gerek var mı de. Bebeğinide yatak odalrına yatır, arada birde kalkıp bak, çocuğu kontrol edeyim de. kaydirigubbakcemile3
Sana yaptıklarını sen de onlara yap canım.Onlar gelmeden hazırla bebeğini, git onlara sabahın köründe.Neden gelmeden önce aramadın derlerse, ee biz akrabayız ,aramama gerek var mı de. Bebeğinide yatak odalrına yatır, arada birde kalkıp bak, çocuğu kontrol edeyim de. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?