sizin hakkınızda ki düşüncelerini nerden biliyorsunuz ...
sevgiliniz söylüyorsa bikez daha düşünün sevgisini..
Sevgilim benim hakkımda düşündükleri her şeyi anlattı ama o meşgulken facebook hesabına girip görümcemle olan mesajlarını okudum,silmeyi unutmuş.Berbat bir andı,inanın o hakaretler gözümün önünden gitmiyor.
Kayınvalidem ve gorumcem yazdigini gorunce evlisin zannettim dur bi bismillah bu ne hiz..
Bi kere o senin kocan degil sadece erkek arkadasin.. digerleri de erkek arkadasinin annesi ve kiz kardesi..
Biraz fazla gaza basmiyor musun sence de..
NIkahin dugunun olmadan evli gibi nasil oluyorsun onu da anlamadım da hani hic evliligi bilmeyen biri nasil der evliler giviyiz diye ??????Biz onunla 15 yaşından beri tanışıyoruz inanın evli çiftler gibiyiz...sadece resmi olarak sevgili diyoruz birbirimize.. sözlü gibiyiz..Nenesi teyzesi soruyor artık ne zaman evleneceksiniz artık oğlum diye..Teyzesi nenesi falan çoktan kabullendi yani, zaten teklif de etti bana ama bu sorunu çözmeden kabul etmeyeceğim
Yani ben doğal olarak sordum ama böyle şeyler anlatacağını nereden bilebilirdim? Resmen her şeyi söyledi pat diye.sevgiliniz bunları gelip sizemi anlattı sana böyle böyle söylediler diye
Maalesef.Üstelesem benden yana çıkacak ama bu sefer annesi tüm aileyi bize düşman edecek,huzursuzluk çıkaracak.Bir de bu adam benimle evlenmek istiyor.Olacak iş mi?sevgilin hayatının hatasını yapmış canım
olumsuzlukları anlatmamalıydı
gün gelir gelinleri olursun kvalide, görümce unuturlar dediklerini ama sen asla unutmayacaksın
sanırım nişanlın eş-anne dengesi kuramayacak biri
Kayınvalidem ve gorumcem yazdigini gorunce evlisin zannettim dur bi bismillah bu ne hiz..
Bi kere o senin kocan degil sadece erkek arkadasin.. digerleri de erkek arkadasinin annesi ve kiz kardesi..
Biraz fazla gaza basmiyor musun sence de..
İstemeye gelmek için benim ''Evet'' cevabımı bekliyor.Bir iki yıl önce ileride evlenelim birbirimize uyuşuyoruz yaşımız da uygun dedik.Resmi olarak teklif de geldi.Sadece bekletiyorum işi resmiyete dökmek için.Kaç
Yaşında erkek arkadaşın?? Böyle negatif şeyleri gelip söylemesi, resmen sizi birbirinizedüşürmüş.. Daha ortada resmi bişi yokken yüz göz olmuşsunuz.. Sana söyleyene kadar onları susturamamışmı!?!
Valla bunca hakarete rağmen evlenirsen yandın.. Herkez önce bir haddini bilsin sonra düğünden bahsedin kiiii daha seni istemeye gelen yok.. Dır bakalım o gün geldiğinde, geleceklermi, ailene ve sana nasıl davranacaklar.. Bunlar önemli
Ben de bundan korkuyorum,annem bunları bir bir yaşadı.Onlarla yüz göz olmuyorum restimi çekiyorum ama çok huzursuzluk çıkaracaklarını biliyorum.Oğluşumu elimden alacak bu kız diyor,yani resmi olarak nişanlı değiliz tören yapılmadı ama yüzüğüm bile var yani artık iyice kaynanalık taslıyor annesi.O seni deli gibi sevdlğini söyleyen çocuk yarın annesiyle birlikte olur ailecel seni bir güzel ezerler askta zaten geçici birde görümce var ,işin zor
bu asla değişmez
erkek kısmı köprüyü geçene kadar
o annesinden vazgeçemez mecbur onlar hayatında olacak ve mutlulığuna gölge düşürecekler
ben şahsen evlenmezdim aile faktörü önemli
Bence de,haklısınız.Bir de sürekli ağlayıp duygu sömürüsü yapıyor,sömürünün ustası olmuş yani.Maaşını verdirmiyorum zaten.Babam da annesine güvenip bir çanta dolusu Euro'larını emanet etti,annemle evlenmeden önce üstüne kondu yüzsüz.Hayatı boyunca biriktiği paranın üstüne yattılar ve annemin gelinliği bile olmamış,düğün yapamamışlar.Maaşı doğruca banka hesabına.Bu konuda taviz yok.Sende gereken önlemler al
mesela ev uzak olsun
şartların olsun her hafta sonu kaynanaya gidilmiyecek annesi veya kızkardeşi yüzünden kavga edilmiyecek kaynanaya verilen para ortak karardan sonra verilecek doğan çocuk kaynanaya bakıtılmıyacak sırala sende oğlana acıma yarin onlarda sana acımıyacak ,bil yani
Evettt benim konumu hatırlarsın konuşmuştuk... Benimkinde başta hiçbir sorun yoktu bunlar yaşandı. Senin mevzunda ise en baştan senden hoşlanmıyorlar gerisini sen düşün. Zorlı bir evlilik olur bence , malesefki aile ile evleniyorsun. Sevmediğin insanlarla görüşmek zorunda olmak çok ama çok zor . Sevgiliyken ne kadar zoruna gidiyorsa evlenince 1000 kat daha gdicek. Şimdi görüşmek zorunda deglsn ama evlenince görüşeceksin .aile çok önemli.. Ben olsam evlenmezdim ama tabiki son karar senin...İyi geceler hanımlar paylaşmak istediğim bir sorunum var.
Sevgilimle 4 senelik bir ilişki içerisindeyiz,ben de baskı yapmamak adına ailene benden bahset dememiştim geçen seneye kadar.Ne olduysa o zaman oldu.
Kayınvalidem beni hiç sevmiyor kızlar.Kızıyla bir olup arkamdan neler neler diyorlar bir bilseniz.
Ben çirkinmişim bir kere.Benim yüzüme bakılmazmış eğer ''zengin'' değilsem.Oğluşunu kendisinden soğutmaya çalışıyormuşum güya.Resmimi gördüğü gibi ''Ben bu kızı hiç sevmedim oğlum,'' dedi. Halbuki gülümseyen,tatlı bir resmimi göstermişti sevgilim.Görümcem de bana mal,salak aklınıza ne gelirse saydırmış.Annesiyle bir olup dedikodumu yapıyorlar habire.Ana oğul her kavga ettiklerinde ''O kız yüzünden böylesin sen,'' diyormuş.Ne aptallığım kaldı ne tipsizliğim,daha neler neler var inanın aklıma getiremedim.
İnanın gururuma yediremiyorum.Bu hakaretleri yutup sessiz kalamıyorum,sürekli bu konuda kavga çıkıyor ve her seferinde gündeme getiriyorum.
O kadınla kızı beni aşağılaya aşağılaya bitiremiyor ama maşallah diğer kız olan arkadaşlarına ''bayılıyorlar''.
Diğer yüzü şu ki,evgilim şimdi evlenelim desem nikah dairesine gider.Öyle çok seviyor beni ama seviyor diye problemleri göz ardı edemeyiz.Sizce ne yapmalıyım,tutumum ne olmalı?
PS: Evlenmek istediğini açık açık söyledi.Teklifi de çok romantikti ama henüz kabul etmedim.Ortadaki ilişki fazlasıyla ciddi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?