kayınvalidem ve görümcemle aynı binaya taşınıyorum

mrb. bende bu kaderi yasayanlardanım kesinlkle tavsiye etmiyorum kaynanam altımd görümcem karşımda oturuyo ve 2 senelik evliyim onlar yüzünden bi kaç ay önce boşanmanın eşiğinde döndüm ne yazıkki eğer şansın vrs bence hiç gitme yni..

eğer böyle kurtulurum diyorsan yap tabi.ben öyle 1 sene deyip yıllarca beraber oturanı biliyorum.sen çalışırsan diicekler biz bakarız çocuğa.sonra senin elindeki paraya bakacaklar.sen çalışınca bence daha sıkıfıkı olursunuz gibi.yok yemekti yok çocuktu.
durumları biraz iyi çocuklar daha kaliteli eğitim alsın die öylesine kreşe veriyolar.bari benimkinide en kaliteli kreşe versinler görüyim.şimdiye kadar hep beni dışladılar
kreşe vericem çocuğu parasınıda kocama yazcam.eşimle de anlaştım dün öle evde yemek yetişmedi hadi anneme felan yok dedim .haftada bir ineriz annene okadar
ikide bir kardeşin felan gelemez.haftada bir gelcek oda müsaitsem dedim yoksa çok olay çıkarırım biliyo.inşallah şimdiki gb davranır bana çok korkuyorum :18:
Çok zor bir durum kesinlikle aynı binaya taşınma derim herşeyine karışırlar eşinle aranız bozulur heleki aynı binadaysan mesafe koyman biraz zor çat kapı seni kontrole gelecekler :50: ben yaşamadım ama arkadaşlarımdan duyduğum kirada otur ama ayrı otur diyorlar ... çalışsanda mesafe koyman zor bi arkadaşım var işe girdi kayınvalidesi çocuğuna bakıyor ama kadın evinden gitmez oldu herşeyine daha fazla karışmaya başladı ... bir de huysuz dul bir görümceden bahsediyorsun işin daha zor bu arada bence görümcen seni kıskanıyor tatlım :50: sizin aranızda aşk yok ne demek insan kardeşinin karısına böyle bişi nasıl söyler daha geçinmeleri istemesi gerekirken soğutmaya çalışıyor belliki ne fesat insanlar var ya :44:
kesinlikle haklısın ama geçen yıllarda da ben yaptıkları binaya geçerler die geçmedim.kendimi sala.. gb hissetmek istemiyorum artık.bu binaya taşınmak istiyorum.
şimdiye kadar bir sürü konu oldu ben geri adım attıkça beni dışladılar diğer gelinler rahatça geçindi ben bi ton zorluk çektim.şimdi artık güçlü olmak istiyorum.içine geçip 1 yıl olmadan başka semte taşınmak istiyorum.gelin oldum olalı hep geri adım attım korktum bu kez onlar korksun benden onların lafı geçmicek evimde .bi taşınıyım yazıcam burdan size inşallah olumlu yazılar yazarım beni unutmayın sakın nisanda kesin taşınmış olurum
mrb. bende bu kaderi yasayanlardanım kesinlkle tavsiye etmiyorum kaynanam altımd görümcem karşımda oturuyo ve 2 senelik evliyim onlar yüzünden bi kaç ay önce boşanmanın eşiğinde döndüm ne yazıkki eğer şansın vrs bence hiç gitme yni..

eve taşındıktan sonra çıkamam die babamı aradım bugün.Seni üzeni mahfederim dedi çıkmak istediğinde pürüz çıksın bak nasıl el koyarım konuya dedi .şimdi biaz daha
güvende hissediyorum kendimi çünkü babamdan korkuyolar .aslında korkulacak gb bi babam var arkadaşlar .

aaah ah hem ağlarım hem giderim oldum. aslında ben evlenirken hiç ağlamamıştım.böle bi aileye gidiyon deselerdi kesin ağlardım :43:

bu arada bu sabah o binanın mutfak dolaplarını yapan bi vatandaşı aradım bişey sormak amaçlı kayınvalidende taşınıyomuş dedi .şok oldum çünkü mutfak dolabını yaptıracak kadar kararlı olduklarını bilmiyodum.belki vazgeçerler diodum .sanırım kesin taşınıyolar
bağirasım geliyo bi yandan hayıııııııııııııııııııııııııır:47: die ama bi yandan da bu kez vazgeçmek yok diorum.hakkımı alacağııım:kkk::72:

sakin olmam lazım sakin benimde işime yarasın dimi işe girip para kazanırım :51:

bak görüyon mu sanki ayrılın dercesine siz ayrılırsınız aşk yok demiş taşınma cnm benm şurada huzur zor bulunuyor zaten ben kaynanamın yanından çıkmak için ne mücedeleler verdim sende binadan taşınmak için verirsin vala sonra

bu arada allah yardımcın olsun arkadaşım zor vallahi aslında bazı insanlar gerçekten iyi olabiliyo ama ben dışardayken böle zarar veriyolarsa demekki benimkiler o iyi dediklerimizden değiller. senin çıkma ihtimalin yokmu

bak görüyon mu sanki ayrılın dercesine siz ayrılırsınız aşk yok demiş taşınma cnm benm şurada huzur zor bulunuyor zaten ben kaynanamın yanından çıkmak için ne mücedeleler verdim sende binadan taşınmak için verirsin vala sonra

korkuyorum insan hani doğru falcıya gittiğinde yaşayacaklarını yaşamaya korkar ya aynen öleyim ama bu kez korkmak hele eşimle hiç tartışmak istemiyorum.
du edinde bir yıla kalmadan zafer bayraklarını dikeyim
boşanırsam çok mutlu olurlar .onlara o tadı vermicem.kocamı arayıp bugün bi bağırasım vardı.
aradım aşkım seni çok seviyorum bu akşam sinemaya gidelimmi dedim :1:

Şuan kafana takıp kendini üzmek ne işe yarıyor peki:( kesinlikle ama işe girince otamatikmen kapatmış olurum ne dersin bir yıl inşallah
kendini üzmek hiçbir işe yaramıyor hatta dert sahibi oluyosun o kadar :50:
inşallah işe girince rahat bırakırlar ama aynı binada olacağını sanmıyorum.ben 8 yıl kaynanamla aynı binada yaşadım neler gördüm neler yaşaşdım:50:
halada eltimle aynı binadayım inşallah seneye kurtulucam allahın izniyle

eşimle şartlarımı bi gözden geçiriyim dedim azevvel.dedim öle çağrırlarsa felan inmek yok .istisnalar olabilir dedi kafam bozuldu.oda bozuk inşallah bari bu gece girmeyiz birbirimize

eşimle şartlarımı bi gözden geçiriyim dedim azevvel.dedim öle çağrırlarsa felan inmek yok .istisnalar olabilir dedi kafam bozuldu.oda bozuk inşallah bari bu gece girmeyiz birbirimize

Canım ben de kayınvalidem ve görümcemle aynı apartmanda oturuyorum....

Tecrübelerime dayanarak diyorum ki taşınma bence.....

Kapıyı kapatınca inan dışarda kalmıyorlar....

Hele çağırılınca gitmemek gibi bi lüksün yok.....

Hergün bi bahaneyle muhakkak orda oturuluyor....

Allah yardımcın olsun canım.....

Bana da dua edin kızlar Allah beni kurtarsın bu apartmandan,İnşaallah başka yerde güzel bi ev sahibi yapsın....

Canım ben de kayınvalidem ve görümcemle aynı apartmanda oturuyorum....

Tecrübelerime dayanarak diyorum ki taşınma bence.....

Kapıyı kapatınca inan dışarda kalmıyorlar....

Hele çağırılınca gitmemek gibi bi lüksün yok.....

Hergün bi bahaneyle muhakkak orda oturuluyor....

Allah yardımcın olsun canım.....

Bana da dua edin kızlar Allah beni kurtarsın bu apartmandan,İnşaallah başka yerde güzel bi ev sahibi yapsın....

amin inşallah istediğin gb istediğin yerde evin olur hayırlısıyla

dün gece eşimle konuştuk mutlaka istisnalar olur önemli bi misafir geldiğinde gitmem gerekir dedi bende gidemezsin dedim .bi kere gidersen hep öle our artık engel olamayız dedim
sen benim buna razı olacağimı nasıl düşünüyosun dedim.beni tanımıyomusun sen bana dememişmiydin kapını kapatırsın yüzlerine diye şimdi nie böle oldu dedim
o annemlerin taşınma olayı olmadan önce diğer akrabalar içindi dedi ve bana bağirdı tamam taşınmıyoruz dedi .babamla kavga edicem olay çıkarıcam o evi sattırıp başka yerde alıcam dedi .kapat artık konuyu dedi
bende yüzümü astım konuşmadım çünkü bunları çok sinirli bağırır gb söledi.el kol da hesp soruyo gbydi sanki ben böle olmasını istedim.
sonra o konuyu açtığında ağladım sen şimdiden konuşurken böle davranıyosun biz senle şimdi bu konuları konuşmasak oraya taşındığımızda boşanırız artık dedim sonra sakince konuşmaya başladık.
sonuç:taşınmıyoruz babasına ya siz geçiceksiniz ya ben dicek
ama size söliyim bunlar bize ev felan vermezler kocam sessiz kaldıkça beni suçlayıp o binaya taşınır sonrada her gidişimizde bana nasıl davranırlar biliyorum zaten

off of çok mutsuzum ya eşimin sülalesinde herkes bizi konuşuyo şimdiden
kocam olacak herifin yerinde olsam söke söke taşınır onların taşınmasını engellerdim ama nerdeee
ben erkek olacakmışım.dün gece ona pskoloğumuzdan yardım almasını söledim.inşallah destek alır yoksa işimiz zor

ya iki hafta yanlarında kaldım gitmediğim psikolog kalmadı
şimdiyse yıllardır sözünü verdikleri yaptıkları daireye taşınmak üzereyiz ve onların taşınıcağinı duydum bu nasıl iş ya bu ne hainlik çünkü benden saklıyolar
beni bundan sonra bakırköy tamamlar söyliyim size
eşimle anlaştık sözde bir yıl en geç içinde oturucaz sonra tapuyu üstüne aldığında taşınıcaz
ama ben bunlara bir yıl dayanamam .gerçekten dayanamam.eşim oğlumu seviyo laf oluyo
oğlum hasta oluyo laf oluyo,oğlum hasta olmuyo yine laf oluyo
ben nasıl katlanıcam .eve taşınmazsak kirada kalıcaz dio eşim bende şartını kabul ettim ama çok korkuyorum.
bundan öncede bi bina yaptılar ademin amcaları felan taşındı die ve kaynanamda taşınır die taşınmadım
bu sefer onlarda vazgeçti.aslında bi görümcem var dul evin içinde o ortalığı karıştırıyo
kayınbabamda onun lafını dinliyo.ya ben nasıl sakinleşcem bilmiyorum
ben onlara haftada birgün zor katlanıyorum şimdi nasıl yapıcam.
eşimle sürekli tartışıyorum çok sinirliyim bi konu açılsa die bekliyorum ama nafile:47::47:
hep olan bize oluyo,eşim uygun bi ortam bulduğunda konuşucakmış kayınbabamla kimbilir ne zaman tabiii
aslında ap.t...lık bende çünkü bir aydır bana iyi davranıyolar demek bu yüzdenmiş.nasıl anlayamadım ben ya
günümü zehir eden görümcem iyi mi oldu diodum meğer komşum olmaya hazırlanıyooo:47::47:

slm canım allah yardımcın olsun benimde başımda ikisindende var beni eşimden ayırmaya bile çalıştılar ama sen eşinle anlaşmaya çalış onlara fırsat ferme

ya iki hafta yanlarında kaldım gitmediğim psikolog kalmadı
şimdiyse yıllardır sözünü verdikleri yaptıkları daireye taşınmak üzereyiz ve onların taşınıcağinı duydum bu nasıl iş ya bu ne hainlik çünkü benden saklıyolar
beni bundan sonra bakırköy tamamlar söyliyim size
eşimle anlaştık sözde bir yıl en geç içinde oturucaz sonra tapuyu üstüne aldığında taşınıcaz
ama ben bunlara bir yıl dayanamam .gerçekten dayanamam.eşim oğlumu seviyo laf oluyo
oğlum hasta oluyo laf oluyo,oğlum hasta olmuyo yine laf oluyo
ben nasıl katlanıcam .eve taşınmazsak kirada kalıcaz dio eşim bende şartını kabul ettim ama çok korkuyorum.
bundan öncede bi bina yaptılar ademin amcaları felan taşındı die ve kaynanamda taşınır die taşınmadım
bu sefer onlarda vazgeçti.aslında bi görümcem var dul evin içinde o ortalığı karıştırıyo
kayınbabamda onun lafını dinliyo.ya ben nasıl sakinleşcem bilmiyorum
ben onlara haftada birgün zor katlanıyorum şimdi nasıl yapıcam.
eşimle sürekli tartışıyorum çok sinirliyim bi konu açılsa die bekliyorum ama nafile:47::47:
hep olan bize oluyo,eşim uygun bi ortam bulduğunda konuşucakmış kayınbabamla kimbilir ne zaman tabiii
aslında ap.t...lık bende çünkü bir aydır bana iyi davranıyolar demek bu yüzdenmiş.nasıl anlayamadım ben ya
günümü zehir eden görümcem iyi mi oldu diodum meğer komşum olmaya hazırlanıyooo:47::47:

ayyyyy allah yardımcın olsun!!!

:emir_bebek::emir_bebek::72::kkk::27::52:

ay nasıl sevineceğimi bilemiyorum.eşim babasıyla konuşmuş taşınmaktan onları vazgeçirmiş.
çok mutlu oldum ya darısı sizin başınıza böle zorda olan herkes kurtulur inşallah.
yalnız görümcemden saklıcakmışız kayınbabam şimdiden tartışmaya girmek istemiyo onunla.
evlerin hepsi satılana kadar taşıncağını sanıcak .sonrasını biliyorum zaten bana saldırıcak ama umrumda bile değil basar giderim:10:

taşındık kayınbabamlar hariç tüm köylüleri sülaleleri taşındı nefret ediyorum burdan
5 ay oldu taşınalı .görümcem kayınbabamla küstü bizede gelmiyo
kayınvalidem her fırstta beni razı etmeye çalışıyo hala çok sıkıldım artık ya bıktım
ne ev derdiymiş ya sanki hiç başka arsaları yok uyuz oluyorum gıcık insalara

slm canım allah yardımcın olsun benimde başımda ikisindende var beni eşimden ayırmaya bile çalıştılar ama sen eşinle anlaşmaya çalış onlara fırsat ferme

aah ah 3 günlük dünyada ne varda bu kadar eziyet ediyolar

ben eve taşındıktan sonra bide kayınbabam geldi benimle tartıştı
bu yaptıklarıı asla unitmicam

Kusura bakmayın, böyle yorumlar yapmak istemem ama siz de eşiniz kadar çözüme uzaksınız sanki..

Eşinizin ailesinden zarar görmüşsünüz, ama sizin de pek iyi geçinmek gibi bir niyetiniz yok.

Taşınma mevzusundaki pazarlığınız (gelen misafire inmek yok önemli misafirse bile) bana garip geldi.

Samimi olmak istemeyebilirsiniz, çatkapı gelip gitme olmasın diyebilirsiniz, hak veririm.

Biraz siz de esnemelisiniz belki de.

Kusura bakmayın, böyle yorumlar yapmak istemem ama siz de eşiniz kadar çözüme uzaksınız sanki..

Eşinizin ailesinden zarar görmüşsünüz, ama sizin de pek iyi geçinmek gibi bir niyetiniz yok.

Taşınma mevzusundaki pazarlığınız (gelen misafire inmek yok önemli misafirse bile) bana garip geldi.

Samimi olmak istemeyebilirsiniz, çatkapı gelip gitme olmasın diyebilirsiniz, hak veririm.

Biraz siz de esnemelisiniz belki de.

arkadaşım çözüm için 4 yılımı verdim.oğluma kanım ısınmıyo dedilerevet kestim arayı oğluma kanı ısınmayana benim hç kanım ısınmıyo.
hamileyim birgün kayınvalidemden şüpheleniyorum okuyup üfliyip bişeyler içirmye çalışıyo bende midem bulanıyo diyip içmiyorum ve öbür odadan duyuyorum bi akrabasıyla konnuşuyo.kadın dioki köpeğin önüne koy yemeği sonra geline yedir diyip fısıldıyo kulağına bişeyler
evet arkadaşım ben haftada bir görüşmeye bişey demiyorum ama onların yüzünü daha fazla göremem.
eşimle onların yüzünden tartışırdık eşim beni orda bırakıp giderdi
görümcem gelip sizin evliliğinz görücü usulü aşık değilsiniz evliliğiniz biter
deyip gülerdi.kaynıma eşimin yeriini sorduğumda sen hakettin diyip gülüyordu bana
bense ağlamaktan başka bişey yapmıyordum.bunlar olurken hamile ve erken doğum tehlikem vardı.
çok şükür hamdolsunki kocam değişti.şuan bana iyi ve biz herkese uzağız

esneme diye bişey yok bu ailede biaz esniyorum kayınbabam gelip fırçalıyo
eşim iş yerindeyken nie onu arıyomuşum
izin gününde nie sinemaya götürüyomuşum.<<ben sinemadan nefret eder eşim için giderim<<
evde boş durucağıma onlara gitmeliymişim
eşimin işyerinde ailesiyle iş tartışmalarından bile ben sorumluymuşum

yaz yaz bitmez bi kusurum varsa affedin
lohusayken bunlardan çektiklerimi ben bilirim Allah bilir
şimdi hakkını hellal et diyo birisi içleriden
tek dileğim diğerleride anlasın hatalarını
AMA BENDEN UZAK OLSUNLAR
ikinci çocuğum olursa birgün insanların bana hamileyken çokmu ağladın demelerini istemiyorum

Back
X