Bizi derken eşimle beni yani öz oğlunu ve gelinlerini
Bunun nedenini bilemiyorum ama eşimde çok üzülüyor bu duruma
anne ve babasının çocuk gibi davrandığını düşünüyor.Ufak şeyleri büyütüyorlar
ve konuşmamak içi bi ortam yaratıyolr aramızda bi mesafe hep var acaba burda istemeyen ben miyim bilemedim
boşver mesafe iyidir. her gün yapış yapış birlikte olmaktansa arada mesafe olsun daha iyi.
şöyle açıklıyım yemeğe çağırırım gelmezler çaya çağırırrım gelmezler karşı binada oturuolar 1 ay gitmesek size ne oldu demezler eşim vardiyeli çalışıoTutmak derken? Biraz daha açsanız...
boşver sen niye dert ediyorsunki,oğulları dert etsin
Öz oğlu ve gelinleri derken anlam karmaşası olmuş sanki. :) Anladığım kadarıyla eşiniz tek çocuk değil. Ve diğer evlatlarına karşı da aynı tutumu sergiliyorlar. Bu durumda konu sizle alakalı değildir. Muhtemelen kayınvalidenizin ve kayınpederinizin yapısı bu.
Çok üzerinde durmayın bence.
şöyle açıklıyım yemeğe çağırırım gelmezler çaya çağırırrım gelmezler karşı binada oturuolar 1 ay gitmesek size ne oldu demezler eşim vardiyeli çalışıo
aklı bende kalıyo çünkü başıma bişey gelse Allah korusun ondan başka ilgilenen kimse olmaz .vs vs yani asıl sorun benm açımdan önemli değilde
eşim evlendikten sonra onların kendisinne karşı tutumlarının değiştiğini düşünüyo daha çok neden varda başınızı ağırtmyım en son ev almaya kalktık bir 20 bin eksğimiz vardı eşim babasının bi tarlası var satıp destek olcaklrını düşündü ama nerde paranız yoksa almayın dedi ve kalakaldık . Takvim yaprağını neden sehpaya ters koydu diye eşimi çok fena azarladı benm yanımda
nedir bu ilgisizlik anne babalık bu mudur bilemiorum
Gelinliğini bile kendi parasıyla almış biri olarak, 1 gram altını bırakın düğünde yaptıkları masrafı isteyen bir kayınpedere sahip olan biri olarak diyorum ki azıcık aşım kaygısız başım. Boşverin ilgilenmesinler, gelmezlerse de kendileri bilir. Bu durum buradaki bir çok üyenin hayali zaten. Ayrıca yanlış anlamayın ama kimse kimseye ev almak zorunda değil. Yapanlar lütfeder yapar ama yapmayan birine de tarlanı ver denmez ki. Dişinizi azıcık daha sıkıp şuan olmasa bile 1 - 2 seneye kadar ev alabilirsiniz. Elinizdeki parayı peşinat olarak verip kalanını kira öder gibi ödeyerek hemen bile sahip olablirsiniz. Bu insanlar madem böyle, kabul edip devam edeceksiniz yoksa niye yapmıyor etmiyor derseniz kendnizi yediğinizle kalırsınız. İnsanlar değişmez.
aynen canım :) ben öz babamdan 1 eve sahipim zaten sorun ev değilde bigün şöle konuştuklarına kulak misafiri oldum nasıl olsa gelinin babası bi ev verir kp diyo bunu :)
tabiki kimse kimseye bişey almak zorunda değil ama sanırım babam vermek zorunda garip geliyo bana bi babanın böyle düşünmesi eşim kendi düğününü kendi yapdı
zaten
yani sorun şu eşim ailesinden destek ilgi beklio bunu göremio malasef benim açımdan problem yok sadece kaygım evime yansımaması bu durumun eşimde bi eve sahip olup belkide aynı şartlara sahip olmak istedi benmle bunu göremediği için kendini kötü hissediyo bu durum tuhaf .
şöyle açıklıyım yemeğe çağırırım gelmezler çaya çağırırrım gelmezler karşı binada oturuolar 1 ay gitmesek size ne oldu demezler eşim vardiyeli çalışıo
aklı bende kalıyo çünkü başıma bişey gelse Allah korusun ondan başka ilgilenen kimse olmaz .vs vs yani asıl sorun benm açımdan önemli değilde
eşim evlendikten sonra onların kendisinne karşı tutumlarının değiştiğini düşünüyo daha çok neden varda başınızı ağırtmyım en son ev almaya kalktık bir 20 bin eksğimiz vardı eşim babasının bi tarlası var satıp destek olcaklrını düşündü ama nerde paranız yoksa almayın dedi ve kalakaldık . Takvim yaprağını neden sehpaya ters koydu diye eşimi çok fena azarladı benm yanımda
nedir bu ilgisizlik anne babalık bu mudur bilemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?