kayınvalidem ve kayın pederim bizi umursamıyor.

bunların hepsi beklentiyle alakalı
çokfazla şey beklediğiniz için olmayınca üzülüyorsunuz
çağırmayın çaya yemeğe aramayın sizde
eşiniz belki üzülüyordur doğrudur ama hayatı zehir etmeye ne gerek var
benim eşimi babası 15 ay askerlikte sadece bir kere aramıştır
torunu doğduğunda dahi aramadı uzakta oturuyorlar
kızım bir buçuk yaşındayken biz götürdük gösterdik
halada aynıdır biz gitmediğimiz aramadığımız sürece aramaz
önceden bende üzülüyordum ama artık umursamıyorum

adamın evlat sevgisi anlayışı bizimkinden farlı demekki
kendi paşa gönülleri bilir

aynen cnım yakında evimizide değiştiricez artık daha uzak bi muhite taşınıcaz eşimin fikri kendince ders vermeye çalışıo yada nebilim özletmek istiyo sanırım kendini

Gelip gidip durmadan seninde belirttiğin gibi eşini azarlamaları dahamı iyi? Boşver sen kendi huzurunuz herkesden önce gelmeli.
Buda onların ayıbı.

Daha uzak bi muhite taşınmayı düşünüyoruz şu an canım elimizden geleni yaptık sağlıkları yerindeyken kp kv bunları yapıolar ele ayağa düşüncede ilgi bekliolar
Bilemiyorum dünyaişte herkesin kendi sınavı var

eşin senin ailenle kendi ailesini kıyaslayıp üzülüyor, senin baban ev vermişken onun babası azcık bile destek olmuyor,

eşinin ailesinde de durum şu, gelinde zaten ev var, biz bunlarla arayı soğuk tutalım maddi yardım falan istemesinler..

senin yapman gereken eşin üzüldüğünde onunla konuşman, senin ailen kötü değil ama para vermek istemiyolar vermek zorunda değiller gibi.. bir müddet sonra eşin de onlardan tabiki daha çok uzaklaşacak ve soğuyacak sonra da üzülmeyi bırakacak çok büyütme eşine sahip çık yeter..

öyle canım çok doğru diyosun bende buna tahammül edemiyorum zaten

Kusura bakmayın ama 'İt ürür kervan yürür'..Hiç umursamayın kendileri bilir...

Bizi derken eşimle beni yani öz oğlunu ve gelinlerini
Bunun nedenini bilemiyorum ama eşimde çok üzülüyor bu duruma
anne ve babasının çocuk gibi davrandığını düşünüyor.Ufak şeyleri büyütüyorlar
ve konuşmamak içi bi ortam yaratıyolr aramızda bi mesafe hep var acaba burda istemeyen ben miyim bilemedim :(

bunlar da dert mi diyesim var.. işte birine göre dert olan şey başkasına göre sıradan gelebiliyor. biri ister gelmesinler biri der neden gelmiyorlar. neden takıyorsun ki böylesi daha iyi.

aynı durum bizdede mevcut 3 kız bir oğlan ama varsa yoksa kızları napayım bende alıştım artık umursamasın,sevmesin..kafamada büyütecek değiilm 7 yıl bitti evleneli,insanların huyunu ve kafa yapılarını değiştirmek pek mümkün değil,oldukları gibi kabul etmek en iyisi,mesafeli ve resmi olmakta tabi...:51:

Son düzenleme:
Bu gelin milletine de yaranılmıyor arkadaş, kimisi sıkıldım der kimisi de umursamıyorlar der. :1:
Şaka bir yana,
eş ailesi' nin orta kararda olanını bulmak zor demek ki.:44:
Kalabalık aileden geldiğiniz için yadırgamış olmanız doğal, benim sevgilimin yengesi de maşallah çok kalabalık, misafiri bol olan bir evden gelince gündüz evde çok sıkılıyormuş..

Ama yapacak bir şey yok, huyları böyle ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı. :34:

Bu gelin milletine de yaranılmıyor arkadaş, kimisi sıkıldım der kimisi de umursamıyorlar der. :1:
Şaka bir yana,
eş ailesi' nin orta kararda olanını bulmak zor demek ki.:44:
Kalabalık aileden geldiğiniz için yadırgamış olmanız doğal, benim sevgilimin yengesi de maşallah çok kalabalık, misafiri bol olan bir evden gelince gündüz evde çok sıkılıyormuş..

Ama yapacak bir şey yok, huyları böyle ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı. :34:

Artık umursamıyorum zaten o öncedendi saolsun burdaki arkadaşlar sayesinde:ssz:

aynı durum bizdede mevcut 3 kız bir oğlan ama varsa yoksa kızları napayım bende alıştım artık umursamasın,sevmesin..kafamada büyütecek değiilm 7 yıl bitti evleneli,insanların huyunu ve kafa yapılarını değiştirmek pek mümkün değil,oldukları gibi kabul etmek en iyisi,mesafeli ve resmi olmakta tabi...:51:
Mesafe iyi evet gerçekten şimdi öyle düşünmüyorum zaten :21:

Niye bu kadar takiliyorsunuzki bu konuya...ne guzel iste,uzerinize cok dusseler bu seferde,bunaltiyolar bizi diye konu acardin...benim kv ve kpde ayni...ustelik esim tek ogullari...ilk baslarda cok takiyorduk,ama artik alistik hem boylesi daha iyi

Hamileymişsin Allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bebek doğduktan sonra dibinden ayrılmazlar şimdi yalnızlığa alıştığın için o zamanda bunalıma gireceksin bence doğuma kadar yalnızlığın ve sakinliğin tadını çıkarmaya bak.

aynen canım :) ben öz babamdan 1 eve sahipim zaten sorun ev değilde bigün şöle konuştuklarına kulak misafiri oldum nasıl olsa gelinin babası bi ev verir kp diyo bunu :)
tabiki kimse kimseye bişey almak zorunda değil ama sanırım babam vermek zorunda garip geliyo bana bi babanın böyle düşünmesi eşim kendi düğününü kendi yapdı
zaten
yani sorun şu eşim ailesinden destek ilgi beklio bunu göremio malasef benim açımdan problem yok sadece kaygım evime yansımaması bu durumun eşimde bi eve sahip olup belkide aynı şartlara sahip olmak istedi benmle bunu göremediği için kendini kötü hissediyo bu durum tuhaf .

Ya kusura bakmazsaniz öz kelimesini niye bu kadar kullaniyorsunuz, acaba iki tarafin ailesinde de üveylik durumlari cok mu? Bir arkadas yazmis agrisiz basim kaygisiz asim. Madem esiniz babanizin verdigi evden dolayi rahatsiz ve ezik hissediyor siz de babaniza geri verin evi. Yani yine miras hakkiniz kalsin ama esiniz ve sizin gayretlerinizle mütevazi de olsa baska bir ev alin. Hep kayninizi mi kayiriyorlar birakin yapsinlar. Isterlerse bag bahce versinler. Esiniz pasif kaliyorsa bu onun sorunu. Ya pasif olmayacak hakkini arayacak ya da görmeyip duymayacak. Sag salim olsunlar yeter bana diyecek. Cocuk evlendirmis torun sahibi olma yasina gelmis insanlar bunlar. Kavga gürültü huzursuzluk olacagina birakin böyle kalsin gitme-gelme, arayip-sorma durumlari.

Ya kusura bakmazsaniz öz kelimesini niye bu kadar kullaniyorsunuz, acaba iki tarafin ailesinde de üveylik durumlari cok mu? Bir arkadas yazmis agrisiz basim kaygisiz asim. Madem esiniz babanizin verdigi evden dolayi rahatsiz ve ezik hissediyor siz de babaniza geri verin evi. Yani yine miras hakkiniz kalsin ama esiniz ve sizin gayretlerinizle mütevazi de olsa baska bir ev alin. Hep kayninizi mi kayiriyorlar birakin yapsinlar. Isterlerse bag bahce versinler. Esiniz pasif kaliyorsa bu onun sorunu. Ya pasif olmayacak hakkini arayacak ya da görmeyip duymayacak. Sag salim olsunlar yeter bana diyecek. Cocuk evlendirmis torun sahibi olma yasina gelmis insanlar bunlar. Kavga gürültü huzursuzluk olacagina birakin böyle kalsin gitme-gelme, arayip-sorma durumlari.

Pardon ben kelimelerimi seçerken sizdenmi izin almalıydım yoksa ?
Benim öz kelimesini kullanmam sorunumu anlatırken kendi annemden bahsettiğimi belirtmek..!

Zaten konuyu açalı baya bir zaman oldu
Saolsun bana yardımcı olan arkadaşlar yapıcı yorumlarıyla bu düşüncemi değiştirdi.
Onlara çok teşekkür ediyorum. :16::16::16:

Problem yok yani ailemdede üvey öz durumları yok

Hamileymişsin Allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bebek doğduktan sonra dibinden ayrılmazlar şimdi yalnızlığa alıştığın için o zamanda bunalıma gireceksin bence doğuma kadar yalnızlığın ve sakinliğin tadını çıkarmaya bak.
Canım konuyu açalı baya oldu ve zaten umursamıyorum yinede teşekkür ederim :54:

Niye bu kadar takiliyorsunuzki bu konuya...ne guzel iste,uzerinize cok dusseler bu seferde,bunaltiyolar bizi diye konu acardin...benim kv ve kpde ayni...ustelik esim tek ogullari...ilk baslarda cok takiyorduk,ama artik alistik hem boylesi daha iyi
bak sende belirtmişsin işde bizde konuyu açtığımda böleydik artık alıştık sorun yok
sana katılıyorum bölesi daha iyi

Bizi derken eşimle beni yani öz oğlunu ve gelinlerini
Bunun nedenini bilemiyorum ama eşimde çok üzülüyor bu duruma
anne ve babasının çocuk gibi davrandığını düşünüyor.Ufak şeyleri büyütüyorlar
ve konuşmamak içi bi ortam yaratıyolr aramızda bi mesafe hep var acaba burda istemeyen ben miyim bilemedim :(

08-12-2012 tarihinde açtığım konu ve sorunum tam olarak buydu .
Burda yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum
Ama artık böyle düşünmüyorum zaten.
Burda destek bekleyen başka arkadaşlara yapıcı yorumlarla destek olalım bence
Benim sorunum çözüldü
Hepinize teşekkürler

Back
X