Biz surkli Dr.a gidiyoruz esimle karikoca sikintilarimiz var. bizim derdimiz bize yetiyor birde onların meraklari hayatimiza dahil olmak istemeleri vs gibi seyleriyle ugrasiyoruz.Esim ugrasmiyor ben ugrasiorm daha dgrusu. Sabah biz gideken bizi gördü kayinpederim, nereye dedi mecbur demek zorunda kaldik Dr.a DIye. esiminde uykusuz yüzü gözü sis. Bisi yok dimi dedi yok dedik. Neyse gittik aradan biraz geçti kayinvalidem ario beni. Ama bu herzmn oluyor gittigimizi bikere daha duydu acaba bebekmi var DIE şüpheleniyor. ario yalan soluorm midem AĞRIDI ondan gttik vs. Bugünde aradi işte acmadim sanirim esimide aradi. Ondada çekmedi galiba tel konusamadilar. Bikere daha aradi acmadim. Sonra eve geldik uyumusum ben kayinpederim sekiz kez aramis tam esimde işteydi BeN acmayinca (duymayinca yani) esime herlde git bak acmio teli. bisi mi oldu dediler galibaa.esim bi geldi kiziyor sesi acik olsn nie kapalı sesi telefonunun dedi. bi baktim arayanlara kayinpederim .dedim nie ortaligi velveleye veriyolar uyuyorum . nolmus aradilarsa Diyor esim.bize gliceklermis oyuzden aramislar. Catliyorllar şimdi habersiz gidiorz ya Onlardan.bizim ozelimiz yokmu ya kadindogumami gidiorz diyim dusunemiolarmi bunlar anlamiormki vallaha deli oluorm. Herseyi bilmek zorundalarmi.Vallahi sinirleniyorum.benmi çok fevriyim hemen kiziorm anlamadimki.bi akil verin yarin aksam gelicekler bizi diyimmi?
Son düzenleme: